4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa starysomar »

Pár gramov bieleho - len neviem, či pred - alebo mu chýba...
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

https://www.reddit.com/r/Slovakia/s/hmW9kWfbZ1

Som zvedavý, či sa po tejto tragédii premiér názorovo unormálni. Lebo pred rokom sa osobne smial z vyhrážok, ktoré padali na iné osoby.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Daniel Bombic hecuje Telegramové davy proti adminovi Zomri a jeho maloletej dcére. Zverejnil ich adresy, aj nejaké dosť čerstvé fotky od chrbta.

https://www.reddit.com/r/Slovakia/s/hJXveJklPU

Toto je fakt real?

To nijak nevedia alebo nechcú toho chlapa zastaviť? Pravdepodobne komunikuje aj s niekym od polície, keďže unikli aj údaje o atentátnikovy a čo som počul tak sa to ani nijak neplánuje riešiť?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ako sa v tom reddite pise: ved DB mal k dispozicii obciansky Juraja C. aj video s "priznamim". Bratal sa tak s Kalim, Zollstockom aj s Ficom. Preco by cokolvek robili?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Dnes som mal v rodine rozhovor s volicmi smeru a kandidatov s jamkami na licach. Zaujimave, ze sa viac venovali hokeju ako Ficovi (aj so slovenska mam taky pocit, ze sa viac venuje hocicomu inemu ako Ficovi).

Ale napadlo ma par otazok, ktore sa da opytat smeraka, mozno dakomu pomozu.

- (Fico hovori, ze sa proti nemu spiahli media s PS) Viete povedat jeden konkretny pripad, kedy proti nemu otvorene huckali alebo klamali?
- Poznate nejaku krajinu, v ktorej sa zije dobre a media su tam pod kontrolou statu?
- Poznate nejaku krajinu, kde su zakazane mimovladky a zije sa tam dobre/slobodne?
- Spominate si co robil Fico pocas COVIDu?
- Spominate si co robil Fico pocas minulorcnych oslav SNP?
- Keby spravi (splnit nejaku vec tejto vlady) Matovic, bolo by to OK?
- Si za cenzuru?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Im je to jedno,im smerácke správanie vyhovuje a imponuje. Vláde vyhovuje pozornosť médii, aj zlá reklama je reklama. Media majú zase profit.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak si si nevsimol tejto vlade vyhovuje pozornost alternativnych medii, ktore len pritakavaju a hlavne sa nepytaju otazky, napriklad na pracu politikov, financovanie ich stran, stret zaujmov a tak podobne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Díval som sa na 5minút 12 a zavolali si tam odborníkov. Nie politikov. A úprimne ma šokoval ten pedagóg z UK v Prahe. Za strašný škandál totiž považuje humor a satiru, lebo ľudia sa smejú Martinke Š. a ona je predsa ministerka a žena! A táto spoločnosť je v takom stave, lebo si fiktívna postava v divadle ústami herca dovolila povedať, že nemá rada Martinku Š. :D A vraj by sme my občania mali začať od seba, nie politici. A mali by sme politikom odpustiť. Akosi zabudol povedať, že len tak neodpúšťa ani Ježiš Kristus. Aj ten odpustenie podmieňuje úprimnou ľútosťou.

No a k tej pani ministerke:
1. Ľudia majú právo kritizovať verejných činiteľov. Konštruktívna kritika si vyžaduje diskusiu. Lenže pani ministerka nemá záujem o diskusiu. Ona si točí videjká na svoj kanál, kde je sama alebo s tým kamarátom, ktorý tiež žije v nejakej alternatívnej realite. Keď jej napíšete niečo k veci, tak vám to zmaže a zabanuje vás.
2. Občania nemajú čas, ani energiu, ani možnosť naháňať pani ministerku s otázkami. Na to sú média. Novinári sa za nás občanov/voličov pýtajú politikov otázky, ktoré nás zaujímajú. Pani ministerka nekomunikuje s médiami. Keď si občan pozrie oficiálnu vládnu stránku min. kultúry, nedozvie sa nič. Posledná najnovšia správa je zo začiatku jesene 2023, kedy predchádzajúca ministerka kultúry odchádzala a predávala štafetu nove vláde.
3. Aby ste mohli niekoho kritizovať, ten človek musí niečo robiť. Pani ministerka nie je intelektovo, ani vzdelaním vybavená, ani nemá prax a odbornosť, aby zastávala danú funkciu. Takže nerobí nič alebo keď sa aj niečoho chytí, tak to ešte viac dodrbe. Ľuďom teda nezostáva nič iné, iba to brať s humorom a rehotať sa na nej.

Ak sa to pani ministerke nepáči, môže ešte dnes podať demisiu a ísť robiť niečo, čo ju baví. Súhlasím s ním, že urážať ministerku na základe jej výzoru je suterén. Na druhej strane, koľko má pani ministerka rokov? 5? Čo sme v škôlke? Keby mne niekto povedal, že som škaredý alebo ma nemá rád, tak sa na tom zasmejem, pomyslím si svoje, idem preč a za 10minúť už ani neviem, že ten človek existuje. Pretože som dospelý človek a mám osobnostnú výbavú na to, aby som sa vedel s takou situáciou vyrovnať a zvládnuť ju.

