Heh, nevidel, A ani nechcem. Ked vidim tu blbu blondavu nanu, tlak mam 200 na 500.spiderman_2 napísal:p4ra: Hej je tota blbost, videl si to? Ja nie ale rad by som
Dobry horor
Re: Dobry horor
Uplne suhlasim.Uz dost dlho som nevidel nijaky horor pri ktorom by ma aspon napinalo.Nic.hucas napísal:Viděli ste z poslední doby nějaký dobrý horor? jako dobrý tím myslím že ste se u něj lekli nebo báli...dneska sou právě skoro všecky jen o efektech
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa stala strasna vec. Pozeral som film The Saw (Píla, ale prekladalo sa to aj ako skladacka) Bolo to na 2CD. 1. som pozrel v pohode a samozrejme bolo seknute v strede takej napinavej sceny a co cert nechcel, 2. CD mi nenacitalo
. Ale v pondelok to budem mat
Inak perfektny film (taky psychologicky horor), odporucam!
Inak perfektny film (taky psychologicky horor), odporucam!
-
azimut3
Medium Expert
Saw, Kruh a sj Wrong Turn sú dobré horory. Podľa mňa by sme mohli spomenúť a Jeepers Creepes, ktoré podľa mňa patria k tím lepším dielam. Ale zarazilo ma, že nikto z vás nespomenul Bod nenávratna(v skutočnosti to má iný názov, ale na ten si neviem spomenúť-moja pamäť má chyby), ktorý bol podľa mňa jedným z najlepších hororv čo sa týka spojenia sci-fi+horor. 
-
will.i.am
Darca
S tym Jeepers Creepes by som velmi nesuhlasil. Sice 2-ku som nevidel ale jednotka... Zacalo to dobre, strasidelne, ale s tym drakom ku koncu... Velmi sa mi to nepacilo, ako taka rozpravka...azimut3 napísal:Saw, Kruh a sj Wrong Turn sú dobré horory. Podľa mňa by sme mohli spomenúť a Jeepers Creepes, ktoré podľa mňa patria k tím lepším dielam. Ale zarazilo ma, že nikto z vás nespomenul Bod nenávratna(v skutočnosti to má iný názov, ale na ten si neviem spomenúť-moja pamäť má chyby), ktorý bol podľa mňa jedným z najlepších hororv čo sa týka spojenia sci-fi+horor.
skus white noise celkom som sa pritom bal inak urcite saw a saw2 stoja za kuknutie.
teraz som akurat dokukal tamaru aj ked celkovo ten horror nestal za nic ale hrala tam jedna fajna zenska
teraz som akurat dokukal tamaru aj ked celkovo ten horror nestal za nic ale hrala tam jedna fajna zenska
re
Mne sa pacilo:
Cursed-s vlkodlakmi,Idle Hands-na nej som sa dost pobavil,
Man-Thing-stromovy tipek zabijal v dedinke a samozrejme ze SAW(obidva),Kruh(obidva),Final Destination(obidva),JeepersCreepers(obidva)
Cursed-s vlkodlakmi,Idle Hands-na nej som sa dost pobavil,
Man-Thing-stromovy tipek zabijal v dedinke a samozrejme ze SAW(obidva),Kruh(obidva),Final Destination(obidva),JeepersCreepers(obidva)
FD3 je uz spravena, premieru bude mat 10.februarawill.i.am napísal:Inak, nebolo by od veci, keby spravili Final Destination 3
http://www.fd3movie.com/
-
will.i.am
Darca
paradaaaaa, to si ma velmi potesil. ja som o tom vobec este nepocul...kupo napísal:FD3 je uz spravena, premieru bude mat 10.februara
-
p4ra
Redeemer
VYBORNY TRAILER !!! Uz sa tesim.kupo napísal:FD3 je uz spravena, premieru bude mat 10.februara
-
azimut3
Medium Expert
Podľa mňa to vôbec nie je žiaden brak, len film zo strších časov, ktorý sa snaží zapôsobiť na city...... je to dosť dobré, ale nevravím že sa to musí každému páčiť..... tak ako som sa ja smial na kocke(že horor - haTomasito napísal:S tym Jeepers Creepes si to nemyslel vazne, ze nie? Nic proti vkusu, no vacsi hororovy brak som za posledne roky nevidel