Olympijske hry 2024

O športe...
Používateľov profilový obrázok
ArkanoviTigrovi
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: olympijske hry

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

aacid napísal: 05 aug 2024, 9:44 ospravedlnila za to ze ju nazvala chlapom a ze viac menej vyvolala cely tento internetovy hejt
môžem poprosiť link kde ju nazvala chlapom?
a aj link kde sa ospravedlnila za to, že ju nazvala chlapom?

Autoeditácia príspevku po 13 min 28 sek:
heker napísal: 05 aug 2024, 14:13 Kedze vacsina sportovych asociacii spada pod Medzinarodny olypijsky vybor, tak sa uplatnuje rozhodcovska dolozka a pripady prerokovova Sportovy arbitrazny sud. Vo vacsine pripadov teda nie je mozne pouzit civilny sud ani Europsky sud pre ludske prava. Viac sa docitas tu - https://www.ucps.sk/SPORTOVY_ARBITRAZNY ... NE_2__diel Okrem toho urcite vies, ze Alzirsko nie je v Europe.
možeš sa odvolať ako na švajčiarsky federálny súd, tak aj na europsky sud pre ludske prava.
tu je jeden priklad s federalnym sudom
https://en.wikipedia.org/wiki/Matuzal%C3%A9m

Autoeditácia príspevku po 2 min 42 sek:
heker napísal: 05 aug 2024, 14:13 vies, ze Alzirsko nie je v Europe.
viem aj to, ze centrala CAS je vo Svajciarsku...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Olympijske hry 2024

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ospravedlnenie talianskej boxerky v článku https://sport24.pluska.sk/letne-olympij ... alzircanky O inom ospravedlnení neviem.
" Nebolo to niečo, čo som chcela urobiť. Vlastne sa jej a všetkým ostatným chcem ospravedlniť. Bola som nahnevaná, pretože sa moja olympijská cesta skončila “
ArkanoviTigrovi
Guru wannabe
Guru wannabe

Blastbit ale ona podla aacida vyvolala internetovy hejt ked ju nazvala chlapom.
Tak snad aacid podlozi svoje tvrdenie alebo sa aspon ospravedlni, ze tvrdil o Carini nieco co neni pravda a vyvolaval proti nej hejt na tomto fore. Ale predpokladam ze toto nas bojovnik proti transfobii neurobi :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

a nevyvolala cely ten hejt? mozno ju nenazvala muzom, to uz doplnil internet ale plakala ale je to nefer ze musi proti nej bojovat? tak preco to bolo podla nej nefer? lebo ma viac svalov? lebo je viac opalena? preco to bolo nefer?

ale sa mi velmi paci ze pokial jedna o bielu zenu tak tuto panku ju bude hned obhajovat a zastavat sa jej, pri tej hnedej to bolo presne naopak...
ArkanoviTigrovi
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak už ju možno nenazval mužom :D
Ďakujem, toto mi ako odpoveď úplne stačí a nemám potrebu to viac rozoberať. Ak máš takú potrebu ty, tak si najprv zisti základné fakty a nepreháňaj (podľa mňa zamerne).

Autoeditácia príspevku po 3 min 29 sek:
Mimochodom... ja viem len o tom, že boli spomenuté chromozomy XY, Khelif tento spor nedotiahla do konca tak asi na tom niečo bude. Neviem prečo by teda mal byť hejt keď to niekto rieši.
A keď už nevieš kedy kam tak vytahujes rasizmus? :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Aktuálna medailová bilancia https://sportnet.sme.sk/spravy/medaily- ... ariz-2024/ účasť teroristickej autonomie nekomentujem (87 miesto).
Cesť slovenského športu budú medailovo zachraňovať ako vždy snaživí paralympionici, tentokrát na Paralympiáde v Pariži 28.8.2024 - 8.9.2024. :wink:
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Blastbit napísal: 10 aug 2024, 10:02 Aktuálna medailová bilancia
Pozerám, že sme na tom zo zúčastnených štátov v našej zemepisnej šírke a velkosti jednoznačne najhoršie, pod nami sú už všetko len rozvojové krajiny, severské štátiky čo nemajú super podmienky na celoročné trénovanie v letných športoch, alebo menšie krajiny ako my. Ďalšia olympiáda už môže byť iba lepšia, čo je plus :) Keď už máme to ministerstvo športu, blýska sa na lepšie časy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

retkvic napísal: 10 aug 2024, 11:21 Pozerám, že sme na tom zo zúčastnených štátov v našej zemepisnej šírke a velkosti jednoznačne najhoršie, pod nami sú už všetko len rozvojové krajiny, severské štátiky čo nemajú super podmienky na celoročné trénovanie v letných športoch, alebo menšie krajiny ako my. Ďalšia olympiáda už môže byť iba lepšia, čo je plus :) Keď už máme to ministerstvo športu, blýska sa na lepšie časy.
Ministerstvo športu jedine pod inou vládou. Je paradoxné, že na Paralympiadach má SR v priemere 10 medailí a konkurujú iným štátom sveta.
Co robia inak paralympionici od zdravích športovcov, že dokážu takto zabojovať o výsledky pre SR a konečne v niečom ukázať pozitívny potenciál.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Možno menej konkurencie a väčšia organizovanosť v tomto smere oproti iným štátom...
M4jk1:-)
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

toto ma rozosmialo, len mi je trocha ľúto divákov na tribune
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

https://x.com/RichardDawkins/status/1822166372819853352

To "undisputed" úplne undisputed nie je, aj keď tomu všetko nasvedčuje
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no ten breakdancing mne prisiel tiez celkom vtipny. ale uprimne ked tu mame disciplinu kde zeny tancuju a hadzu kruh do vzduchu tak preco nie breakdancing? pride mi to velmi podobne vtipne.

dnes sme zase nahodne vyberali na max sport aj disciplinu a skoncili sme u zenskeho horolezectva, konkretne boulder. celkom sme si to uzili, neuveritelne ako sa niekto dokaze udrzat na troch prstoch...
inak tiez to pride cloveku nefer ze japonka co ma 1,5 metra nevedela ani len vyskocit na zaciatocny uchyt a nejaka slovinka ci australcanka do davala uplne s prehladom pretoze je vyssia, ma dlhsie ruky a skratka ovela jednoduchsie dociahne dalej. napriek tomu ta japonka patri medzi najlepsie horolezkyne...

mimochodom netusi niekto kde by sa dali pozerat vstupy so snoop doggom? ten clovek je uplne dokonaly a jeho komentare by som rad videl/pocul...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Na Eurosporte som to videl par krat v telke.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked už tá Olympiáda končí ešte ohľadom Imane Khelif.
Ochorenie DSD https://www.startitup.sk/boxerka-imane- ... lom-svete/
Kybernetické obťažovanie https://sport.aktuality.sk/letna-olympi ... 2421177419
Zhodnotenie LOH - SR tesný únik niekolkých medailí, LOH s propagandami a ideologie, prešlapy, škandály, lepšie LOH boli tie minulé a pred 20 r.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Paralympiada v plnom prúde, dámy a páni športovci opäť dodávajú radosť pre SR, so svojou skutočnou snahou urobiť dobré meno.
Ešte nie úplne aktuálna medailová bilancia, pretože SR poskočilo na 16 miesto v bilancii so 4 medailami (neskôr doplnenie bilancie).
Takto to vyzeralo na doterajších Paralympiadach, úplne dole v uvedenej tabuľke https://www.betarena.sk/rubriky/sportov ... _7579.html
Napísať odpoveď