Zdravim
dlhodobo ma trapi framedrop v dote 2, ked mam pustene youtube video. skusal som chrome a firefox u oboch je problem rovnaky. Dlho som to neriesil, lebo som si myslel ze updated driverov to vyriesi. Ale bohuzial sa tak nestalo. Notebook by to mal bez problemov zvladat.
CPU: AMD ryzen 9 5900hx with radeon graphics
Ram: 16gb
GPU: Nvidia RTX 3800
a je to asus rogstrix.
Nestretol sa s tym niekto ?
Frame drop v dote 2
Re: Frame drop v dote 2
Vo Firefoxe si skus vypnut toto option: Settings > General > Performance > Use recommended performance settings > Use hardware acceleration when available a potom si zavri vsetky otvorene Firefox okna / taby co mas otvorene. Skus si potom znova pustit vo Firefox to youtube video, ci ti aj potom bude robit framedrop v dote 2 - maj v tom case samozrejme komplet vypnuty Chrome, aby nahodou ten v tom case akurat nepouzival HW akceleraciu. Ak by to nepomohlo pogooglit ine nastavenia, kde Firefox a Chrome pouzivaju HW acceleracie - myslim si ze to by mohlo sposobovat tie dropy v Dote 2, kde HW vykon pocitaca nejde v tom case viac menej iba do tejto hry, ale HW akceleraciu uziva v tom case aj Firefox/Chrome a potom robi ten framedrop.
Re: Frame drop v dote 2
vyskusal som to ale bez zmeny... dota nie je narocna hra. Ale ked som mal pripojeny monitor, tak na monitore bezala dota na displeji ntb hral youtube a nebol problem... rtx3080 by mala zvladat oboje...