ICQ - archiv zdielanych/zaslanych suborov

Informácie o software, ankety...
drobec
Amateur
Amateur

ICQ - archiv zdielanych/zaslanych suborov

Príspevok od používateľa drobec »

ahojte,
snad mi budete vediet poradit, napriek tomu ze aj samotny google je ticho :)

urcite vela z vas pouziva icq program, a taktiez ste uz cez chat posielali priatelom obrazky a podobne. ak poslete priatelovi obrazok, ten je v okne chatu informovany ze s nim zdielate obrazok, on klikne na "view" (alebo zobrazit) a zobrazi sa mu cela galeria obrazkov co ste mu kedy posielali (pravdepodobne sa to uklada niekde na icq serveroch).

no a ja by som potreboval prist na sposob ako tie obrazky zmazat...

-ja nemam ako zistit co som kedy komu posielal (teda jedine cez historiu konkretneho priatela, kde su iba nazvy posielanych suborov)
-priatel (ktory spolupracuje na zisteni riesenia) si moze zobrazit tu galeriu obrazkov iba ked mu poslem novy obrazok a klikne na "view"

kazda rada je dobra. dokonca aj taka, ktora mi poradi ako kontaktovat zakaznicky servis na icq (to help center je riadna pi..kovina)

dakujem
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: ICQ - archiv zdielanych/zaslanych suborov

Príspevok od používateľa jarda.j »

Hmm, a načo to vlastne hocikomu posieĺaš? Veď na tom krachuje aj Fbook! Ibaže by si poslal tým, ktorým si poslal svoje foto, aby to zmazali, ale kontakty nemáš? Proste za blbosť sa platí. Si proste slávny. Ale nič si z toho nerob, no ktože z tých miliónov ľudí Ťa vlastne spozná? :)
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No ty kokos. Jake zdielanie na serveroch ???? Ti pošle obrazok a ten sa ti normalne ukladá na tvoj HDD do zložky na to určenej. Tak isto aj naopak. Teraz nemam ICQ nainštalované takže ti nepoviem kde je ta zlozka umiestnená ale v tej zložke sú zložky ktoré majú nazov tvojich kontaktoch ktoŕ ti už niečo poslali. A z kazdej si možes všetko zmazať alebo presunuť.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Obvykle to byva tam, kde mas nainstalovane ICQ.
vladenko007
VIP
VIP

vrtulnik ale toto som mu prave nechcel pisať pretože to není celkom tak :) icq je normálne nainštalované v programe files ale tá zložka je niekde medzi user/Dokumenty alebo App/data/Lokal presne neviem a v XP to je trošku inak ako v WIN7. Určite vieš o čom hovorím. Nachadza sa tam viac zložiek nainštalovaných programov kde si ukladajú data.
Ale ak chlapec nechápe že ked klikne na otvoriť doručený obrázok tak je prakticky v tej zložke. :)
drobec
Amateur
Amateur

jarda.j - neposielal som to hocikomu. iba par dobrym priatelom. a vsetko neskodne obrazky, mozno na niektorych som odfoteny, ale nic kvoli comu by som nemohol o 50 rokov kandidovat na prezidenta :-)

vrtulnik a vladenko007 - zial, toto sa netyka suborov ukladanych na to klasicke miesto o ktorom pisete. obrazky sa daju posielat dvoma sposobmi

- ze ho iba nazdielam, v tom pripade prijemca klikne na "view" a zobrazi sa mu taketo nieco

Kód: Vybrať všetko

http://www.icq.com/download/icq/features/photo/en
- ze sa posle ako subor, vtedy sa standardne ulozi obrazok v tom predvolenom adresari.

ja som vzdy posielal obrazky ako subory, s tym ze pojdu obrazky klasicky priamo k prijemcovi. nebudu sa ukladat na nejakom medziulozisku. ale ako som zistil nedavno, v tom okne na linku vyssie sa zobrazuju vsetky subory. a rad by som zistil ako sa daju tie subory odtial zmazat.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

vladenko: nerob z niekoho blbca v oblasti, v ktorej sa nevyznas 100%ne. Pretoze jednak sa prijate subory ukaldaju tam, kde to nastavis a potom existuje este cosi ako galeria prijatych obrazkov. Tie sa vsak neukladaju v plnom rozliseni a ked si ich po prijati nezvacsis, tak ti ostanu iba ako nahlady a icq vypise connection problem. Z toho usudzujem, ze sa asi na serveroch neukladaju, pripadne sa tam ulozia az ked si ich zobrazis. Tak ci tak som nenasiel ziadny sposob ako ich vymazat, ci uz odoslane alebo prijate v tej galerii.
vladenko007
VIP
VIP

