Tak konecne sa tie plevy oddeluju od zrna, kto este mal nejake pochybnosti, tak uz mat nemusi.
Ako niekto poznamenal v diskusii na denniku-n, niekto si uz vyhliada ministerske kreslo

keby to len nebolo take smutne...

Ja by som videl jednoduché riešenie, spravodajstvo bolo jediné čo sa na tej TV dalo ako tak pozerať, teraz keď ho znormalizujú a povedzme odíde tá časť ludí, ktorá nesúhlasí s tým čo robí jej majitel v priazni politikov, a ak protesty nič neprinesú, alebo každému podakujú za ich službu, tak ju môže každý predplatitel rovno zrušiť aj s celým tým markíza paklom a nikomu sa nebude chciet pozerat na kontroverzných redaktorov a moderátorov, ktorí tam prežívajú ako chameleóni od čias mečiarizmu a chcú to už len nejako doklepať do dôchodku a ide im len o to aby dostali každý mesiac výplatu.ephramko napísal: ↑27 máj 2024, 18:51 A už dlhšie mi prekáža ten kartel, ktorý sa snaží markíza tvoriť a vydierať providerov/operátorov, aby do základného balička dávali markízu a jej programy za nehoráznu sumu. Inak vám zakážeme české TV a zažalujeme vás... Takže keď mi vyprší zmluva, si telku zruším a prestanem dotovať markízu.
Kedze sa vdaka dezinformacnym sietam dostali k moci, a sucasne su kamarati ruskeho agresora, asi to nikoho neprekvapuje, ze sa snazia rozbit vsteko co sa da.starysomar napísal: ↑30 máj 2024, 18:40 Vláda zrušila zmluvu na monitorovanie dezinformácií a sociálnych sietí:
https://zive.aktuality.sk/clanok/Ew6nLJ ... ampaign=lp
No ked to nechcu robit lekari(co samozrejme nie je pravda, ale embargo musi byt), tak by som ocakaval aspon z ust zachranenenho premiera(no pemiera, nie je nim uz nahodou Kalinak?), ze im v nadchadzajucom prihovore podakuje a nemuselo by byt od veci keby si ich tam nakoniec aj pozval, pripadne mohli by urobit nieco ako separatny brifing, prihovor "premiera" a potom celkove zhodnotenie stavu konziliom lekarov, take nieco bolo tusim uplne bezne v CR u Zemana, u nas je to zrejme nieco nepredstavitelne... blizsie k ludom odtial potial.