Bola reportáž na TA3 myslím, že nejaký chlap išiel do kamiona pre tú dlhú tyč a hned sa nou zahnal po kameramanovi. Ci aj Kuffa schytal neviem.ephramko napísal: 19 aug 2024, 17:12 Hej jásne, zaútočili naňho ocelovou tyčou pred XY svedkami s mobilmi, preto ho nebrala RZP a nič mu nie je... Že tým idiotom z SNS ešte niečo veríte.
4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
beardie - nahranie na smec? Pre normalneho cloveka urcite nie. Oni nepotrebuju nahravku, ked nie je nejaku si vymslia.
To co spravil Kufa je odbobne, ako keby ja pridem v nedelu do kostola a zacnem bliakat o tom, ze tam citaju z knihy, ktora je nevhodna pre deti (lebo je tam incest, schvalovanie holokaustu a nasilia na zenach) a ziadam zruseni onse, lebo nikde nemaju napisane, ze je to az od 18 rokov. Pomyslite na deti! (inspiracia statusom Arpada Solteza) Len cele by to bolo s tym rozdielom, ze ja fyzicky nenepadam svojich konkurentov a nemam klan, co mlati susedov.
To co spravil Kufa je odbobne, ako keby ja pridem v nedelu do kostola a zacnem bliakat o tom, ze tam citaju z knihy, ktora je nevhodna pre deti (lebo je tam incest, schvalovanie holokaustu a nasilia na zenach) a ziadam zruseni onse, lebo nikde nemaju napisane, ze je to az od 18 rokov. Pomyslite na deti! (inspiracia statusom Arpada Solteza) Len cele by to bolo s tym rozdielom, ze ja fyzicky nenepadam svojich konkurentov a nemam klan, co mlati susedov.
-
starysomar
Hardcore addict
Zas budem za zlého no bývalému kolegovi prišiel pred pár rokmi na svatbu kázať bez pozvania stavbyvedúci (z inej partie) kedy a ako smú súložiť. Spraviť také niečo mne - dopadol by veľmi zle.
Kto čo má/nemá - mal/nemal je jedna vec - bezočivosť niektorých ... druhá.
Jo je rozdiel si povedať názor na niečo a rozdiel kázať. To nemal robiť ten chlap, ved ani jemu asi nikto nešiel kázať ako smie tr*kať.starysomar napísal: 19 aug 2024, 17:27 Zas budem za zlého no bývalému kolegovi prišiel pred pár rokmi na svatbu kázať bez pozvania stavbyvedúci (z inej partie) kedy a ako smú súložiť. Spraviť také niečo mne - dopadol by veľmi zle.
No ak náhodou aj áno, tak možno si to chcel tiež nejako vykompenzovať, ale riskoval konflikt so svadobčanmi, lebo jeho fakt do toho nič.
K téme - čo myslíš, bolo to na toho Kuffu a kameramana nejako zinscenované, alebo urobil niekto chybu (použitie dlhej tyče) z voličov opozície ?
no veď práve, nemusia si nič vymýšľať, majú to krásne na videuharrison314 napísal: 19 aug 2024, 17:24 beardie - nahranie na smec? Pre normalneho cloveka urcite nie. Oni nepotrebuju nahravku, ked nie je nejaku si vymslia.
Toto sú tie amatérske chyby, kvôli ktorým majú námety na videá
Kuffa je daky organ, ktory rozhoduje o predstaveni? Nemyslim si to. Od toho su tu prislusne organy a institucie.Blastbit napísal: 19 aug 2024, 16:54 Ludia na to mali svoj pohľad, Kuffa mal na to svoj pohľad, ak to bolo od 18 rokov mali sa toho držať aj rodičia.
-
harrison314
Hardcore addict
beardie - takze je chyba opozicie, ze niekdeto nenalepil na plagat, ze predstavenie je odporucane pre 18+? Alebo je chyba opozicie, ze prislusnik katolibanu koalicie robi bordel a snazi sa cenzurovat kulturu?
Inac podobne zacinal aj Kotleba.
Inac podobne zacinal aj Kotleba.
Myslis pani ministerku zo Slovenskymi prikazaniami desatora?
že je nejaký program od 18 rokov/15 rokov/12 rokov atď je poväčšine odporúčanie, nie zákaz. Budem citovať z tu linknutého vyjadrenia divadlaBlastbit napísal: 19 aug 2024, 16:54 Ludia na to mali svoj pohľad, Kuffa mal na to svoj pohľad, ak to bolo od 18 rokov mali sa toho držať aj rodičia.
Kovačič-Hanzelová mala na to celkom dobrý postreh, že sú to práve títo ľudia (kuffa a spol) čo presadzujú aby o sexuálnej výchove na školách atď rozhodovali rodičia či sa ich dieťa zučastní takéhoto vyučovania. A zrazu, chce kuffa rozhodovať za rodičov a vyháňať deti.I keď treba povedať, že je na posúdení rodičov, či je dané predstavenie pre ich detí vhodné, odporúčanie divadla či festivalu je len informatívne.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja len nadviazem, taki ludia ako kufa nemaju problem pustit 13 rocnym detom detailne video s chirurgickej interupcie v stadiu v ktorom sa u nas nevykonava.
