4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Tí, ktorí chcú pracovať, už pracujú. To je fakt.
Dovážaniu ľudí sa bohužiaľ nevyhneme, napr. zohnať zvárača alebo CNC obrábača (nemyslím operátora na CNC automate) je v dnešnej dobe nemožné, len pretiahnúť od iného zamestnávateľa/navrátilca zo zahraničia.
Dovážaniu ľudí sa bohužiaľ nevyhneme, napr. zohnať zvárača alebo CNC obrábača (nemyslím operátora na CNC automate) je v dnešnej dobe nemožné, len pretiahnúť od iného zamestnávateľa/navrátilca zo zahraničia.
Toto je dalsi tvoj post proti Desatoru a KKC. Pojdes rovno do Zatratenia, blahozelam. To, ze si ignorant, nie je moj problem.curta napísal: ↑23 máj 2024, 18:47 že protiústavné![]()
herec by mal hrať a nemal by sa vyjadrovať k politike, športovec by mal športovať a nemal by sa vyjadrovať k politikekde sme
inak kňazi majú odporúčanie nehovoriť o konkrétnych stranách, aby nerozdeľovali veriacich, len všeobecné zásady, napr. nevoľte politikov, ktorí sú za protikresťanské zákony a tak
samozrejme kňaz je občan ako každý, ústava mu garantuje, aby sa mohol vyjadriť ako chce a kedy chce, ale odporúčanie od biskupov je, aby nehovorili konkrétne strany
Autoeditácia príspevku po 2 min 12 sek:
ak je protiústavné, že biskup povie, že voliť Čaputku je ťažký hriech, tak už malo byť podané oznámenie na ústavný súd![]()
Tiez je obdivuhodne, ako v rovnakom suveti dokazes klamat: knazi aj maju odporucenia aj mozu kazat, ze sa nesmie volit ina strana ako KDH. Nadhera.460/1992 Zb.
PRVÁ HLAVA
Prvý oddiel
ZÁKLADNÉ USTANOVENIA
Čl. 1
(1)
Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.
Ze ty sa ohanas Ustavou. Kde sa pise, ze napriklad knaz Kuffa kona v sulade s Ustavou? Mozes to citovat? Dakujem.
Tiez si skus nastudovat co to ten Ustavny sud je.
-
harrison314
Hardcore addict - Príspevky: 7517
- Kontaktovať používateľa:
Zacalo sa vystrovanie policajta, ktory legalne riesil kauzu Ocistec a pri tom nahral spicky SMERU na chate. Ale ako vzdy za vlady SMERU stihany nie je ten, co spchal zlocin a este sa k nemu priznal ale ten co na to upozorni.
https://www.aktuality.sk/clanok/NNwfwLp ... obzalovat/„Určite budem prvým policajtom v Európskej únii, ktorý je stíhaný za to, že poskytol dôkazy pochádzajúce z jeho vyšetrovania iným orgánom činným v trestnom konaní. Možno už táto skutočnosť dostatočne vypovedá o dôvodoch môjho trestného stíhania. Nás policajtov nemôžu zaujímať prípadné animozity medzi jednotlivými prokurátormi, našou ústavnou povinnosťou je byť nápomocní pri odhaľovaní páchateľov trestnej činnosti, ich trestnom stíhaní. To som urobil a pokiaľ je toto dôvodom môjho trestného stíhania, vôbec to nie je dobrý signál pre ostatných príslušníkov policajného zboru,“ povedal Juhás
A čo hovoríte na to, že by Pellegriniho na čele hlasu mal nahradiť Matúš Šutaj Eštok?
Podľa mňa to pohnojili, Hlas volili ľudia pre sympatie k Pellegrinimu, a tam by bola lepšia Saková, alebo už aj Raši. Šutaj Eštok je dosť rázny oproti Petrovi Pellegrinimu.
Podľa mňa to pohnojili, Hlas volili ľudia pre sympatie k Pellegrinimu, a tam by bola lepšia Saková, alebo už aj Raši. Šutaj Eštok je dosť rázny oproti Petrovi Pellegrinimu.
-
harrison314
Ja hovorim stale, hlas prestal existovat akonahle siel do koalicie zo Smerom, pametame na SMK a pri tom mali inych volicov... Dnes nacu bude volic volit kopiu, ked moze volit original, voci ktoremu ani nevie vymenovat 5 rozdielov.
Ale myslim, ze novy predseda Hlasu bude dobra nahrada, lebo jeho nazory a zasadne postoje sa tiez menia ako sa mu prave hodi.
Ale myslim, ze novy predseda Hlasu bude dobra nahrada, lebo jeho nazory a zasadne postoje sa tiez menia ako sa mu prave hodi.
Nič moc, je toxický politik.
-
harrison314
On je ťuťko moták a viac nepoviem, kto vie čo všetko OCTK monitoruje v týchto chvílach a nielen názory

-
harrison314
Nie len SNS ale aj Hlas ma svojich "odbornikov", aspon vieme, preco jej navdi Kotlar a Simkovicova na ministerstve zdravotnictva
https://dennikn.sk/4012547/hlavna-odbor ... m-nelieci/
https://dennikn.sk/4012547/hlavna-odbor ... m-nelieci/
Vtedy bola divná dobaNa Slovensku ivermektín nie je a nebol registrovaný, no do augusta 2021 mal schválené povolenie na prevenciu a liečbu pacientov s covidom od ministerstva zdravotníctva. Podpisoval to vtedajší minister Marek Krajčí (OĽaNO, dnes hnutie Slovensko).
