Kúpa bicykla
Re: Kúpa bicykla
Deore, motor Bafang, neviem ci v tejto cene najdes nieco zaujimavejsie. Nech do toho ide, kym sa nevypreda.
Prislo mi to podobne. Teda, je to znackovy bike, Deore mi je znamy z beznych bajkov a patri skor k tym lepsim sadam, akurat som si nebol isty prave Bafangom.
Ale rano som nasiel este toto: https://www.alza.sk/sport/sava-29-deck- ... 084312.htm
Vyzera byt lahsi s motorom vyssej rady. Akurat baterka je LG vs Samsung, to neviem ci ma zmysel riesit.
Ale rano som nasiel este toto: https://www.alza.sk/sport/sava-29-deck- ... 084312.htm
Vyzera byt lahsi s motorom vyssej rady. Akurat baterka je LG vs Samsung, to neviem ci ma zmysel riesit.
Porovnavas cenovo odlisne kategorie. Podla recenzii na Alze je to dost bieda. Pokial mama ten eboke nebude nosit po schodoch, tak ju vaha nemusi zaujimat.
No oni su prave cenovo dost podobne, teda na tej Alze s kuponom vyjde o 5eur viac.
Co sa tyka recenzii, ano, nejake problemy tam zmienene su, ale k Deme zase nie su ziadne, takze kvoli tomu
Co sa tyka recenzii, ano, nejake problemy tam zmienene su, ale k Deme zase nie su ziadne, takze kvoli tomu

-
K-u-b-i-a-k
Addict - Príspevky: 3333
ber tu demu kým je. decathlon si nepozeral?
Tusim pozeral, ale nie aktualne. Ono mama to riesila par mesiacov dozadu a potom to padlo, ale vcera na mna vybehla s tou Demou a mne to tak na prvu dobru prisla ako fajn volba kedze ano, je to DEMA co uz povazujem za znacku, je tam Deore a ten Bafang neviem, ale podla netu fajn. Akurat rano som nasiel tu SAVA co mi papierovo pride lepsie, ale so znackou skusenosti nemam.
Decathlon ... mam obecne rad, ale s bicyklami a specialne elektrickymi od nich nemam ziadnu skusenost.
Decathlon ... mam obecne rad, ale s bicyklami a specialne elektrickymi od nich nemam ziadnu skusenost.
Aha, ten kupon na Alze som si nevsimol. Bafang je spicka medzi motormi, pouziva ho aj Specialized. Okrem toho medzi top znacky patri aj Bosch a Shimano, okrajovo aj Yamaha.
zdravim vas chcem sa spýtať či je tento bicykel suci ceny za ktoru ju predajca ponuka ja sa nevyzam tymto kopiam tak ak by niekto vysvetlil budem mu vdačný
https://sport.bazos.sk/inzerat/16511699 ... ac-sl8.php
https://sport.bazos.sk/inzerat/16511699 ... ac-sl8.php
-
K-u-b-i-a-k
karbonová kópia za 3k z bazáru? no neviem.
Cauko, ozivim trochu temu. Hladam bike do mesta (Vieden) a okolia, cize spevnene cyklotrasy a viacmenej za ucelom sportu, cize rychlejsie jazdy.
Doteraz som mal nejaky 200 eurovy Kellys MTB s hrubymi plastami a tazkym ramom, doviezol ma vsade, ale pred rokom mi ho ukradli. Na Slovensku mam nejaku bazarovku (dost vydojeny bike
) znacky Stevens za 100€ s tenkymi pneumatikami a jazdi sa mi 100x lepsie na nom.
Cenovy rozpocet mam sirsi, povedzme do 3K. Co by ste odporucili?
Doteraz som mal nejaky 200 eurovy Kellys MTB s hrubymi plastami a tazkym ramom, doviezol ma vsade, ale pred rokom mi ho ukradli. Na Slovensku mam nejaku bazarovku (dost vydojeny bike

Cenovy rozpocet mam sirsi, povedzme do 3K. Co by ste odporucili?
-
K-u-b-i-a-k
čiže nejaký trekový do 3k? aj v elektrike?
No bud trekingovy alebo Gravel. A nie, elektriku nechcem. Chcem vazne nieco lahke a rychle.
Na to tvoje použitie by bolo najlepšie vziať nejaký Gravel, ak by si náhodou vyšiel na nejakú viac rozbitú cestu. Je to pohodlnejšie, ako klasický cestný bike a Gravel má aj karbónový rám. Trekingové bicykle som ešte s karbónovým rámom nevidel, takže proti Gravel-u bude ťažší ten trekingový bike. Poradiť nejaký konkrétny model je problém, keďže každému vyhovuje iná geometria čo sa rámu týka. Treba navštíviť nejaký väčší cykloobchod (tu v Nemecku napríklad Stadler), kde majú široký výber a možnosť si bike vyskúšať priamo u nich na ploche k tomu určenej. Ja som sedel na X bicykloch, kým som si našiel ten, čo mi najviac vyhovoval. I keď je pravda, že by som aktuálne prijal menší rám (mám veľkosť L a chcel by som skúsiť M) kvôli charakteru mojich jázd a lepšej ovládateľnosti v teréne a uzavretých zákrutách. Ale na výšľapy je super.
