4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa retkvic »

Nj, kazdy povazoval demoraciu za samozrejmost a uz sa s nou v rychliku lucime, adios demokracia, vitaj totalita. Nech uz to bolo s tym strielanim na premiera ako chcelo, teraz im to bajecne vyhovuje, keby len niekto neprognostikoval pred mesiacom, tak by nemal clovek rozne chrobaky v hlav, ze ci to naozaj je vsetko s kostolnym poriadkom, ale to uz patri asi do temy konspiracie a pod...

Tak konecne sa tie plevy oddeluju od zrna, kto este mal nejake pochybnosti, tak uz mat nemusi.

Ako niekto poznamenal v diskusii na denniku-n, niekto si uz vyhliada ministerske kreslo :)
keby to len nebolo take smutne... :(

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Demokracia aj sloboda je fajn, pokiaľ sa z toho neurobí pochybná propaganda, extrémizmus v rôznych formách, anarchistické situácie a pod.
Markiza má svoje problémy od svojho vzniku, mňa to ani neprekvapuje čo sa teraz deje. Možno JOJ bude dalšia na rade, politické debaty off.
Nielen mesiace ale aj roky hlavná téma politických diskusii je to, kto bude sedieť/nesedieť na akom kresle a neriešiť pálčivé problémy v SR.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Puskarova dala alibisticke stanovisko a pokial neoslepla, tak neverim, ze pri liecbe a PNke nepozeral televiziu. A ze by nebola zachytila tlaky koalicie na televizie, ale aj nazory jej kolegov z Markizy.
retkvic
Addict
Addict

ephramko napísal: 27 máj 2024, 18:51 A už dlhšie mi prekáža ten kartel, ktorý sa snaží markíza tvoriť a vydierať providerov/operátorov, aby do základného balička dávali markízu a jej programy za nehoráznu sumu. Inak vám zakážeme české TV a zažalujeme vás... Takže keď mi vyprší zmluva, si telku zruším a prestanem dotovať markízu.
Ja by som videl jednoduché riešenie, spravodajstvo bolo jediné čo sa na tej TV dalo ako tak pozerať, teraz keď ho znormalizujú a povedzme odíde tá časť ludí, ktorá nesúhlasí s tým čo robí jej majitel v priazni politikov, a ak protesty nič neprinesú, alebo každému podakujú za ich službu, tak ju môže každý predplatitel rovno zrušiť aj s celým tým markíza paklom a nikomu sa nebude chciet pozerat na kontroverzných redaktorov a moderátorov, ktorí tam prežívajú ako chameleóni od čias mečiarizmu a chcú to už len nejako doklepať do dôchodku a ide im len o to aby dostali každý mesiac výplatu.

Len na to to chce nové médium, ktoré by niekto zafinancoval, je možné, že hneď ako vznikne dostane aj nálepku zahraničného agenta, ale tak čo sa dá čakať od nastupujúcej diktatúry...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

to su len tvoje domienky. makriza ma vysostne postavenie na trhu tv a diktuje si podmienky, lebo moze - uz sa k tomu vyjadril niekto z providerov, ze ludia ju jednoducho ziadaju. a pochybujem, ze ju ziadaju prave liberalne nastaveni volici, ktori chcu pozerat na telo. takze podla mojho nazoru ten ubytok sledujucich bude minimalny.
retkvic
Addict
Addict

To su tiez iba tvoje domnienky, markiza ma take postavenie na trhu ake ma lebo ju pozeraju ludia napriec celym spektrom, ludia co este stale pozeraju tv aspon co mozem za mna povedat ju pozeraju vylucne kvoli tv novinam a sem tam nejaka diskusna relacia a vynimocne nejaky hodnotny program alebo film, no nemyslim si ze tato skupina divakov ako som aj ja predstavuje nejaky nezanedbatelny mikro pocet z celeho kolaca co sleduju toto medium, tak preco by ju mali mat v nejakom balicku ak im uz cela tato sada balastu nebude mat co ponuknut.
M142
Addict
Addict

ano su, ved uvidime. ja budem rad, ak budes mat pravdu.
wladas
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa wladas »

Inac vzdy som povazoval spravodajstvo Markizi na vyssej urovni, hlavne oproti ostatnym staniciam.
Ale odkedy denne pocuvam spravy a rozhovory cez podcasty tak tie Markizacke mi uz pridu onicom, ba priam otravne. Ci uz stylom prednesu, typom sprav, atd.
Mozno len starnem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Aký máte názor na hádku, osobnú diskusiu a diskusiu o tej registracii na tej stránke na zbohatnutie medzi Matovičom a Kovačičom?
Zdroj info - markiza, aktuality.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

A na toto?

