Mobilný internet
Re: Mobilný internet
Ved vidis, bol na wifi a linkoval clanok. A my, bez internetu, sme si o vypadku precitali az teraz.
Vie mi niekto vysvetliť prečo O2 SIM nevidí v skene všetky siete? Som v oblasti kde ide len Orange 2 a 4G. O2 SIM ale vidí len Orange 4G (SIM od Orangeu i 2G). Už skôr som si všimol, že sken sietí sa líši v závislosti od mob. operátora. Čím to je?
Mám Redmi Note 10 5G.
Mám Redmi Note 10 5G.
Keď som v roamingu..dá sa zistiť originál IP operátora cez ktorého idem? 
Samozrejme. Na whatismyip.com ti to ukaze. Cize ak si napriklad v USA a mas roaming, tak ti ukaze, ze mas trebars poskytovatela a IP od firmy Verizon.
Lebo ja viem tak, že bežne v roamingu ukazuje IP SIM karty...
Autoeditácia príspevku po 5 min 32 sek:
Ale včera napr. som išiel cez maďarských operátorov..druhá a tretia IP je Vodafone Egypt. Zrejme nejaké prepojenie...
Autoeditácia príspevku po 5 min 32 sek:
Ale včera napr. som išiel cez maďarských operátorov..druhá a tretia IP je Vodafone Egypt. Zrejme nejaké prepojenie...
V téme mobily ani neni téma o mobilnom internete. Vraj simkartový modem do počítača. No ja robím to že prepojím mobil s datakáblom k nótbúku a ide internet z mobilu jak keby modem bol. Ale té 5G-ové len drahí operátori maju. Na 4ke nejde mi to len 4G. Radosť plánujem mať tam bude lebo O2 dalo 5G aj na vidiek.