náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
starysomar- to mi je jasné
čítam tu históriu a som rád, že som sem písal. Je to pre mňa ako denník....nuž sme ešte spolu- ak sa to dá tak nazvať. Vášeň vypršala, no keď máme sex tak to je neskutočné ako vždy, ale cítim, že to pomaly konci a mňa to mrzí. No ale takmer 3 roky. Viem si ale stále predstaviť, že by bola moja žena. Čo ale zostáva len v predstavách...
Tiež sa k tomuto rád za čas vrátim. Občas si to skoro celé prejdem (nápad na román ?;)). Spätne mi príde veľmi zaujímavé, ako sa to celé vyvŕbilo. Tiež som sa v minulosti pridal k obecenstvu, že to buď utnete, alebo sa to prevalí a rozbije rodiny. A ono to nakoniec zrejme dopadne ako vo Woodyho filmoch - všetko ostalo rovnaké, no pritom nič neostalo rovnaké ...
Každopádne, prajem nech to viete ukončiť s dôstojnosťou, aby netrpeli vaše rodiny. Myslím, že s "diablom" ste tancovali dosť dlho. Pretože, kto chce príliš veľa, nemusí mať na konci nič (bohužiaľ, vlastná skúsenosť).
Každopádne, prajem nech to viete ukončiť s dôstojnosťou, aby netrpeli vaše rodiny. Myslím, že s "diablom" ste tancovali dosť dlho. Pretože, kto chce príliš veľa, nemusí mať na konci nič (bohužiaľ, vlastná skúsenosť).
- starysomar
- Hardcore addict
Dva podobné i keď kratšie vzťahy som v živote (počas manželstva a kvôli deťom) ukončil. Včas.