Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Robi mi to len na PC cez chrome. A neviem ci sa mi to zda ale len niektore temy.
Mne to robi aj vo FF na pocitaci a v Chrome na Androide.
Forum mi vytazuje procesor trochu viac ako ine stranky.
Ked ho mam otvorene – len pasivne, ze s nim nemanipulujem; neskrolujem; nepisem – tak mi vytazuje cpu na 5-6%. Nie vsade, ale len na sub-strankach ako „Obsah fora", „Aktivne temy"
Ine weby 0-1%.
Mam uz starsi cpu, tak na novsich zrejme nebude taky rozdiel.
Ked ho mam otvorene – len pasivne, ze s nim nemanipulujem; neskrolujem; nepisem – tak mi vytazuje cpu na 5-6%. Nie vsade, ale len na sub-strankach ako „Obsah fora", „Aktivne temy"
Ine weby 0-1%.
Mam uz starsi cpu, tak na novsich zrejme nebude taky rozdiel.
Chodím cez PC na Chrome a nič z toho čo tu bolo písané na fóre mi nerobí.
Prešiel dlhší čas a stále neukazuje online stav pri nicku a avatare, dá sa to takto urobiť či nie ?
Prešiel dlhší čas a stále neukazuje online stav pri nicku a avatare, dá sa to takto urobiť či nie ?
- starysomar
- Hardcore addict
Fglx - v Opere hojko nevyťažuje procák prakticky vôbec aj ak mám otvorené hoci deať tém.
Ked mas otvorene 10 tem, mas otvorene len jednu na popredi. Tak to bude vytazovat v norme aj mne. Pisem len o tych zdruzenych temach. Ale je to len taky nitepicking, nie je to problem
Ohladom otvarania tem na androide, tiez to mam tak, ze ak kliknem na bublinu pri teme, hodi ma to na zaciatok poslednej strany a nie na posledny prispevok. Aby som zbehol na posledny, musim na nastenke / zozname tem, kliknut na cas posledneho prispevku.
Ohladom otvarania tem na androide, tiez to mam tak, ze ak kliknem na bublinu pri teme, hodi ma to na zaciatok poslednej strany a nie na posledny prispevok. Aby som zbehol na posledny, musim na nastenke / zozname tem, kliknut na cas posledneho prispevku.
Uz to robi stale. Na porazenie. Aj v Edge
- hojko
- Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vyzera to, ze to bolo po dakom update prehliadacov alebo co. Pretoze forum nebolo aktualizovane, ani nic podobne. Pozrieme to.
Už keď máme obmedzenie na upload obrázkov, čo tak pridať podporu .jfif? Používa to napríklad Twitter.