Kúpa TV
Re: Kúpa TV
System je pomalsi vraj. Voci comu neviem.
Mna by zaujimalo ako sa dostat v technickejsim udajom k tym telkam, aky je tam procesor napriklad. Zaujimalo by ma ci ma ten drahsi T7 rovnaky processor ako lacnejsi V6.
Mna by zaujimalo ako sa dostat v technickejsim udajom k tym telkam, aky je tam procesor napriklad. Zaujimalo by ma ci ma ten drahsi T7 rovnaky processor ako lacnejsi V6.
-
Ryan Giggs
VIP
Udajne je tam rovnaky procesor.
Nazdar, potreboval by som poradit skupou tv neviem ci miniled alebo nieco ine rozpocet 1400-1500eur 55 UHLOPRIECKA
nieco som cital ze uz tie lepsie tv dokazu urobit zo stareho sd filmu napriklad popokluska dopocitat pixely a urobit z neho pekny hd film .
pozeral som sa na tv miniled Philips 55PML9308- 9008 ale tam ma odradza ten ich slavny os
nieco som cital ze uz tie lepsie tv dokazu urobit zo stareho sd filmu napriklad popokluska dopocitat pixely a urobit z neho pekny hd film .
pozeral som sa na tv miniled Philips 55PML9308- 9008 ale tam ma odradza ten ich slavny os
Za taký rozpočet si kúp OLED Samsung QE55S95C. Momentálne na Alza za 1 169,10 €
a nieje miniled lepsi ? a procesor ? chcel by som nieco z android tv ci je to blbost ? neviem vobec nic o och os ...
Ryan Giggs mohol by si mi pls poradit vidim ze sa vyznas
Ryan Giggs mohol by si mi pls poradit vidim ze sa vyznas
V NAY je momentálne TCL týždeň do 12. 5.
Možno tam nájdete nejaký model.
Možno tam nájdete nejaký model.
-
Ryan Giggs
VIP
V tomto rozpočte rozhodne oled. Ten Samsung spominany vyššie je určite fajn.M1No napísal: 09 máj 2024, 8:05 a nieje miniled lepsi ? a procesor ? chcel by som nieco z android tv ci je to blbost ? neviem vobec nic o och os ...
Ryan Giggs mohol by si mi pls poradit vidim ze sa vyznas![]()
Čo sa tyka OS, neviem čo od toho čakaš, resp. čo konkretne potrebuješ.
nakoniec som kupil drahsi T7B a som velmi spokojny. co sa tyka sviznosti systemu urcite je podstatne rychlejsi nez LEAP-S3 co mala predtym pripojeny k telke a kludne by som povedal ze je porovnatelny s mojou shield tv (aj ked ta uz ma predstalen 5 rokov).aacid napísal: 08 máj 2024, 16:51 vyberam TV pre babku, kvoli priestoru iba 43". chcem aby tam bol androidtv/googletv.
co ste pisali kusok vyssie tak som nasiel toto TCL 43C645.
videl som vsak ze TCL ma aj nove modely:
43V6B a drahsi 43T7B
obraz neviem posudit, tomu moc nerozumiem, doma mam oled a toto tiez vypadalo dobre na prvy pohlad (asi by som videl vacsi rozdiel vecer).
jedine minus su plastove nozicky, blbost ale preferoval by som nieco robustnejsie.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
viete poradiť 55ku tv do ceny okolo 400€? tcl nechcem. jedine čo mi padlo do oka je UE55CU7172.
tak potrebujem hlavne perfektny obraz , moznost Kodi , paci sa mi ta funkcia dopocitania pixelov co robi ta AI a aj dobry zvukRyan Giggs napísal: 09 máj 2024, 15:13 V tomto rozpočte rozhodne oled. Ten Samsung spominany vyššie je určite fajn.
Čo sa tyka OS, neviem čo od toho čakaš, resp. čo konkretne potrebuješ.
-
Ryan Giggs
VIP
Moznost Kodi jedine android. V tom pripade Philips 55oled818. Ale tam fakt priplacas oproti tomu Samsungu len za Kodi. Aj ked nechcenym plusom moze byt Ambilight.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ryan mne poradíš?
-
Ryan Giggs
VIP
Ak nechces TCL, ber ten Samsung. Lepsie nevymyslis.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vďaka
V najhorsom sa da Kodi vyriesit cez Xiaomi Mi TV Stick alebo daky tv box, no je to dalsie zariadenie naviac.
otazocka preco oled a nie miniled ?Ryan Giggs napísal: 11 máj 2024, 16:13 Moznost Kodi jedine android. V tom pripade Philips 55oled818. Ale tam fakt priplacas oproti tomu Samsungu len za Kodi. Aj ked nechcenym plusom moze byt Ambilight.
-
Ryan Giggs
VIP
Pretoze ma lepsi obraz.
Prosim ta a ako to je stym dopocitanim pixelov ? aky je vysledny efekt napriklad ked pozeram popolusku je to az tak viditelne ?
-
Ryan Giggs
VIP
Rozlisenie dopocitava kazdy TV ak nie je zdroj v jeho nativnom rozliseni. Kde nie je kvalita v zdroji, TV si nevie vymysliet data, ktore tam nie su.
Philips : procesor P5 . Umelá inteligencia vyhodnocuje zdroj obrazu a ak je to potrebné, vhodne ho vyčistí. Dopočíta pixely, vyhladí detaily, zníži šum a vy sa tak môžete tešiť aj na jasnejší obraz nielen pri zobrazovaní tmavých scén. Budete mať pocit, akoby bolo všetko prehrávané nie o triedu, ale o niekoľko levelov lepšie. Rozdiel vidíte ihneď. takze zlepsuje kvalitu obrazu dokaze toto aj ten spominany samsung ?Ryan Giggs napísal: 15 máj 2024, 20:26 Rozlisenie dopocitava kazdy TV ak nie je zdroj v jeho nativnom rozliseni. Kde nie je kvalita v zdroji, TV si nevie vymysliet data, ktore tam nie su.
https://www.google.com/search?q=P5+Pict ... PSEJA,st:0 https://www.youtube.com/watch?v=vTgJZjx7D1c