Prezidentské voľby SR 2024
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prezidentské voľby SR 2024
Ja len nechapem, preco ti "chcimirovia" potrebuju byt najskor zvoleny aby vyjednali mier? To ho nemozu vyjednat rovno? A co robi Ficova vlada, preco uz nevyjednala mier?
Už len svetovo bezvýznamné SR vyjedná mier, keď je to hlavne hra mocenských blokov vo svete o : zdroje, vplyv, obyvatelstvo, ukážka moci v UA.
Skoda, ze prave kandidat, ktory chcel vyjednat mier na Ukrajine za vikend, dokonca to garantoval, odstupil, tak si musime pockat na americke volby a dufat, ze vyhra Trump, potom bude mier do 24 hodin.
Inak, pokial ste to nevideli: https://www.facebook.com/watch/?v=937720391142514
Inak, pokial ste to nevideli: https://www.facebook.com/watch/?v=937720391142514
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Ja len nechapem ako si niekto moze mysliet, ze Fico by mohol vyjednat mierharrison314 napísal: 23 mar 2024, 12:07 Ja len nechapem, preco ti "chcimirovia" potrebuju byt najskor zvoleny aby vyjednali mier? To ho nemozu vyjednat rovno? A co robi Ficova vlada, preco uz nevyjednala mier?
Dovolim si tvrdit, ze ani Zelensky neni taky pan aby mohol jednat o miery kedy on bude chciet...
Nevidel a dakujem, hned mam krajsi denDreamer napísal: 23 mar 2024, 14:08 Inak, pokial ste to nevideli: https://www.facebook.com/watch/?v=937720391142514
Niekedy po novom roku som šiel z BA domov neskoro večer a na zástavke sa obšmietal taký divný ufúľaný chlap. Myslel som si, že bezďák alebo fetka. Chvíľu na mňa zazeral, potom ku mne pristúpil a oslovil ma: "dobrý večer, viete, že za 3 dni, teda za 3 mesiace budú prezidentské voľby?". Skrátka chcel podpis na kandidatúru, ale ani za Boha mi nechcel prezradiť, kto je ten skvelý kandidát, dobrý človek, ktorý pomáha ľuďom a ukončí vojnu na Ukrajine. Až na asi moju 5. otázku "kto to je" mi ukázal papiere, že Švec.Dreamer napísal: 23 mar 2024, 14:08 Skoda, ze prave kandidat, ktory chcel vyjednat mier na Ukrajine za vikend, dokonca to garantoval, odstupil, tak si musime pockat na americke volby a dufat, ze vyhra Trump, potom bude mier do 24 hodin.
Najlepšie bolo ako Švec hovoril, že mu chceli zabrániť kandidovať a chcú sfalšovať voľby. A potom sám odstúpil.
Asi nebude žiadna náhodička, že zrazu každý jeden dezolátsky kandidát teraz pred prezidentskými voľbami vytiahol Bielorusko a toho ich fúzatého švába Lukašenka. Takto presne prebieha hybridná vojna a tlačenie určitého naratívu ľuďom do hláv.
Zamestnanie: predseda Slovenského Hnutia Obrodyephramko napísal: 23 mar 2024, 15:40 By ma zaujímalo z čoho on žije, čo robí a odkiaľ vkuse berie peniaze na kampane.
V programe strany mal "vystúpenie z Európskej únie a NATO, odmietanie „multi-kulti a LGBTI agendy“ a obnovenie slovenskej koruny".
Taký chcú Putinove peniaze a peniaze ich oligarchov za destabilizáciu EU.
Keď som počúval jeho vyjadrenia, tak dosť spomínal nejaké občianske združenie, a tuším aj Bitcoin donation.
Tak je to tam. Este druhe kolo vyhrat a parada.
Ked uz aj SIS kontroluju "pro-na-rod-ne sily", ako je mozne, ze aj druhy mandat mu ukradli CIA a "Seresovci"? 
No 76,5 % sčítaných hlasov a rozdiel 1,6 % medzi Pellem a Korčokom. Druhé kolo volieb SR zrejme neminie.
