4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
Používateľov profilový obrázok
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ta apolitickost Markizi sa mozno zmeni https://dennikn.sk/3852167/tichy-boj-o- ... ne-spravy/ a asi nie k lepsiemu.
curta
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa curta »

Aspoň v niečom sa polarizovaní politici zhodli
Nečakaná zhoda. Vládna koalícia považuje rozhodnutie ÚS za úspech, rovnako aj prezidentka a opozícia.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... okuratury/
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Slovenský ministr zahraničí jednal s Lavrovem, tvrdí ruská dipomacie - Seznam Zprávy
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ved Blaha si pozval rusku propagandisticku TV priamo do padlamentu, mna to uz neprekvapuje.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Samozrejme oni to vidia tak, ze sa modlia zato aby RF vyhralo vojnu ako ekonomicky silnejšia krajina od Ukrajiny, obsadilo celú Ukrajinu a aby ficovci, dankovci, pellegrinovci, uhrikovci, kollarovci a im podobní mohli robiť biznis s RF + najmä aj ten nezákonný čierny biznis.
Ani EU by nemohla zakázať to, žeby sa do SR vo velkom prúdili nablýskané drahé autá s ochrankármi, šéfmi so zlatými reťazami obklopenými s luxusnými spoločníčkami. Tí by si tu sem tam postavili nejaký ten hotel, stredisko a podobne a menovaní politici by tam za nimi chodili.
V RF to dopadlo biedne stým kto im vládne a v SR zase vládnu Taliani + slovenský vlastizradcovia + Orbán by mal tiež svoje záujmy a by prišlo k destabilizácii v Centrálnej Europe hoci sme v EU.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

https://www.noviny.sk/politika/897351-k ... -ma-koncit

Taliani stahuju system protivzdusnej obrany zo slovenska, Fico sa pyta, kto nas bude branit... Ja by som mu poradil, nech neskaluje konflikt a chce mier. A vlastne proti komu sa chce branit, ked nikde nie je vojna a bez Ruska mier nebude.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Talian sa chce brániť proti slovenským občanom ktorí ho nevolia, neznášajú + navyšovať počty vojakov v SR vojsku, za celkom fajn mzdy.
Aby mu boli vdační a bránili jeho partičku, domácich spojencov, oligarchov, mafošov a pod.
M142
Guru
Guru

Príspevok od používateľa M142 »

vsak bolo jasne, ze tu mali byt na rok, mozno tam bola nejaka moznost predlzenia, mozno nie, to musia vediet oni. kazdopadne to vo vlade tahaju uz piatym mesiacom, tak namiesto skuvinania mal kalinak uz davno hladat riesenia a zabezpecit dalsiu docasnu posadku s protivzdusnou obranou. len to by museli robit aj nieco ine ako si zachranovat vlastne zadky. cudujem sa, ze im toto nebolo vmetene do tvare.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Napriklad Krupa zo SAS im to Kalinakovi do oci hodil. A ten sa spytal, ze kto by nas chcel napadnut, ved sme v NATO.
Pele (o Hlase sa uz neda hovorit, ten prakticky nejestvuje) a Smeraci proste zvolili taktiku, nechodit do relacii alebo kdekolvek, kde ich mozu konfrontovat namiesto toho tocia videa na facebooku, kde sa ich nemozu novinari pytat akekolvek otazky.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ak tu mal byt ten system na rok, tak sa Talianom ani necudujem, ze ho tu nenechali dlhsie, ked mal k nemu Fico taketo vyjadrenia:
26. februára 2024 17:59
Fico dnes spochybnil aj taliansky systém protivzdušnej obrany SAMP/T Mamba, ktorý spojenci vlani inštalovali pri Malackách. Nahradil batérie systému Patriot. „Všetky patrioty nám vzali, máme tu málo výkonný taliansky systém na západe,“ povedal premiér. Slovensko je podľa neho horšie chránené, než keď disponovalo sovietskym systémom S-300.
Potom zacne plakat, ze nas nema kto chranit :), jeho nesmierne bavi hrat sa s jeho volicom. Jeho odkaz pre volica(ste coraz sprostejsi a smejem sa vam do ksichtu a vy mi za to este aj tlieskate, no nelub ich).
https://dennikn.sk/minuta/3851273/
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Písal som neraz - tupci sú najvďačnejší voliči - aj zákazníci. Robí čo robí, lebo má pre koho.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Voliči Smer/Hlas sú prevažne dôchodci, sem tam mladí (ženy/muži) čo majú z nich nejaký osoh, mafoši, niektorí podnikatelia, športovci a pod.
Ak by sa najmä dôchodcom ako ich najpočetnejším voličom vysvetľovalo do úmoru prečo nevoliť Smer, možno by to pochopili.
V neposlednom rade ak by státisíce Slovákom v zahraničí (pracujúci, žijúci) takisto volili + aby volili aj tí čo viacmenej zlomili palicu nad SR.
Nehrozilo by, aby mal najmä Smer vo voľbách cca 20%, nuž ale opačným prístupom žial áno. Ja som skúšal koľko sa dalo, sem tam aj pomohlo.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Niekde by šli nájsť prehľady podľa...kto sú voliči. Bolo by to zaujímavé.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Úprimne, tá debilizácia slovenskej spoločnosti vďaka sociálnym sieťam dosiahla už strop (alebo skôr dno). Už sme dávno za bodom, kedy sa s tým ešte dalo niečo robiť. Ja už som nad polkou populácie zlomil pomyselnú palicu. Nemá absolútne zmysel plytvať energiou a časom na bavenie sa s debilmi, ktorí sú kompletne ponorení v žumpe sociálnych sietí a ruských konšpirácii. Keď niekto nemá záujem o diskusiu a chce len vykričať svoj názor, fakty ho/ju nezaujímajú, tak proste nemá zmysel takému človeku čokoľvek vysvetlovať. Ja si z takých ľudí už len robím srandu a trollujem ich alebo ich rovno pošlem niekam...