Možno keby pani ministerka bola o niečo viac sčítanejší človek, tak by vedela, čo je efekt Barbary Streisand. Že fiktívna postave v divadle povedala, že nemá rada Martinku Š., o tom vedelo len pár stoviek divákov, ktorí boli na predstavení. A smiali sa na tom, lebo to vnímali v kontexte. Lebo vedia, kto je Martinka Š. a čo robí. A keďže to veľmi pani ministerku urazilo a začala to riešiť verejne, tak sa na nej teraz rehoce celé Slovensko. Za čo jej srdečne ďakujem. Ale myslím, že si ju my občania platíme za niečo iné, ako za to, aby nám robila humoristku a zabávala nás.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Na tomto celom okolo SImkovicovej ma neskutocne bavi to pokrytectvo tejto vlady.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja som sice O 5 minut 12 nevidel, ale ked robila Martinka, ktora bezproblemovo hrubo a vulgarne uraza ludi, kňů kňů kvoli postave v divadle, spomenul som si na Fica. Ten par dni po pade Radicovej vlady bol na UKF a hovoril o ludskych pravach, lebo on v tej dobe zastupoval Slovensko na sude pre ludske prava v Strasburgu. A povedal to co napisal ephramko: verejne cinne osoby musia byt pripravene na znizenu uroven sukromia a vyssiu uroven kritiky, ktora nie je porusenim ich prav. A Fico tymi verejne cinnymi osobami myslel aj starostov a ich zverejnene sms a nie to, ze niekto opravnene kritizuje daku fiflenu za jej neschopnost a negativnu reprezentaciu krajiny.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nie málo ľudí zvažuje možnosť "pripravenej cesty".

Post z netu:
"Tak kolega už bol v CPZ a čaká na súd. Za status v zmysle "Neviem či to je pre slovensko zlé alebo vlastne dobré". Začal sa policajný štát."
jackb
Redeemer
Redeemer

https://www.dnes24.sk/muzovi-sa-vykriko ... est-448844

takze tie vyroky su skutkovou podstatou "schvalovania trestneho cinu". keby sa tak pozerali na vyroky pri inych trestnych cinoch

inak je zaujimave, ze Danko a Blaha chcu trestat PS a Simecku, pritom pre BBC vykrikuju aky je Fico mucenik lebo ho organizaciu protestnej jazdy pocas proticovidovych opatreni zobrali policajti.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Podla policie je Che Guevara "bol rozporuplnou osobou, ktorá mala kritikov, ale aj veľa obdivovateľov". Hmm co keby vyznamny ustavny cinitel v budove padlamentu/vlady zvesi portret akutlneho prezidenta a namikesto neho zavesi Hitlera?

https://domov.sme.sk/c/23332553/blaha-u ... evaru.html
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak ten co vykrikoval v BB hentie sprostosti tiez asi nie je uplne normalny. Na basu by to byt nemalo, podmienku mal dostat. A aj by ju dostal keby nebol ten atentat.

Ak je pravda to ze za henten status hrozi sud tomu dalsiemu, tak to uz je cez ciaru.

Smejem sa na PSku aky su chrumkavi a to ich 100 dni pokoja. Dufam ze sa na to vykaslu, tak ako sa koalicia vykaslala na nejaky okruhly stol a pozvanie prezidentov Caputovej a Pellegriniho.
Za 100 dni rozkradnu tento stat na totalku.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

otazka je, ci uz nebol sudne trestany. lebo je podivne, ak by sa bezuhonny clovek dostal rovno do dvojky.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal: 20 máj 2024, 12:11 https://www.dnes24.sk/muzovi-sa-vykriko ... est-448844

takze tie vyroky su skutkovou podstatou "schvalovania trestneho cinu". keby sa tak pozerali na vyroky pri inych trestnych cinoch
m4e2suam4f1d1.jpeg
ach...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

harrison314 napísal: 20 máj 2024, 7:45 Na tomto celom okolo SImkovicovej ma neskutocne bavi to pokrytectvo tejto vlady.
Ake pokritectvo? Oni ani nejak extra netvrdia ze je to odborna ministerka. Ona tam musi byt aby nebola v parlamente kde by pravdepodobne nebola poslusna pri hlasovani. Simple.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To jej fnukanie ako jej kazdy robi zle, ked poukazuje na jej nekompetetnost. A sucasne tato koalicia nema problem urazat vulgarne zeny a nasledne povedat, ze je v politike tam ma nieco vydrzat. A to tym aj myslim Tarabu, ktory je casto pri nej na tlacovkach a obcas rozprava za nu. A to, ze je hrda narodniarka a vsteko ma byt Slovenske, tak zije v Rakusku. Otvorine vystupuje proti zapadu a LGBT ale na koncert sponzorvanym Esetom zajde aj s kamoskou.
jackb
Redeemer
Redeemer

wladas napísal: 20 máj 2024, 18:13 Ake pokritectvo? Oni ani nejak extra netvrdia ze je to odborna ministerka. Ona tam musi byt aby nebola v parlamente kde by pravdepodobne nebola poslusna pri hlasovani. Simple.
Inak toto som pocul rozsirene aj na to, ze ju maju poslat z Ministerstva do Bruselu ako MEP, nech je od nej pokoj, ked uz zmenu RTVS nastartovala.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja neviem, mne pre Fica pridu ludia z SNS velmi uzitocni, robia zanho spinavu robotu, odvadzaju pozornost, naco by sa ich zbavoval?
Napísať odpoveď