Máš pravdu on nerozhoduje, ale názor si mohol povedať. Len mal dopredu rátať s tým, že tým môže kde koho na*rať spomedzi divákov.heker napísal: 19 aug 2024, 19:30 Kuffa je daky organ, ktory rozhoduje o predstaveni? Nemyslim si to. Od toho su tu prislusne organy a institucie.
Tak ved nepísal som o zákazemLuks napísal: 19 aug 2024, 19:57 že je nejaký program od 18 rokov/15 rokov/12 rokov atď je poväčšine odporúčanie, nie zákaz. Budem citovať z tu linknutého vyjadrenia divadla
Kovačič-Hanzelová mala na to celkom dobrý postreh, že sú to práve títo ľudia (kuffa a spol) čo presadzujú aby o sexuálnej výchove na školách atď rozhodovali rodičia či sa ich dieťa zučastní takéhoto vyučovania. A zrazu, chce kuffa rozhodovať za rodičov a vyháňať deti.
Autoeditácia príspevku po 2 min 4 sek:
Mal si tu nedávno tento nick, najprv si písal anglicky, potom 1 príspevok slovensky. Takže moja otázka.GeorgeHarry napísal: 19 aug 2024, 20:34 Šimkovičová sa hned prejavila ako ministerka kultu vlastnej osobnosti.
A Šutaj-Eštokovi zabudli prist cudzinci do videa, aj ked na řádi na vidlaka od prveho dna v urade.
Este vediet co vysrtil minister zivotneho prostredia.
Budeš seriózne diskutovať ? Lebo podla tejto odpovede čo si písal teraz, to vyzerá že asi áno a to bude ok
-
harrison314
Hardcore addict
Takze aj ja si mozem prist povedat nazor do kostola? A bude to uplne OK?Blastbit napísal: 19 aug 2024, 20:34 Máš pravdu on nerozhoduje, ale názor si mohol povedať. Len mal dopredu rátať s tým, že tým môže kde koho na*rať spomedzi divákov.
nie, je to chyba organizatorovharrison314 napísal: 19 aug 2024, 19:39 beardie - takze je chyba opozicie, ze niekdeto nenalepil na plagat, ze predstavenie je odporucane pre 18+? Alebo je chyba opozicie, ze prislusnik katolibanu koalicie robi bordel a snazi sa cenzurovat kulturu?
ale bude sa to zosobnovat opozicii, lebo su povacsine liberali a take bolo aj to predstavenie
-
harrison314
Hardcore addict
Mna neskutocne fascinuje, ze za vsteko tu moze strana, ktora nikdy nevladla a nemala ziadnu moc. Ak je to taky pruser, tak nech koalicia odpola ministerku kultury.
Ale chapes, ze to ma uplne rovnaku logiku ako hadzat za vinu Simeckovi to, ze ze Ferko z Bytce presiel na cervenu.
Ale chapes, ze to ma uplne rovnaku logiku ako hadzat za vinu Simeckovi to, ze ze Ferko z Bytce presiel na cervenu.
mne to vysvetlovat nemusis
harrison - vyrušovať počas omše urobil jeden chlap v kostole v mojom meste. Miništranti ho vyviedli von = rušenie omše.
Ist si povedať názor farárom po omši stým, že nesúhlasiš napr s financovaním Cirkvi štátom, je tvoj legitímny názor ktorý si môžeš povedať.
Ostatné ti vysvetlil beardie a ja som vysvetlil tým, čo na mňa reagovali a ja som im odpísal. Tupovláda využije tento incident pre školácke chyby.
Ked odvolajú Simkovičovú, alebo sama odíde hoci reálne nemá hlavne slovo v kultúre a nahradia ju napr chlapom, ktorý má psychickú odolnosť inde a bude robiť ovela väčšie svinstvá v kultúre, nebude sa dať odvolať a neodstúpi, polepšíme si ? Lebo tupovláda rozmýšla 3 kroky dopredu.
Ist si povedať názor farárom po omši stým, že nesúhlasiš napr s financovaním Cirkvi štátom, je tvoj legitímny názor ktorý si môžeš povedať.
Ostatné ti vysvetlil beardie a ja som vysvetlil tým, čo na mňa reagovali a ja som im odpísal. Tupovláda využije tento incident pre školácke chyby.
Ked odvolajú Simkovičovú, alebo sama odíde hoci reálne nemá hlavne slovo v kultúre a nahradia ju napr chlapom, ktorý má psychickú odolnosť inde a bude robiť ovela väčšie svinstvá v kultúre, nebude sa dať odvolať a neodstúpi, polepšíme si ? Lebo tupovláda rozmýšla 3 kroky dopredu.
Nemoze lebo by hrozil rozpad krehkej vlady. Cize princezna sa moze kludne vysrat na javisku SND pocas predstavenia a nic sa nestane.harrison314 napísal: 19 aug 2024, 21:33Ak je to taky pruser, tak nech koalicia odpola ministerku kultury.
Aspoň sa na ňu dobre pozerá, čo možno neplatí o Štefanovi Kuffovi a o Kolíkovi
to, ze niekto starej rarohe vyretusuje fotku a "krestan" pri nej sedi stvrdnuty je kvalifikacia na to, aby si mohla dovolit povedat nieco ku kulture?
Potraviny su konecne dostupnejsie.
https://e.dennikn.sk/minuta/4152821
https://e.dennikn.sk/minuta/4152821