GothaR

Ja z nikoho blbca a nerobím a vravím ešte raz. Doručené súbory sa ukladajú do priečinka ktorí ma taký názov ake ma dotyčný ICQ číslo a tá zlozka je v Dokumenty/ICQ/a tu je zložka ICQ číslo kontaktu.
Toto není skype kde ked potvrdzuješ prijatie niečoho tak si vyberieš že kam. A tu v ICQ je to Default tam kde som napísal. Lenže je tu aj druhý problém už ICQ asi od verzie 6.4 nepoužívam takže boli určite zmeny. A niekde tuto v tomto mieste sa ospravedlním ak som niekoho zavádzal.

Či sa to dá zmeniť to neriešim a tak isto ani 99 percent uživatelov čo si nainštaluje ICQ.

Teba tiež niekedy rozčúlia banálnosti alebo nie? Niekedy človek nemá svoj deň. A k tým 100 percentným vedomostiam: kto ich má?
Hlavne že nikoho neurážam a v ani jednom z mojich príspevkov niesu vulgarizmy

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 17:26)
a sorry za OT tiež som z Košíc som býval na Miery 24rokov :D :)
drobec
Amateur
Amateur

takze... ak kolega nebol online a ja som si dal zobrazit jeho obrazky (cez historiu som si nasiel prispevok kedy mi nieco nazdielal a tam som klikol na view), tak mi vypisalo connection problem.

nasledne som odinstaloval icq a dal odstranit vsetky ulozene nastavenia, historiu a pod. (historiu som zalohoval, to len tak FYI :) ). potom som nainstaloval nanovo icq a poslal kolegovi nejaky obrazok, aby mohol kliknut na view a zobrazilo sa mu to okno s obrazkami. v tom okne mal iba tento najnovsi obrazok...

podla tychto dvoch veci sudim ze vsetky zasielane obrazky sa ukladaju niekde v icq adresaroch/suboroch/databazach odosielatela. a ked si da prijemca zobrazit zdielane obrazky, tak sa tie obrazky tahaju prave odtial.

ale mozem sa aj mylit... :mrgreen:
taki7
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

To už zerjme nepoužíva takmer nikto (číslo si pamätám)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

je to smutne. ma niekedy napadlo, ze by sa z tych ICQ cisiel mohol stat nejaky collectible ako bitcoin.

ale tak aspon prilezitost na obnovenie nejakych starych kontaktov :) asi sa tam v tomto obdobi pozrie viacej ludi. ja tam tak raz za par rokov nakuknem, ale teraz tam po dlhej dobe veru ze vidim par kontaktov online.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Jejda - ešte funguje - zatiaľ :)
icq.jpg
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Škoda že si nepamätám svoje číslo ani heslo, zo zaujímavosti by som si pozrel čo som tam písal.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Číslo si pamätám dodnes a heslá, ktoré si nepotrebujem pamätať mám rôzne uložené no všetky tak, že sa k nim dostanem iba ja :)
Dôležité nemám uložené okrem vlastnej hlavy nikde.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Spixy napísal: 26 máj 2024, 14:42 Škoda že si nepamätám svoje číslo ani heslo, zo zaujímavosti by som si pozrel čo som tam písal.
ICQ nema archv na serveroch, ale len u teba v pocitaci. Takze pokial ho nemas zalohu, tak si nepozries nic.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Svoju mladosť treba hľadať inde :D
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

Skoda ICQ ...je to neopisatelna nostalgia. Ziadne reklamy, hry s priatelmi, hoc co som na pc robil na pravej strane obrazovky bol stale zapnuty....nooo stare dobre casy
Prílohy
icq_5_0.jpg
icq_5_0.jpg (15.12 KiB) 857 zobrazení
icq_5_1.jpg
icq_5_1.jpg (18.81 KiB) 857 zobrazení
Screenshot_1.jpg
Screenshot_3.jpg
taki7
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Veru tak, si pamätám moje ICQ číslo ešte , 200***693 👍

Pekne to zaklopalo keď sa niekto prihlásil. 😁

A Miranda bola kvázi nadstavba ICQ, s rozšírenými funkciami. 😎
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

Veru veru heheh,..Mirandu som sice nepouzival :( ale icq to bolo hodiny a hodiny chatovania....kedysi to bolo o inom ako je to dnes,co ma trochu mrzi. Ale som rad za to ze sme generacia Y "mtv" generacia a ze sme mohli prezivat tieto technicke zmeny na vlastnej kozi. :) ...koniec icq bol koncom jednej ery a my sme boli sucastou. <3
Napísať odpoveď