To sme este nevylucili moznost dvojnikaharrison314 napísal: 17 jún 2024, 15:34 A ako hlavny dovod jeho richleho vyliecenia sa uvadza "sila jeho vole".
Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Vyzera, ze rusko zas napumpovalo peniaze do dezinfa. Na FB mi vysksakuje, aka krasna a skvela je Ruska technika, hlavne T-14 Armata a Suchoj. Na X-ku zas ako je v rusku super, ako je nefer, ze Rusi neboli na olympiade...
-
javatar
Hardcore addict
Neboli? Nie su Olympijske hry od 26.7.-11.8.?
-
harrison314
Hardcore addict
Ved uz mali tie vlastne - https://www.forum24.cz/na-ruskych-hrach ... n-ucastnik
-
javatar
Hardcore addict
Jop, BRICS hry maju potencial byt OH s povolenym pouzivanim dopingu a konecne sa ukaze potencial ludskeho tela 
Skor som mal na mysli, ze ak zacinaju vychadzat clanky ktore o OH pisu v minulom case ked sa este nestali tak je to dobre fiasko
Skor som mal na mysli, ze ak zacinaju vychadzat clanky ktore o OH pisu v minulom case ked sa este nestali tak je to dobre fiasko
Možno to pomôže k akceptácii trans športovcov, keď sa zase húfne začnú objavovať tie fúzaté steroidové športovkyne ako za slávnych čias Sajuzu.javatar napísal: 02 júl 2024, 16:43 Jop, BRICS hry maju potencial byt OH s povolenym pouzivanim dopingu a konecne sa ukaze potencial ludskeho tela
Skor som mal na mysli, ze ak zacinaju vychadzat clanky ktore o OH pisu v minulom case ked sa este nestali tak je to dobre fiasko![]()
-
harrison314
Hardcore addict
Vlastne pravda, kedze tam protidopingovu kontrolu robia Ruske labaky.
Štandard je dezinfo "médium", ktoré klame priamo v nadpise v honbe za lajkami a čítanosťou. Takto nejako bude vyzerať to koalíciou spomínane vyvážené pravdivé spravodajstvo.
https://www.facebook.com/dennikstandard ... dodNSG9ynl
https://www.facebook.com/dennikstandard ... dodNSG9ynl
Ani sa pod tie sracky uz nepodpisuju. Take tradicne, ako vsetky bludweby
-
harrison314
Hardcore addict
Simkovicovej Bibiana organizuje workshop pre deti s konspiratorov Bukovskym
https://dennikn.sk/minuta/4127292/
https://dennikn.sk/minuta/4127292/
-
starysomar
Hardcore addict
Pred "zmenou" teda ešte "za oných čias" jeden český spevák (Michael Kocáb) online vyslovil myšlienk: "Každý národ má vládu, akú si zaslúži".
Jeden z mojich obľúbených výrokov je - Hlupák je najlepší volič (aj zákazník).
Škoda len, že som už moc starý (a mám nejaké záväzky) na to, aby som odtiaľto ťahal hodne rýchlo a hodne ďaleko.
Dcéry aj vnučka anglicky vedia výborne - ja ani rusky...
Inak to slušne naozaj komentovať neviem.
Jeden z mojich obľúbených výrokov je - Hlupák je najlepší volič (aj zákazník).
Škoda len, že som už moc starý (a mám nejaké záväzky) na to, aby som odtiaľto ťahal hodne rýchlo a hodne ďaleko.
Dcéry aj vnučka anglicky vedia výborne - ja ani rusky...
Inak to slušne naozaj komentovať neviem.
-
harrison314
Hardcore addict
Stale neuticha ten osial z plochou Zemou. nahodou som narazil na toto video, je super, lebo chlapik tam ukazuje ako za pol hodinu dokazat mobilom gulatost zeme, dalej rozobera ako s plochozemcami diskutovat a co to za druh ludi je. A hlavne co sa pytat konspiracnych teoretikov.
Zaujimave video od pre mna neznameho cloveka.
Zaujimave video od pre mna neznameho cloveka.
Toto je tiez dobre spracovane.
