Parkovanie - letisko Bratislava
Re: Parkovanie - letisko Bratislava
Je top sezona, aj ked skor uz konci. Prilis by som sa nebal. Skus zavolat na letisko, tam ti budu vediet urcite povedat ak nie volny pocet miest, tak aspon vizualne pohladom z okna.
OT
Ak niekto budete zhanat taxi na poslednu chvilu ako ja, tak nenastupujte do tych mercedes taxikov, co stoja pri letisku. Bol som sprosty, ze om si nezavolal inu taxisluzbu ale ze budem platit 25€ za cestu z letiska - hl. stanica, tak to by ma ani vo sne nenapadlo. 7,8km ma tak vyslo 25€
Ak niekto budete zhanat taxi na poslednu chvilu ako ja, tak nenastupujte do tych mercedes taxikov, co stoja pri letisku. Bol som sprosty, ze om si nezavolal inu taxisluzbu ale ze budem platit 25€ za cestu z letiska - hl. stanica, tak to by ma ani vo sne nenapadlo. 7,8km ma tak vyslo 25€
To je vseobecne znamy fakt, ci letiska, ci vlakove stanice, ci autobusovr stanice. Vzdy volat, pripadne Uber alebo Hopis. Ale nie si jediny, kto sa takto popalil, mne sa to uz tiez stalo davno.
To si na tom ešte dobre. Z hlavnej stanice išli 3 km trasu za 20€.
Pridávam negatívne skúsenosti s parkovaním cez systém Parkvia- parkovanie pri letisku.
Parkoval som na parkovisku M2, ostatné už nebolo pri objednávaní voľné (hlavná sezóna).
To čo sľubujú je maximálne zavádzanie zákazníka , že bezpečné parkovanie ani náhodou. Keď som sa po týždni vrátil vyzdvihnúť auto bolo na zdviháku pod predným kolesom a bol čiastočne demontovaný spodný kryt motora. Na zadnom kolese chýbali krytky z kolies (asi ich chceli ukradnúť po keď zistili že mám bezpečnostné skrutky tak to nechali tak). Neďaleko bolo nájdené náradie a diera v plote. Určite to nebolo po prvý krát čo sa tu takto kradne. Majiteľ sa ani neunúval prísť. Našťastie sme zlodeja asi vyrušili lebo ešte nestihol z auta nič demontovať ale asi nechýbalo veľa. A že strážené kamerami a 24-hodín denne. Privolaná polícia vravela že nedávno takto zmizli 4 autá tiež z plateného parkoviska.
Uvedená spoločnosť negarantuje nič. Môžete rovno nechať auto na parkovisku niekde inde a nezaplatíte horibilnú sumu v domnení, že máte o vozidlo bezpečne postarané.
Po tejto skúsenosti neodporúčam parkovanie cez danú spoločnosť.
Tie recenzie na webe Parkvia sú pravdepodobne nastrčené , lebo mne to po registrácii neponúkalo nič kde by som ich služby mohol ohodnotiť. ( ani odkaz som nikde na stránke nenašiel).
Takže sa na tie "pozitívne" hodnotenia nespoliehajte.
Parkoval som na parkovisku M2, ostatné už nebolo pri objednávaní voľné (hlavná sezóna).
To čo sľubujú je maximálne zavádzanie zákazníka , že bezpečné parkovanie ani náhodou. Keď som sa po týždni vrátil vyzdvihnúť auto bolo na zdviháku pod predným kolesom a bol čiastočne demontovaný spodný kryt motora. Na zadnom kolese chýbali krytky z kolies (asi ich chceli ukradnúť po keď zistili že mám bezpečnostné skrutky tak to nechali tak). Neďaleko bolo nájdené náradie a diera v plote. Určite to nebolo po prvý krát čo sa tu takto kradne. Majiteľ sa ani neunúval prísť. Našťastie sme zlodeja asi vyrušili lebo ešte nestihol z auta nič demontovať ale asi nechýbalo veľa. A že strážené kamerami a 24-hodín denne. Privolaná polícia vravela že nedávno takto zmizli 4 autá tiež z plateného parkoviska.
Uvedená spoločnosť negarantuje nič. Môžete rovno nechať auto na parkovisku niekde inde a nezaplatíte horibilnú sumu v domnení, že máte o vozidlo bezpečne postarané.
Po tejto skúsenosti neodporúčam parkovanie cez danú spoločnosť.
Tie recenzie na webe Parkvia sú pravdepodobne nastrčené , lebo mne to po registrácii neponúkalo nič kde by som ich služby mohol ohodnotiť. ( ani odkaz som nikde na stránke nenašiel).
Takže sa na tie "pozitívne" hodnotenia nespoliehajte.
- guess.whoo
- Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hod foto
je ikea parkovisko otvorene 24/7? znami maju prilet o druhej rano a ja ich mam vyzdvihnut. rozmyslal som, ze by som pockal tam a len ich potom nabral rovno pred halou. bolo by to mozne?
Rampa tam síce nie je, ale značka obmedzujúca vjazd čo parkovanie áno. Hneď vedľa McDonald's je malé parkovisko, kde bude niečo určite voľné a v prípade hladu si vieš zobrať niečo aj v drive (nemyslím to čo patrí McDonald's a je tam závora, ale to hneď vedľa bez závory)
Caute,
kde sa da nechat blizko letiska v BA auto na tyzden ?
Najlepsie bez poplatkov.
Avion?
kde sa da nechat blizko letiska v BA auto na tyzden ?
Najlepsie bez poplatkov.
Avion?
Avion/Ikea
Nehrozí mi odtah?
-
- Addict
- Kontaktovať používateľa:
Myslim ze z ikea parkovacie domu to nie je ani fyzicky mozne odtiahnut