Peknou ukážkou ako si tu na Slovensku žijeme bol prípad zpred niekoľkých dní. V Miloslavove zhorel elektromobil. Existuje krásny záznam, ako k elektromobilu príde chlapík, poleje ho benzínom a auto zapáli. Čo si myslíte, čo na to povedal "hlas ľudu" v komentároch? Zlá EU, nebezpečné elektromobily, zlý Brusel, protislovenská RTVS ohlupuje Slovákov, je za tým Soroš, ľudia nedajte sa oklamať, video je fejk, vybuchla baterka, klamú nás...

Ešte vás stále prekvapuje, že tí istí ľudia tlieskajú vláde, aj keď vláda robí presný opak toho, prečo ju ľudia volili? Témou volieb boli zlí nebezpeční migranti, dráhe ceny služieb a tovarov, drahé energie a zlyhávanie štátu v mnohých oblastiach života. Fico sa vďaka tomu dostal k moci a čo ide urobiť? Navoziť sem migrantov, ešte viac odvodovo a daňovo zaťažiť podnikateľov, čo vystrelí hore už tak vysoké ceny služieb a potravín a zároveň ide priškrtiť financie pre mimovládky, ktoré robia prospešnú činnosť, ktorú štát nie je schopný robiť.

A voliči sú nadšení. Fico by ich dokázal presvedčiť, že to mega kulo uprostred chodníka od nemeckej dogy, nie je hovno, ale luxusná belgická bonboniéra.
Prílohy
A1.jpg
A2.jpg
A3.jpg
A4.jpg
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ale ved pravda pisala, ze mozno budu potraviny lacnejsie :D

A Ficovi to ide tak dobre, ze sa Globsec stahuje do Ceska, a sucasne Cesko s nami prehodnocuje diplomaticke vztahy. To sa este nikomu nepodarilo za celu existenciu samostatneho Slovenska. Ale kto ma viac suverenu politiku?

Autoeditácia príspevku po 2 min 22 sek:
Inac poculi ste od volieb o strane Hlas?
wladas
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa wladas »

ephramko napísal: 07 mar 2024, 15:09 Úprimne, tá debilizácia slovenskej spoločnosti vďaka sociálnym sieťam dosiahla už strop
Na tuto temu (okrem inych) je dobry posledny diel .pod lampou s Vaseckom. Pekne rozobera tuto problematiku. Cakaju nas v tomto este horsie casy. Uniku niet kedze socialne siete sa v tomto neplanuju obmedzovat. A kedze ludia skor hlupnu tak vysledok je jasny.
retkvic
Addict
Addict

Neviem ci sa to tu rozoberalo, no Arpi mal prispevok ku Kristine Farkasovej Tormovej a ako sa sami nomalizuju v rtvs.
arpi_KT.jpg
Nieco na styl, ze sa tam nasiel inciativny blbec a spojil si okuliare s prezidentskou kampanou a nebolo toho co by si zastal kolegynu, tak si ich musela dat dole, neviem ako dokazala citat bez nich, no poddala sa aj ona.

