Motorola - vseobecna tema

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Používateľov profilový obrázok
Dreamer
Addict
Addict

Motorola - vseobecna tema

Príspevok od používateľa Dreamer »

Na zaklade rad aj na Hojku som si kupil Motorolu, som velmi spokojny a zrejme moj dalsi mobil bude tiez Motorola.

Kazdopadne, je tu niekolko veci, ktore mi vadia, chybaju, alebo ich neviem najst, nastavit:
- funkcia Nerusit ma asi len 1 rezim, chyba mi z ineho mobilu Tichy rezim s 3 rezimami - hlasny, vibracie a tichy, je mozno to tam nejak nastavi, alebo cez appku?
- ked kliknem na budik, nezobrazi sa mi sprava "budik sa spusti o X hodin", tato sprava sa zobrazi az po vypnuti a zapnuti konkretneho budika, ako dosiahnut, ze sa mi zobrazi ta sprava bez vypinania budika? Zatial som nasiel, ze cas budika za zobrazi v hornej liste, ked ju potiahnem dole, ale je tam len den a cas, nie o kolko hodit za zapne
- v kontaktoch - Nedavne sa neda upravit kontakt, len "Upravit pred volanim", teraz musim hladat kontakt v celom zozname, co je neprakticke
- niektore vstavane appky neviem dostat na plochu, napr. baterku, tu mam v hornej liste, ale priamy odkaz na ploche by bol lepsi
- ked nepouzivam, alebo nemozem pouzivat mobil dlhsie, tak pouzivam Setric baterie, ale ked dam nabijat mobil a nabije sa nad urcitu hodnotu, mozno 60%, tak sa mi Setric baterie vzdy automaticky vypne, da sa to vypnut, aby zostal setric stale zapnuty, az kym ho sam nevypnem?
- chcel by som pouzivat system 20/80, teda nabijat pri 20% a aby sa pri 80% nabijanie vyplo, alebo aby ma mobil upozornil, ze uz je nabity na 80%, opakovane, ak by som bol prave mimo, aby som mohol odpojit nabijacku, da sa to, ak nie, aku appku na to pouzit, bezpecnu?
- casovac sa da na zamknutom displeji stopnut alebo posunut o 1 minutu, ale hned potom sa displej opat zamkne a je nutne zadat pin, takze je nutne odomknut mobil a predlzit to o viac minut - da sa niekde nastavit iny cas, prip. viac tlacidiel, napr. 1, 5, 15, 30, 60 min., alebo aby sa po posunuti displej hned nezamkol, ale bolo mozno kliknut na +1min viackrat a nastavit napr. 15 min.
- domaca wifi sa niekedy po vypnuti a zapnuti wifi nezapne automaticky, zrejme vtedy, ked sa pripojim inde k inej wifi, ako nastavit, aby sa ku konkretnej wifi mobil pripojil vzdy po zapnuti wifi?
- pri nabijani ma mobil vobec neupozornil, ze je mobil nabity, je mozne, ze som to prehliadol, bol som AFK, ale mohol by upozornit opakovane

Pokial pouzivate Motorolu, prosim o pomoc, resp. riesenia, tiez akekolvek tipy.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: Motorola - vseobecna tema

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

akú motorolu si kúpil?
Dreamer
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Kupil som nakoniec nizsi model Moto G32, ako docasne riesenie, ja stale cakam, ze uz pridu mobily bez otvorov a vyrezov v displeji, s kamerou pod displejom.

Autoeditácia príspevku po 2 hod 49 min 22 sek:
Tak dalsia vec, pritom som ho chcel odpojit uz pri 80%:
- pri nabijani ma mobil vobec neupozornil, ze je mobil nabity, je mozne, ze som to prehliadol, bol som AFK, ale mohol by upozornit opakovane

Najde sa tu niekto s Motorola Moto?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Tiež som pred par mesiacmi kupil mame moto G32, dost som zvazoval co jej v danej relacii kupit, najviac u mna zavazila kvalita fotiek, v danej cene som asi nenasiel nic lepsie, vsetky ostatne majú v tej cene také onicom rozmazané detaily a moto g32 ma taku pieskovu ostrejsiu strukturu, co sa mi paci. Tiež zvuk je na nej asi lepsi ako v inych podobnej ceny. Co mi celkom nesadlo je ten taky pre mna trochu zvlastny motorola interface, ale nastastie ja ten mobil nepouzivam, ale asi by som si po case zvykol.
Napísať odpoveď