Inak by som ti ešte odporučil vyskúšať si bike z kategógie XC. Sú to ľahké a rýchle MTB bicykle. Nemusíš uvažovať zrovna nad celo-odpruženým bikom. Môže to byť v kľude aj Hardtail ako je napríklad Superior XP 969. Má celokarbónový rám, odpruženú vidlicu so 100mm zdvihom, SLX radenie, škoda že iba Deore brzdy, ale svoju prácu vykonajú dobre. Ráfiky a náboje sú od DT Swiss, čo je záruka kvality a závodné plášte vo veľkosti 29x2.25". Tak ako ho majú v ponuke, má písanú váhu 10,7kg (váha sa udáva pri veľkosti rámu M).
Ale v kľude si tam môžeš nechať v akomkoľvek cykloservise nahodiť aj tenšie plášte, napríklad Maxxis Ikon 29x2.00 a budeš určite spokojný.
Inak by som ti ešte odporučil vyskúšať si bike z kategógie XC. Sú to ľahké a rýchle MTB bicykle. Nemusíš uvažovať zrovna nad celo-odpruženým bikom. Môže to byť v kľude aj Hardtail ako je napríklad Superior XP 969. Má celokarbónový rám, odpruženú vidlicu so 100mm zdvihom, SLX radenie, škoda že iba Deore brzdy, ale svoju prácu vykonajú dobre. Ráfiky a náboje sú od DT Swiss, čo je záruka kvality a závodné plášte vo veľkosti 29x2.25". Tak ako ho majú v ponuke, má písanú váhu 10,7kg (váha sa udáva pri veľkosti rámu M).
Ale v kľude si tam môžeš nechať v akomkoľvek cykloservise nahodiť aj tenšie plášte, napríklad Maxxis Ikon 29x2.00 a budeš určite spokojný.
Diky za tip, buduci tyzden pobeham zobar obchodov tu vo Viedni. Cez znameho by som tu vedel zohnat tento bike (https://www.mountainbiker.at/Specialize ... IDIAN.html) o 300€ lacnejsie, ma uchyty az na 3 flase a da sa nan namontovat aj blatnik.
Hardtail a MTB by som asi uplne vylucil, jazdi sa mi lepsie na tenkych pneumatikach resp. uzivam si jazdu na nich ovela viac ako na hrubych pneumatikach a v plane mam jazdit vazne 90% na spevnenych povrchoch, na viac rozbite cesty iba vynimocne. Diky ale za Tip, napriek tomu si urcite vyskusam pred predajnou aj nejaky ten Hardtail.
Hardtail a MTB by som asi uplne vylucil, jazdi sa mi lepsie na tenkych pneumatikach resp. uzivam si jazdu na nich ovela viac ako na hrubych pneumatikach a v plane mam jazdit vazne 90% na spevnenych povrchoch, na viac rozbite cesty iba vynimocne. Diky ale za Tip, napriek tomu si urcite vyskusam pred predajnou aj nejaky ten Hardtail.
Roubaix je cestny bicykel, nie gravel! Navyse je na ubohej sade Tiagra. Ak by ti ho dal za polovicu tak sa to oplati kupit, v opacnom pripade platis len za znacku.
-
K-u-b-i-a-k
heker to vystihol
Takze nieco, co by ste vy odporucili?
Dobrý pomer cena výkon, ponúka napríklad výrobca Canyon. Minimálne u MTB bicyklov to platí. Môžeš pozrieť Gravel od Canyon. Je to nemecký výrobca.
Pozri napríklad Canyon Grizl CF SL 7 Trail. Alebo aj radu Grail.
Pozri napríklad Canyon Grizl CF SL 7 Trail. Alebo aj radu Grail.
Trebars tu Giant na SLX s hydraulickymi brzdami - https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gra ... escription
Alebo Ghost v hliniku v podobnej vybave - https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gra ... 93722.html
Alebo Ghost v hliniku v podobnej vybave - https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gra ... 93722.html
Diky chalani, tie canyony sa mi pozdavaju, len som nikde nenasiel predajcu tu vo Viedni, ktory by ich mal skladom, zda sa, ze jedine online sa daju kupit.
Ten od Giantu ma jeden predajca, pojdem ho vyskusat, potom dam vediet.
Ten od Giantu ma jeden predajca, pojdem ho vyskusat, potom dam vediet.