Vláda zrušila zmluvu na monitorovanie dezinformácií a sociálnych sietí:

https://zive.aktuality.sk/clanok/Ew6nLJ ... ampaign=lp
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

starysomar napísal: 30 máj 2024, 18:40 Vláda zrušila zmluvu na monitorovanie dezinformácií a sociálnych sietí:

https://zive.aktuality.sk/clanok/Ew6nLJ ... ampaign=lp
Kedze sa vdaka dezinformacnym sietam dostali k moci, a sucasne su kamarati ruskeho agresora, asi to nikoho neprekvapuje, ze sa snazia rozbit vsteko co sa da.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Decko sa hrá s hračkárskou zbraňou a Šutaj-Eštok o tom zvoláva tlačovku. :D Aj keď sa to decko hralo pri dome, ktorý nepatrí novozvolenému prezidentovi, nebýva tam a ani tam v tom čase nebol. Možno keby Pellegrini narovinu povedal, s ktorým chlapom a kde žije, tak by si ľudia dávali väčší pozor, kde sa hrajú ich detičky... Ten minister je tragikomédia.
https://www.aktuality.sk/clanok/fsVnF3y ... oval-otec/
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

len potrebuje sirit nenavist, kedze na Fica doma serie Biely tesak
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

A celkovo ta komunikacia okolo Fica je horsia ako pocas Covidu. A vlastne cely narod netusi ako je na tom (keby sa to stane v minulej vlade, tak ma Fico 5 tlacoviek denne ako treba zvolit noveho premiera).

Podla Kalinaka bol Fico neustale na krok od smrti, podla Peleho to vyzeralo, ze mal len mensi skrabanec. Teraz ho prepustia domov, co po dvoch tyzdnoch vas neprupustia z nemocnice ani po operacii zaludocneho vredu (znami to teraz zaziva) a nie este po 4 zasahoch. A pri tom ako Fico pred tym tocil kazdy druhy den videjka, by som cakal aspon hlasovku.

Ked sa to tak zoberie, mi ako verejnost netusim ci zije alebo nie.
retkvic
Addict
Addict

Je to taká Schrödingerova macka :) Neviem no, som si googlil ako to bolo inde po svete ked sa stalo nieco podobné, ze kolko tak mohla trvat odmlka od médii, samozrejme zálezí od zranenia, stavu liecby, ale ze to v niektorych zlozitejsich pripadoch bolo od niekolkych tyzdnov po mesiace.

Nejak to teraz moc nesledujem, no v spravach davali nejake zabery z jeho prevozu, nejake auta s hukackami a potom zasa nejaky zaber na nosidlach s tymi plentami okolo aby ho nebolo vidno a vedla vrtulnik, to vsak neviem ci nedavali zaberi este z minula alebo to boli aktualne zabery...

Kazdopane takto ked verejnost v podstate nevie nic, raz ze je stav vazny, za par dni ze uz sa pohybuje s pomocou francuzskych bariel a prima stravu, je dost vyrazy posun. By to cloveku mohlo prist ze je docela dost pissed off na vsetkych a ze si uz bude drzat spolocensky odstup. Pripadne len nabera sili aby vyzeral fesne pred kamerami a neukazal ani na sekundu naznak ludskej slabosti a zranitelnosti, ale mozno nazaj nie je v stave vyzerat dostojne pred kamerou, to ale zatial nikto nevie...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemusíme chodiť ďaleko. Mali sme prezidenta, ktorý skoro zomrel v úrade. Vtedy o Schusterovom stave normálne informovala nemocnica a lekári. V Česku lekári dokonca ukazovali na tlačovke Zemanov RTG :D :D U nás Kaliňák povedal, že sa zdravotníci nechcú vyjadrovať pre média, tak to musia robiť oni...politici. Lekári, ktorí sa nechcú postaviť pred kamery a povedať, že to oni zachránili premiérovi život? Divné.

Každopádne tá prvá Ficova tlačovka/vyhlásenie po atentáte bude kľúčová.
retkvic
Addict
Addict

ephramko napísal: 31 máj 2024, 22:09 Každopádne tá prvá Ficova tlačovka/vyhlásenie po atentáte bude kľúčová.
Neviem ci klucova, skor mam z nej obavy, nieco ako ticho pred burkou.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

retkvic napísal: 31 máj 2024, 22:33 Neviem ci klucova, skor mam z nej obavy.
klucova neznamena ze musi byt pozitivna :D
retkvic
Addict
Addict

ephramko napísal: 31 máj 2024, 22:09 U nás Kaliňák povedal, že sa zdravotníci nechcú vyjadrovať pre média, tak to musia robiť oni...politici. Lekári, ktorí sa nechcú postaviť pred kamery a povedať, že to oni zachránili premiérovi život? Divné.
No ked to nechcu robit lekari(co samozrejme nie je pravda, ale embargo musi byt), tak by som ocakaval aspon z ust zachranenenho premiera(no pemiera, nie je nim uz nahodou Kalinak?), ze im v nadchadzajucom prihovore podakuje a nemuselo by byt od veci keby si ich tam nakoniec aj pozval, pripadne mohli by urobit nieco ako separatny brifing, prihovor "premiera" a potom celkove zhodnotenie stavu konziliom lekarov, take nieco bolo tusim uplne bezne v CR u Zemana, u nas je to zrejme nieco nepredstavitelne... blizsie k ludom odtial potial.
M142
Addict
Addict

Nebojte sa, do eurovolieb ho este ukazu, budu chciet zahrat na city volicom. Inac ten incident s hrajucim sa dietatom je vtipny, uz sa chytaju kazdej slamky. Necudujem sa, vsak sa stala udalost, ktora nema obdoby - a kazdy len mykol plecom a ide sa dalej :D
Napísať odpoveď