ani mna teba nebaví čítať ako si vyberáš načo budeš odpovedať, reagovať, ako si vymýšľaš. Ja ti mám dať niečo konkretne lebo teba tieto všeobecné keci nebavi čítať ale keď som sa ťa ja spýtal, či poznáš nejakú verejne dostupnú databázu kde sú
mená, adresy a telefonne čísla všetkých súkromných osôb, alebo osôb, ktorých boli zverejnené, tak si to odignoroval a nadalej len všeobecne kecáš o tom, že by to mal mať z nejakých verejne dostupných zdrojov ale ani ty sám nevieš z akých, tak hľadaj a daj mi tu ten verejný zdroj. Veď keď je taký verejný, tak ho musíš vedieť nájsť.
Pýtal som s ťa na konkretne veci ohľadom Hanzelovej, nič konkrétne si nenapísal, žiady jej konkrétny výrok, ktoým by konkretne tvoju osobu šikanovala len same všeobnecé žvásty a ty odmňa tu chceš konkrétne prípady
A co ako mal v plane Sabaka urobit Pijakovi?
Sa pýtaš mňa? Veď sa opýtaj priamo Bombica na telegrame, on to o sabakovi tvrdil.
Zopakujem to xtý krát, nemáš žiadne argumenty, túto debatu si už 3krát prehral ale vždy sa tu ideš naparovať a chceš ma na niečom nachytať? Nedaj sa vysmiať a zabaľ to, na toto proste nemáš.
Autoeditácia príspevku po 26 min 38 sek:
na Bombica sa skôr vzťahuje zákon o ochrane osobnosti, preto som napísal že porušil tým zákon, nie že spáchal trestný čin a preto som aj uviedol príklad Mazurek vs Sabaka. Ako to poskladajú vyšetrovatelia a aké všetky paragrafy mu hodia bude len na nich. Koľko trestných stíhaní a koľko civilných žalôb na neho poletí sa nedozvieme, kým sa bude Juro Jánošík dezifno scény skrývať po kanáloch.