Na zaklade rad aj na Hojku som si kupil Motorolu, som velmi spokojny a zrejme moj dalsi mobil bude tiez Motorola.
Kazdopadne, je tu niekolko veci, ktore mi vadia, chybaju, alebo ich neviem najst, nastavit:
- funkcia Nerusit ma asi len 1 rezim, chyba mi z ineho mobilu Tichy rezim s 3 rezimami - hlasny, vibracie a tichy, je mozno to tam nejak nastavi, alebo cez appku?
- ked kliknem na budik, nezobrazi sa mi sprava "budik sa spusti o X hodin", tato sprava sa zobrazi az po vypnuti a zapnuti konkretneho budika, ako dosiahnut, ze sa mi zobrazi ta sprava bez vypinania budika? Zatial som nasiel, ze cas budika za zobrazi v hornej liste, ked ju potiahnem dole, ale je tam len den a cas, nie o kolko hodit za zapne
- v kontaktoch - Nedavne sa neda upravit kontakt, len "Upravit pred volanim", teraz musim hladat kontakt v celom zozname, co je neprakticke
- niektore vstavane appky neviem dostat na plochu, napr. baterku, tu mam v hornej liste, ale priamy odkaz na ploche by bol lepsi
- ked nepouzivam, alebo nemozem pouzivat mobil dlhsie, tak pouzivam Setric baterie, ale ked dam nabijat mobil a nabije sa nad urcitu hodnotu, mozno 60%, tak sa mi Setric baterie vzdy automaticky vypne, da sa to vypnut, aby zostal setric stale zapnuty, az kym ho sam nevypnem?
- chcel by som pouzivat system 20/80, teda nabijat pri 20% a aby sa pri 80% nabijanie vyplo, alebo aby ma mobil upozornil, ze uz je nabity na 80%, opakovane, ak by som bol prave mimo, aby som mohol odpojit nabijacku, da sa to, ak nie, aku appku na to pouzit, bezpecnu?
- casovac sa da na zamknutom displeji stopnut alebo posunut o 1 minutu, ale hned potom sa displej opat zamkne a je nutne zadat pin, takze je nutne odomknut mobil a predlzit to o viac minut - da sa niekde nastavit iny cas, prip. viac tlacidiel, napr. 1, 5, 15, 30, 60 min., alebo aby sa po posunuti displej hned nezamkol, ale bolo mozno kliknut na +1min viackrat a nastavit napr. 15 min.
- domaca wifi sa niekedy po vypnuti a zapnuti wifi nezapne automaticky, zrejme vtedy, ked sa pripojim inde k inej wifi, ako nastavit, aby sa ku konkretnej wifi mobil pripojil vzdy po zapnuti wifi?
- pri nabijani ma mobil vobec neupozornil, ze je mobil nabity, je mozne, ze som to prehliadol, bol som AFK, ale mohol by upozornit opakovane
Pokial pouzivate Motorolu, prosim o pomoc, resp. riesenia, tiez akekolvek tipy.
Motorola - vseobecna tema
- K-u-b-i-a-k
- Addict
Re: Motorola - vseobecna tema
akú motorolu si kúpil?
Kupil som nakoniec nizsi model Moto G32, ako docasne riesenie, ja stale cakam, ze uz pridu mobily bez otvorov a vyrezov v displeji, s kamerou pod displejom.
Autoeditácia príspevku po 2 hod 49 min 22 sek:
Tak dalsia vec, pritom som ho chcel odpojit uz pri 80%:
- pri nabijani ma mobil vobec neupozornil, ze je mobil nabity, je mozne, ze som to prehliadol, bol som AFK, ale mohol by upozornit opakovane
Najde sa tu niekto s Motorola Moto?
Autoeditácia príspevku po 2 hod 49 min 22 sek:
Tak dalsia vec, pritom som ho chcel odpojit uz pri 80%:
Najde sa tu niekto s Motorola Moto?
Tiež som pred par mesiacmi kupil mame moto G32, dost som zvazoval co jej v danej relacii kupit, najviac u mna zavazila kvalita fotiek, v danej cene som asi nenasiel nic lepsie, vsetky ostatne majú v tej cene také onicom rozmazané detaily a moto g32 ma taku pieskovu ostrejsiu strukturu, co sa mi paci. Tiež zvuk je na nej asi lepsi ako v inych podobnej ceny. Co mi celkom nesadlo je ten taky pre mna trochu zvlastny motorola interface, ale nastastie ja ten mobil nepouzivam, ale asi by som si po case zvykol.