čaute,
pred 4 rokmi som sa stretával s jednou babou (vtedy mala 23 rokov), zoznámili sme sa cez tinder, začalo to dobre, rozumeli sme si ale baba potom otočila o 180 stupňou a ukončila to.
Stretávanie trvalo len 4-5 týžňov a za ten čas sme sa dokopy videli asi 10 krát, pár krát sme sa spolu vyspali. Keď to ukončila dala mi rôzne dôvody prečo to nebude fungovať atď (poznáte to), pár týžňov po ukončení mi napísala správu že ju to mrzí, že bola mimo a nechcela mi ublížiť.
Cca dva mesiace dozadu sme okolo seba prešli na ulici, očný kontakt a nič viac. A teraz pár dní dozadu mi napísala správu, že ju veľmi mrzí že mi ublížila, že chyba nebola vo mne ale u nej, že som dobrý chlap a zaslúžim si dobrú ženu, popriala mi všetko dobré do života a dúfa že som jej odpustil.
Nič za tým nehľadám, má vzťah ale čo si o tom myslíte? Celkom ma zarazila správa od nej, 4 roky je dlhá doba a hlavne keď sme sa poznali tak krátko, nehovoriac o tom že je to od nej už druhé ospravedlnenie.
Ospravedlnenie
Re: Ospravedlnenie
Myslím si že pre ženu nie je ťažké si priznať vinu/chybu. To že ti to napísala je viac než zaujímavé. Nič by som za tým naozaj nehľadal. Pekné od nej.
Možno, že ona to v sebe nemala úplne spracované, odpustené, tak to chcela v sebe uzavrieť, nech môže mať nový vzťah s čistým štítom. Resp. mať väčší kľud v sebe. Súdim podľa toho, že aj vtedy ti napísala, že bola mimo (možno v tom období niečím zložitým prechádzala a mala pocit, že ťa len využila. A preto sa ti ospravedlnila znova. Ale nepoznám ju, to som uviedla len ako príklad).
Nerieš
Pekne gesto od nej. Aj by som napisal, ze ju zavolaj na kavu alebo vino, ale ked pises, ze je zadana, tak asi kaslat na to. Su vsak ludia, ci by nehladeli na jej vztah a napisali by jej.
trochu ma to vrátilo do toho obdobia lebo bolo dobré, aj kvôli nej. Napisal som jej že sa na ňu nehnevám, poďakoval som za správu a poprial nech sa jej darí
heker - áno keby nie je zadaná, možno by som ju zavolal von
heker - áno keby nie je zadaná, možno by som ju zavolal von
Chce tvoju pozornost. Neries to.
Možno sa s niekým rozišla a spomenula si na teba. Tou poznámkou - zaslusis si dobrú ženu - podľa mňa trochu vyzvedala, či máš nový vzťah. Ale môže to byť aj inak, ale podľa mňa si sa zachoval správne, poďakoval si sa za už druhé ospravedlnenie a odmlčal si sa.
- starysomar
- Addict
Rusalka (100+)

nerozišla, má vážny vzťah

Aj vo vážnych vzťahoch sú krízy
Ale nevenuj tomu ospravedlneniu viac pozornosti ako je potrebné.

vážny = už má prsteň, ale nevenujem tomu veľkú pozornosť, len mi to prišlo zaujímavé to je celé 
Zaujímavé bolo aj to, že keď som jej odpísal a poprial všetko dobré do života aj do vzťahu, tak dala len lajk na správu, žiadne ďakujem ani nič
skoro ako keby sa jej tá správa nepáčila

Zaujímavé bolo aj to, že keď som jej odpísal a poprial všetko dobré do života aj do vzťahu, tak dala len lajk na správu, žiadne ďakujem ani nič