Kúpa TV
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Kúpa TV
Mozes to brat v pohode.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ryan, rodicom idem zhanat tv do 500eur, aktualne maju samsung lowend v podobne Samsung UE55RU7172, obraz sa ako tak da, no uhlopriecku by chceli ponechat na 55", maximum co v tejto cene co sa tyka obrazu a celkovo funkcnosti bude asi TCL C645 ? ci je este nieco konkurencne s rovnako fajn obrazom ? 100hz nemusi byt, ani som v tej cene nic nenasiel.
-
Ryan Giggs
VIP
100Hz idu od nejakych cca 600€.
Vybral si asi to najrozumnejsie.
Vybral si asi to najrozumnejsie.
-
nejakymarko
Addict
Zdravím, trochu okrajová téma, ale súvisí a nechcem zakladať novú:
- vzhľadom naTÚTO tému musím, aj keď nechtiac pristúpiť na alternatívu s výmenou káblu, keďže žiaden HDMI splitter a ani zosilňovač nefungujú.
- potrebujem prosím poradiť kvalitný (asi optický?) kábel, ktorým vymením existujúci - je v pohode ten, ktorý mi poradil aacid, alebo viem za podobné peniaze kúpiť aj niečo lepšie?
Ďakujem
- vzhľadom naTÚTO tému musím, aj keď nechtiac pristúpiť na alternatívu s výmenou káblu, keďže žiaden HDMI splitter a ani zosilňovač nefungujú.
- potrebujem prosím poradiť kvalitný (asi optický?) kábel, ktorým vymením existujúci - je v pohode ten, ktorý mi poradil aacid, alebo viem za podobné peniaze kúpiť aj niečo lepšie?
Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
S takto dlhymi kablami je problem. To je zial metoda pokus-omyl. Kabel sice moze papierovo splnat parametre, ale v reale to moze byt inak. Niekde (na inom fore) pred par rokmi niekto riesil podobnu vec, a nefungovali ziadne, ani premiove kable. Nakoniec to vyhral nejaky lacny.
Kazdopadne toto je optika a ked uz nepojde toto, tak uz neviem co.
Kazdopadne toto je optika a ked uz nepojde toto, tak uz neviem co.
-
nejakymarko
Addict
https://www.alza.sk/premiumcord-ultra-h ... 592566.htm
alebo radšej
https://www.alza.sk/premiumcord-ultra-h ... 781712.htm
dlzkovo by staci 7m, ale ide mi o kvalitu
Dakujem
alebo radšej
https://www.alza.sk/premiumcord-ultra-h ... 781712.htm
dlzkovo by staci 7m, ale ide mi o kvalitu
Dakujem
AHojte, tak aj ja si idem po pomoc.
Nejaký tip na TV 65" resp 75"; čo najlacnejšie, ideálne s Android TV a nech to nemá úplne spomalený systém.
Dikes
Nejaký tip na TV 65" resp 75"; čo najlacnejšie, ideálne s Android TV a nech to nemá úplne spomalený systém.
Dikes
-
Ryan Giggs
VIP
Co najlacnejsie = najpomalsie. Su to trosku antagonisticke poziadavky. Kazdopadne, ak nieco lacne, tak nejake TLC. Ale nie modely P, ale C. Tam mas aj predlzenu zaruku.
Jasné, proste dobrý pomer cena / výkon.
Ja som si tiež zatiaľ vyhliadol C645 len ma zaujímalo, či neexistuje aj niečo kvalitatívne porovnateľné, ale lacnejšie od konkurencie.
Ja som si tiež zatiaľ vyhliadol C645 len ma zaujímalo, či neexistuje aj niečo kvalitatívne porovnateľné, ale lacnejšie od konkurencie.
-
Ryan Giggs
VIP
Tazko najdes nieco podobne za dane peniaze.
Ahojte,
Hľadám 60' TV za +-500€.
Použitie primárne na filmy/seriály cez plex+chromecast a na hry zo Steam Decku. Takže v podstate iba "veľký monitor"
Náročný na kvalitu obrazu niesom, ale bol by som rád ak by TV mal nejaký druh "gaming modu", poprípade modu s čo najmenej postprocessingom, aby som pri hrách nemal problem s oneskoreným inputom.