Aj keby mal Peťko 100% hlasov a ostatní kandidáti by nezískali ani jeden jediný hlas, ale bola by účasť rovných 50% a menej...tak by sa konalo druhé kolo. Pretože na víťazstvo už v 1. kole potrebuje kandidát získať nad 50% hlasov zo všetkých oprávnených voličov, čiže sa počítajú aj ľudia, ktorí hlasovali tak, že zostali radšej doma.Blastbit napísal: 23 mar 2024, 23:31 No 76,5 % sčítaných hlasov a rozdiel 1,6 % medzi Pellem a Korčokom. Druhé kolo volieb SR zrejme neminie.
Podľa prvej reakcie Korčoka sa konečne zobudili v jeho tíme. Musí oslovovať dezolátov. Úplne bude stačiť, keď im bude pripomínať, že Pelegrini je na 99,99% rovnaký ako Korčok...s jedným podstatným rozdielom. Korčok nie je v koalícii, ktorá ľudí oje***. Korčok nemôže za to, že benzín ide hore, že si Fico a spol zvýšili dvojnásobne platy, že máme najdrahšie potraviny z V4, že Fico pomohol s hypotékami Slovákom tak, že 4000 ľudí dostalo po 50€...papaláši ako Pelegrini si tu žijú ako prasce v žite a vy harabinovci máte "z koláča dieru a z opice riť". A ak vás toto všetko serie, o 2 týždne máte možnosť Pelegrinimu ukázať prostredník a hodiť to Korčokovi.
A to je ešte to najmenej, čo sa na Peťka dá vytiahnuť...
Plus aspoň raz by sa mohol normálne zachovať ten Jokermort z Trnavy a proste svojim svedkom povedať, aby volili Korčoka, lebo ten je proti mafii. A potom už môže byť Jokermort a vyliať na Pelegriniho nejakú žumpu.
To co pise ephramko hovoria aj vo Volebnom studiu Nka - len hovorit, "ved v tomto sa vsetkom sa zhodneme pan predseda Pellegrini" by mohlo oslovit dezolatov.
Lov na HA-RA-BINovych voličov začal.
-
starysomar
Hardcore addict
Dobre
Nepokaziť to v druhom kole - tých 12%...pôjde voliť!
Z netu:
"Pred voľbami tvrdil Harabin, že: Pellegrini kandiduje neoprávnene a protizákonne....! Tak dúfam že teraz neodporučí svojim voličom voliť človeka, kandidujúceho protizákonne....! Teraz sa vlastne ukáže, aký je Ha-ra-bin právnik a či si ne-na-se-rie do hu by....."
Z netu:
"Pred voľbami tvrdil Harabin, že: Pellegrini kandiduje neoprávnene a protizákonne....! Tak dúfam že teraz neodporučí svojim voličom voliť človeka, kandidujúceho protizákonne....! Teraz sa vlastne ukáže, aký je Ha-ra-bin právnik a či si ne-na-se-rie do hu by....."
On im odporúči nevoliť Pellegriniho alebo Korčoka v 2. kole 
-
harrison314
Hardcore addict
starysomar - preco cakas, ze sa zachova konzistetne?
Ja som zachytil jednu vec na zamyslenie.
Harabin nemoze Pelleho priamo podporit lebo by si tym pohneval vlastnych volicov ze ho vlastne podporuje.
Harabin nemoze Pelleho priamo podporit lebo by si tym pohneval vlastnych volicov ze ho vlastne podporuje.
-
harrison314
Hardcore addict
Staci, ze povie, ze Pele je mnesie zlo, alebo nepovie nic, k comu asi budu mat blizsie jeho volici?wladas napísal: 24 mar 2024, 8:47 Ja som zachytil jednu vec na zamyslenie.
Tak urcite to bude vyrazne menej negativne pre Korcoka nez keby ho priamo podporil.
Ja si ale tipnem ze si bude chciet ponechat komplet volicsku zakladnu (ale zahada ze nacomu to je) tak radsej odporuci nevolit.
Ja si ale tipnem ze si bude chciet ponechat komplet volicsku zakladnu (ale zahada ze nacomu to je) tak radsej odporuci nevolit.