Sa to akosi zmraka nad moderatormi politických diskusií. Najprv Kovacicova Hanzelova musela na jar docasne ukoncit svoje cinnosti na sme kvoli vyhrazkam voci jej osobe
https://komentare.sme.sk/c/23288687/zkh ... sledy.html
a teraz vyzera, ze to iste caka aj Kovacica, sice nie z podobnych dovodov, no markiza pod vedenim nejakeho cecha nakloneneho provladnym politikom utlmuju verejnu debatu.
Vyzera ze je na case zalozit nejake nove medium, lebo tie sucasne idu do kitek.
https://komentare.sme.sk/c/23288687/zkh ... sledy.html
a teraz vyzera, ze to iste caka aj Kovacica, sice nie z podobnych dovodov, no markiza pod vedenim nejakeho cecha nakloneneho provladnym politikom utlmuju verejnu debatu.
Vyzera ze je na case zalozit nejake nove medium, lebo tie sucasne idu do kitek.
K tomu Krescanko-Dibáková na jojke skončila. RTVS ovládne vláda, čiže politické debaty budú na TA3, kde sa prídu vládny politici vyrozprávať do sam partia debat s moderátorom, ktorý im bude pritakávať a to isté bude v STVR.
Ceska skupina vlastniaca Markizu ma aj ine firmy kde ma dost vyrazne zaujmy na statne zakazky. Musia plnit poziadavky aby o tieto zakazky neprisli.
Ake statne zakazky? Co som pozeral tak mozno czechtoll? Ci maju tu aj nieco vecsie, kde by stat riesil zakazky? Otazka ci ta kupa medii v 2021 nebolo len take dakujem za tie miliony co im stat nalial cez sktoll, otazne je tiez kde vsade tie peniaze koncili ak statu bolo "jedno", ze z toho nema skoro ziadny zisk.
PPF na Slovensku ovláda napríklad televíziu Markíza, operátora O2, ktorého predáva, a výbercu mýta SkyToll
Patrí do nej aj splátková spoločnosť Home Credit, Air Bank či Škoda Transportation, ktorá dodáva vlaky a električky aj na Slovensko.
Patrí do nej aj splátková spoločnosť Home Credit, Air Bank či Škoda Transportation, ktorá dodáva vlaky a električky aj na Slovensko.
nema O2 uz nejaky sejk z abu zabi?
tak najprv
a potom
musel Kovačič veľmi stúpiť na odtlak niekomu v markíze/v pozadí/vo vláde. Inak príde mi to o to viac divné, pretože TA3 nechávala Ilievove a Dírerove preslovy bežať aj napriek tomu, že boli osobné a vo vysielacom čase.
https://dennikn.sk/minuta/4016409/?ref=mwatŠtátny tajomník ministerstva obrany Igor Melicher (Smer) napísal, že v Markíze prebieha očista od ideologických nánosov, keď spravodajstvo ovládla ideologicky liberálna skupina ľudí.
„Pán Kovačič hovorí o cenzúre, orbanizácii médií, plazivej strate slobody a konci demokracie, proti čomu vraj treba bojovať a okamžite to zastaviť. Toto boli evidentné vyjadrenia politika, ktorý sa šesť rokov hral na novinára,“ napísal Melicher.
Podľa neho sa moderátor diskusnej relácie Na telo Michal Kovačič doteraz pretvaroval.
a potom
https://dennikn.sk/minuta/4016520/?ref=mwatMarkíza prerušuje vysielanie Na telo a Na telo plus. Podľa reakcie televízie moderátor Michal Kovačič “zneužil vysielací čas na prezentovanie osobných názorov v rozpore so zákonom o mediálnych službách a etickým kódexom novinára”.
Celé stanovisko:
Televízia Markíza, člen skupiny CME, ako oprávnený vysielateľ a držiteľ príslušných autorizácií, nesie redakčnú zodpovednosť za účinnú kontrolu nad obsahom vysielania.Vzhľadom na skutočnosti, ku ktorým došlo počas vysielania poslednej relácie Na telo v nedeľu 26. mája, v ktorej moderátor zneužil vysielací čas na prezentovanie osobných názorov v rozpore so zákonom o mediálnych službách a etickým kódexom novinára, preto pristupujeme k okamžitému prerušeniu vysielania relácií Na telo a Na telo PLUS.
Vyvodenie dôsledkov za porušenie povinností zo strany zamestnanca je internou záležitosťou TV Markíza.
musel Kovačič veľmi stúpiť na odtlak niekomu v markíze/v pozadí/vo vláde. Inak príde mi to o to viac divné, pretože TA3 nechávala Ilievove a Dírerove preslovy bežať aj napriek tomu, že boli osobné a vo vysielacom čase.
Ak je pravda, čo tu bolo napísané, že majitelia markízy ovládajú aj tú firmu, ktorá vyberá mýto, tak sa ani nečudujem. To je čistý tunel.
A už dlhšie mi prekáža ten kartel, ktorý sa snaží markíza tvoriť a vydierať providerov/operátorov, aby do základného balička dávali markízu a jej programy za nehoráznu sumu. Inak vám zakážeme české TV a zažalujeme vás... Takže keď mi vyprší zmluva, si telku zruším a prestanem dotovať markízu.
A už dlhšie mi prekáža ten kartel, ktorý sa snaží markíza tvoriť a vydierať providerov/operátorov, aby do základného balička dávali markízu a jej programy za nehoráznu sumu. Inak vám zakážeme české TV a zažalujeme vás... Takže keď mi vyprší zmluva, si telku zruším a prestanem dotovať markízu.
-
harrison314
Ja si nemyslim, ze by niekomu stupil na odtlak, proste si robil svoju robotu. Ti si si nevsimol, ze tato vlada vyhlasila slobodnym mediam vojnu?