veci z aliexpresu
-
James13579
Star
veci z aliexpresu
dobry den, uvazujem nad nejakymi vecami z aliexpresu, chcem to za ucelom kupenia a nasledneho predaja. Co sa najviac oplati kupit a predat o nieco drahsie? dakujem
Re: veci z aliexpresu
Vazne si myslis, ze keby o niecom takom ludia vedia, tak ti to poradia a nepredavaju to sami? Nebud naivny a hladaj...
A propos, nezabudni zaplatit clo a dane pokial to kupujes za ucelom podnikania.
A propos, nezabudni zaplatit clo a dane pokial to kupujes za ucelom podnikania.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Zmeškal si dobu, asi tak o 10 rokov.
-
hojko
Site Admin
A co by si akoze chcel predavat??? Kryty a skla na mobilne telefony, usb kable ci nabijacky, to vsetko uz par rokov predavaju ludia na Slovensku, ci uz normalne vo forme netoveho obchodu alebo cez Bazos. To iste s oblecenim - v lete plavky, saty, tricka, sukne..., v zime zase oteplene leginy, mikiny, ale tiez aj bezne letne veci. Idealne take, kde sa neplati clo a DPH. Ak by sa to uz malo platit, tak stale sa to oplati kupovat z Polska, najskor cez Allegro, neskor sa najdu kontakty rovno k vyrobcom ci dovozcom. To funguje uz roku, ako je vyssie napisane - zaspal si trochu dobu.
James13579
vsetko co sa predava na Aliexpresse uz kupis aj tu a za podobne ceny, takze aj keby si nieco predal tak tvoj zisk by bol tak maly ze sa s tym neoplati piplat
vsetko co sa predava na Aliexpresse uz kupis aj tu a za podobne ceny, takze aj keby si nieco predal tak tvoj zisk by bol tak maly ze sa s tym neoplati piplat
Stále sa dajú nájsť nejaké veci ktoré sa oplatia z Ali. Ale podla mňa dnes lepšia varianta je využiť tzv. affiliate, keď sa zaregistruješ na tejto stránke jednoducho si vytvoríš link ktorý chceš propagovať priamo z Ali a za každú objednávku dostaneš 8,5% províziu. Ak máš nejaké otázky kludne napíš súkromnú správu. Link https://epn.bz/en/partners/ali/
Naposledy upravil/-a Gothar v 29 okt 2017, 21:16, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: odstraneny ref link
Dôvod: odstraneny ref link
ahojte, aku mate skusenost s Allegro?
Kupil som odtial raz, ale bol to vlastne len predaj z PL skladu od externeho predajcu. Ale tovar dosiel, takze som bol spokojny.
Skusenost nornalna. Je to nieco ako eBay.
Predpokladám že skúsenosť bude rôzna keďže je to na štýl marketplace.
Ešte sa mi predtym nestalo že by zásielka z Aliexpresu bola doručena za necelych 6dní /free shipping/ 
Zjavne teraz v dovolenkovom obdobi maju asi malo objednavok.
Zjavne teraz v dovolenkovom obdobi maju asi malo objednavok.
Nema to s tym nic spolocne. Proste to islo letecky.
-
cORP.
Addict
kupovali sme tam cca 2 tyzdne dozadu neviditelny obrubnik na zahon, vysiel min. o polovicu menej ako u nas v beznych shopoch, kupovane tiez od nejakeho lokala z polska, objednane v stredu do 15:00 co je podmienka a prislo to kurierom v piatok do obeda, cize na taketo veci by som sa nebal, drahsie veci by som otial nebral uz len kvoli reklamacii ktoru si teda fakt neviem ani predstavit