Diky!
Hľadám 60' TV za +-500€.
Použitie primárne na filmy/seriály cez plex+chromecast a na hry zo Steam Decku. Takže v podstate iba "veľký monitor"
Náročný na kvalitu obrazu niesom, ale bol by som rád ak by TV mal nejaký druh "gaming modu", poprípade modu s čo najmenej postprocessingom, aby som pri hrách nemal problem s oneskoreným inputom.
Diky!
-
Ryan Giggs
VIP
60" tv na trhu nie su.
Diky, to som si vôbec neuvedomil. Tak potom 55'
Autoeditácia príspevku po 1 deň 2 hod 52 sek:
Pozerám že pár príspevkov dozadu cORP. zháňal v podstate niečo podobné.
Ma práve kvôli hrám hľadať niečo ine alebo bude aj v mojom prípade TCL C645 dobrá voľba ?
Autoeditácia príspevku po 1 deň 2 hod 52 sek:
Pozerám že pár príspevkov dozadu cORP. zháňal v podstate niečo podobné.
Ma práve kvôli hrám hľadať niečo ine alebo bude aj v mojom prípade TCL C645 dobrá voľba ?
-
Ryan Giggs
VIP
Za tie prachy vela moznosti nie je.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som nakoniec zobral tcl 55C745, vysla ma cca na 580eur co mi za ten rozdiel v cene cca 80 eur stalo, obraz to ma relativne fajn a rodicom stacit bude, pre mna je dolezita aj ta 5 rocna zaruka co sa zide keby nieco.
Známej po necelých 4 rokoch odišiel displej na Philips 50PUS7805... a tak hľadáme niečo 50", android, cena okolo 500€. Vychádza to asi na TCL 50C645, resp. sú nejaké alternatívy? Ďakujem...
Je nejaký významný rozdiel medzi C643, C644 a C645? Na alze majú súčasne C644 (469€) aj C645 (399€), ale podľa porovnávača som rozdiel našiel len v rozmeroch a VESA.
Je nejaký významný rozdiel medzi C643, C644 a C645? Na alze majú súčasne C644 (469€) aj C645 (399€), ale podľa porovnávača som rozdiel našiel len v rozmeroch a VESA.
-
Ryan Giggs
VIP
Su to "exkluzivne" modely pre konkretne elektro reťazce. Rozdiely su ale len vo farbe a dizajne.
vyberam TV pre babku, kvoli priestoru iba 43". chcem aby tam bol androidtv/googletv.
co ste pisali kusok vyssie tak som nasiel toto TCL 43C645.
videl som vsak ze TCL ma aj nove modely:
43V6B a drahsi 43T7B
neviem vsak porovnat ci su lepsie alebo horsie ako ten C645. v recenziach na C645 pisu ze je trochu pomalsia, to je popravde jeden z parametrov co ma zaujima najviac (jasne ze kvalita obrazu je dolezita ale to nie je nieco co uplne babka oceni), tak by som dufal ze novsi model bude trochu sviznejsi.
co ste pisali kusok vyssie tak som nasiel toto TCL 43C645.
videl som vsak ze TCL ma aj nove modely:
43V6B a drahsi 43T7B
neviem vsak porovnat ci su lepsie alebo horsie ako ten C645. v recenziach na C645 pisu ze je trochu pomalsia, to je popravde jeden z parametrov co ma zaujima najviac (jasne ze kvalita obrazu je dolezita ale to nie je nieco co uplne babka oceni), tak by som dufal ze novsi model bude trochu sviznejsi.
-
Ryan Giggs
VIP
Vzhľadom k tomu že nove modely su naozaj čerstve novinky, či su lepšie, na to ti asi nikto nevie odpovedať.
Čo znamena pomalšia? Ako čo? To je vždy kľučova otazka, voči čomu.
Čo znamena pomalšia? Ako čo? To je vždy kľučova otazka, voči čomu.