Google Android OS
- starysomar
- Hardcore addict
Re: Google Android OS
Nenašiel som u mňa takú možnosť.
- K-u-b-i-a-k
- Addict
nezmeníš to. jedine nejakou alternatívnou aplikáciou. na samsungu nemám tiež na výber zmenu.
Ja na Ultre mám tento výber
- K-u-b-i-a-k
- Addict
ok, zabudol si dodať, že na to má samsung vlastnú appku
Áno, ale je to priamo od Samsungu, takže to funguje na 100%.
- K-u-b-i-a-k
- Addict
áno, ale nečakaj to od xiaomi.
- starysomar
- Hardcore addict
Ide to prehodiť na "horizontálne" usporiadanie len sa náhľady neprekrývajú. (prava moznost...)
- K-u-b-i-a-k
- Addict
je tu niekto kto má samsung mobil a samsung hodinky? viete mi vysvetliť, prečo v hodinkách ukazuje pri dennej aktivite iný počet prejdenej dráhy ako v krokoch? pričom kroky sú rovnaké.
Tvoja ruka s hodinkami prejde cez deň inú vzdialenosť ako tvoje telo, nebude to tým?
AHOJTE, PORADTE AKO ZO STAREHO SAMSUNGU PRENESIEM VSETKO do pixela 7pro na novom telefone som uz fotil a chcem aby to tam zostalo dik .
- starysomar
- Hardcore addict
Prenášam roky mobily pomocou My Phone Explorer no možno nerozumiem, čo cheš preniesť. čo je to "všetko"?
Súbory, fotky - či aplikácie?
ano subory fotky kontakty spravy neviem ci by aj slo data aplikaciistarysomar napísal: ↑14 júl 2024, 18:56 Prenášam roky mobily pomocou My Phone Explorer no možno nerozumiem, čo cheš preniesť. čo je to "všetko"?
- starysomar
- Hardcore addict
Aplikácie aj s nastaveniami idú zálohovať do Google.
Kontakty, správy by mali ísť preniesť tým MPE - robil som tak medzi rôznymi mobilmi - zálohovať jeden, obnoviť na iný - no "prázdny". Píšeš, že máš dačo nafotené - to by bolo treba pre istotu stiahnuť.
Ja ten softík používam od doby tlačítkových mobilov...
LENŽE!!! - tie mobily budú mať inú hierarchiu priečinkov (!!!), teda by som na Tvojom mieste NEOBNOVIL súbory priamo, ale len potom vykopíroval čo potrebuješ.
Prenos medzi rôznymi mobilmi je zložitejší, neide to jednoducho. Či to ide cez Google aj zo súbormi odskúšané nemám.
Kontakty, správy by mali ísť preniesť tým MPE - robil som tak medzi rôznymi mobilmi - zálohovať jeden, obnoviť na iný - no "prázdny". Píšeš, že máš dačo nafotené - to by bolo treba pre istotu stiahnuť.
Ja ten softík používam od doby tlačítkových mobilov...
LENŽE!!! - tie mobily budú mať inú hierarchiu priečinkov (!!!), teda by som na Tvojom mieste NEOBNOVIL súbory priamo, ale len potom vykopíroval čo potrebuješ.
Prenos medzi rôznymi mobilmi je zložitejší, neide to jednoducho. Či to ide cez Google aj zo súbormi odskúšané nemám.
- hojko
- Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Android ako taky ponukne pri prvom zapnuti noveho mobilu moznost prenosu dat zo stareho telefonu a to bude cez kabel alebo cez wifi. Spravil by som to rovno takto. Ale kedze si novy mobil pouzil na fotky ci co to, tak by som to zalohoval, resetol do vyrobnych nastaveni a spravil najskor prenos zo stareho mobilu a potom nakopiroval tie nove fotky.
ano tu moznost mi ponuklo aj som to spravil ale zahadou je ze ani kontakty ani spravy a a ani vsetky fotky mi to neprenieslo to je zaujimave preto som sa rozhodol to skusit inac . ci to vyskusat este raz ?hojko napísal: ↑14 júl 2024, 23:26 Android ako taky ponukne pri prvom zapnuti noveho mobilu moznost prenosu dat zo stareho telefonu a to bude cez kabel alebo cez wifi. Spravil by som to rovno takto. Ale kedze si novy mobil pouzil na fotky ci co to, tak by som to zalohoval, resetol do vyrobnych nastaveni a spravil najskor prenos zo stareho mobilu a potom nakopiroval tie nove fotky.
Ľudia, neviem ako ale ukladajú sa mi všetky fotky a videá z Google cloudu do telefónu, to je ten priečinok Restored, a teraz mám v tom bordel.
Kde sa to dá kurnik vypnúť?
Kde sa to dá kurnik vypnúť?
- starysomar
- Hardcore addict
Pozri si nastavenia zálohovania, fotiek Google - zrejme máš povolené zálohovanie aj ich obnovu:
- taki7
- Medium Professional
17 GB sme ako dosiahli? Bežne je 15 GB.
Celková kapacita úložiska
Váš plán 15 GB
Bonus za kontrolu zabezpečenia v roku 2016 2 GB
Celkove17 GB
Váš plán 15 GB
Bonus za kontrolu zabezpečenia v roku 2016 2 GB
Celkove17 GB
- ja_som
- Star
- Kontaktovať používateľa:
ja mám 19GB, nejaké GB ti pridajú k zariadeniam, mylsím, že som nejaké dostal k staršej Nokii čo mala "čistý" Android