https://najmama.aktuality.sk/clanok/bTo ... Ec6urAuwik
Nosím okuliare. Vlastne od momentu, kedy ich v období vysokoškolských čias začal nosiť môj bratranec a ja som si ich vyskúšala, aby som videla, ako vyzerám v okuliaroch. Poznáte to, to chce každý vidieť. A tak som si ich dala na oči, postavila som sa pred zrkadlo a naraz som sa fakt videla. Ostrá a farebná. Niekedy sa musíš pozrieť na seba optikou niekoho iného, aby si sa videla, aká skutočne si. Bol to zážitok. Ešte väčším zážitkom bolo, keď mi očná predpísala dioptrie a ja som prvýkrát v okuliaroch, áno, až na výške, objavila, že divadlo je oveľa lepšie, než som si kedykoľvek myslela. Že tá mimika, to nie je len vec, o ktorej sa píše, ale že ju bežne divák, či diváčka aj vidí. Bolo to nádherné. A tie farby! Chápete, že som do vysokej školy netušila, že farby na tomto svete sú také žiarivé? Nenormálne dačo! Nosím okuliare, aby som videla skutočný svet a nie svet, ktorý je len dôsledkom zle fungujúcej optiky.

Som pyšnou majiteľkou asi desiatich rámov a nie sú len mojím okom, ale aj mojím šperkom, mojou náladou, mojím nevídaným doplnkom. Odmietla som niekoľkokrát navrhovanú operáciu očí, lebo ja skrátka chcem nosiť okuliare.
Zda sa iba mne, ze niekto kto nevidi si az nasadenim okuliarov vsimne, ze vlastne nevidi? Nosim okuliare odmalicka a teda k takymto postrehom som teda nedospel.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

retkvic - vytaj vo svete ovladon konspiracnym myslenim, kde sa da spojit cokolvek s cimkolvek, vsetko su znamena a symboly, a ked to popries tak si len zapredany. Ja sa necudujem, ze sa nasiel rozhnevany divak, co si to spojil, ja sa cudujem, ze ho RTVS nestopla hned a este ze sa nensiel nikto, kto by poukazal na zjavnu hlupost, ze to spaja. Zakazu aj jamky na tvari, aby to nevokovalo Peleho, alkohol vo vyslenani aby to nevokovalo harabina, ci bobkovy list v relaciach o vareni?

Podobne dopadol Expl0ited v RTVS (robi alebo robil tam vedecku relaciu pre deti), ale tam nasim slovakom vadilo, ze ma tetovania nalakovane nechty na cierno (co sa nosilo uz ked som bol ja na strednej).
wladas
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa wladas »

retkvic napísal: 07 mar 2024, 17:35Zda sa iba mne, ze niekto kto nevidi si az nasadenim okuliarov vsimne, ze vlastne nevidi? Nosim okuliare odmalicka a teda k takymto postrehom som teda nedospel.
Ja som sa s tim uz stretol. Ide hlavne o pripad zleho zraku do dialky kedy to nie je nejaky vyrazne zhorseny zrak. Proste clovek nevie ze nevidi dobre.
Ine je to s videnim nablizko. To si asi clovek vsimne ze nevie citat mensie texty.
retkvic
Addict
Addict

harrison314 napísal: 07 mar 2024, 17:48 Ja sa necudujem, ze sa nasiel rozhnevany divak, co si to spojil, ja sa cudujem, ze ho RTVS nestopla hned a este ze sa nensiel nikto, kto by poukazal na zjavnu hlupost, ze to spaja.
Ten clanok je zamknuty, tak neviem co je dalej, no z arpiho prispevku slo tusim o clena stabu rtvs. Rtvs sa ma po novom znacne zmenit, pojdu fuc nepohodlni readatory a moderatory a zmeni sa asi aj vysielany obsah, a kto bude chciet zostat bude musiet zacat mysliet cierno-bielo.

Autoeditácia príspevku po 7 min :
wladas napísal: 07 mar 2024, 17:53 Ja som sa s tim uz stretol. Ide hlavne o pripad zleho zraku do dialky kedy to nie je nejaky vyrazne zhorseny zrak. Proste clovek nevie ze nevidi dobre.
Ine je to s videnim nablizko. To si asi clovek vsimne ze nevie citat mensie texty.
Mne by to prislo hned ze som slepy a nevidim ostro, mozno jedine pri mikro malych dioptriach. S tymi farbami ale mozem potvrdit, mozno 10 rokov som si umyselne nechaval slabsie dioptrie, lebo som sa silou mocou branil silnejsim dioptriam, no posledne ked uz to dost vadilo, som mal podobne prezrenie, bola zlata hodinka a siel som po meste s cerstvo novymi sklami a tie farby, krasa, samozrejme aj ostrost :)
Napísať odpoveď