V skratke je uplne zbytocne sa snazit takych ludi zmenit. Daco podobne ako snaha tu na fore viacerych ludi daco vysvetlit Blastbitovi, curtovi a podobne. 100% strata casu.
V skratke je uplne zbytocne sa snazit takych ludi zmenit. Daco podobne ako snaha tu na fore viacerych ludi daco vysvetlit Blastbitovi, curtovi a podobne. 100% strata casu.
-
harrison314
Hardcore addict
Ved to video co som tu daval mi vyhodilo po tom com som videl hentie dve. V prvom som mal pocit, ze ten ukecany vyhral diskusiu tym, ze len chrlil terminy a nepustil Tima ku slovu. V druhom sa ho dany fyzik aj pytal a oponoval mu, a vtedy sa mu to tak rozpadlo, ze podla mna on sam si to pred sebou nevie obhajit (aj tu mame take pripady), a potom nastupuje "Ja nie som konspirator, ale..." - vlady nas klamu, NASA nas klame, Rusko nas klame, cinan nas klame, vsetci zametnanci leteckych spolocnosti nas klamu, vsetci zametnanci lodnej dopravy nas klamu, takisto vsetci vyrobci okien nas klamu, vyrobci kamier a elektronicky nas klamu, zamestatnci telekomunikacii nas klamu... lebo chcu aby sme neverili v stvoritela, predsa to tu nemohlo vzniknut len tak. A to vsetko aby nas manipulovali a presvedcili nas ze vesmir je velky a to co vidime na oblohe je pravda. A samozrejme evolucia je podvod a fyzika nejestvuje (teda ked sa im to hodi tak ju cituju).
Este zabavny fakt, podla jednej teorie plochej zeme placka nema gravitaciu, ale ta tiazova sila je sposobena tym, ze sa zrichluje. Ked som to pocital, tak mi vyslo, ze asi za 350 dni by dosiahla richlost svetla.
Este zabavny fakt, podla jednej teorie plochej zeme placka nema gravitaciu, ale ta tiazova sila je sposobena tym, ze sa zrichluje. Ked som to pocital, tak mi vyslo, ze asi za 350 dni by dosiahla richlost svetla.
Nie nie. Aby nas predsa mohli lahko ovladat. Si nepozorny divak
Sledujem anglickych debunkerov plochozemcov a ti maju ini problem: maju moznost ist do Antarktidy pozorovat polarny den a plocha komunita sa uz hasteri medzi sebou 
Pred dakym casom slubil letecky youtuber a pilot, ze on poleti z Argentiny do Australie ci na Zeland ponad Antarktidu, ak sa na to vyzbiera dost penazi, ale neviem ako to dopadlo.
Pred dakym casom slubil letecky youtuber a pilot, ze on poleti z Argentiny do Australie ci na Zeland ponad Antarktidu, ak sa na to vyzbiera dost penazi, ale neviem ako to dopadlo.
-
harrison314
Hardcore addict
Pametam si to tak, ze nas chcu ovladat tak, ze nas odvedu od stvoritela.
Ja som stále nepochopil to s tými žabičkami na potravinách.
A vždy ma prekvapí, koľko ľudí môže takej blbosti veriť...
-
harrison314
Hardcore addict
Tu je zabicka vysvtlena v 12-tich minutach
Ale fascinuje ma, ze ONI (tahne elity) chcu ovladnut ludstvo, tak otravia potraviny a daju na ne znamenie, ze su otravene aby ich mohli konspiratori lahsie odhalit.
Ale fascinuje ma, ze ONI (tahne elity) chcu ovladnut ludstvo, tak otravia potraviny a daju na ne znamenie, ze su otravene aby ich mohli konspiratori lahsie odhalit.
napríklad moji rodičia tomu uverili. vysvetľovali sme im to so sestrou - ale keď proste oni sú tak strašne vytretí socializmom, že veria že nás "zlý západ" chce okradnúť, zotročiť, otráviť, vyvraždiť...ephramko napísal: 19 aug 2024, 21:44 Ja som stále nepochopil to s tými žabičkami na potravinách.A vždy ma prekvapí, koľko ľudí môže takej blbosti veriť...