Nazdar..
Hladam dake forum kde mi poradia ohladom vlasovej kozmetiky. Proste daku stranku zameranu cisto na vlasovu tematiku, kde na otazky odpovedaju ti co s tym pracuju.
Dakujem
forum- vlasy
Hmh, podla mna taketo forum tazko najdes - bud su cisto zdravotne fora, alebo stranky, kde ide cisto o marketing a docitas sa, ze vsetky tam uvedene pripravky su dobre aj pre teba.
Kto sa v tychto veciach vyzna, pravdepodobne nesedi cely den za pocitacom, ale zivi sa tym. To jedine zajst si do nejakeho kadernickeho salona, salona krasy apod.
Alebo skusit napisat sem...
Kto sa v tychto veciach vyzna, pravdepodobne nesedi cely den za pocitacom, ale zivi sa tym. To jedine zajst si do nejakeho kadernickeho salona, salona krasy apod.
Alebo skusit napisat sem...
-
taki7
Medium Professional
Re: forum- vlasy
Sezóna vypadávania vlasov ... https://streamable.com/e3et59
-
majkasmajka
Novice
A čo niečo podobné proti vypadávaniu vlasov //odkaz vymazany - reklama ? Môže to byť účinné?
Urcite to nebude ucinne. Ziadne vitaminy, prirodne extrakty ani nic podobne neriesia vypadavanie vladov. Ak by nieco take existovalo, tak nemame plesatych sportovcov, hercov, milionarov. Vlastne, existuje transplantacia vlasov, ale ani tam nie je 100-percentna uspesnost.
Autoeditácia príspevku po 3 min 28 sek:
Su pripravky, ktore mozu plesatost velmi mierne spomalit, ale v principe to nepomoze nicomu. Jedina moznost je transplantacia, ale tam musis mat zase dobru kliniku, aby to nebolo horsie, nez predtym. Pri transplantacii ti zoberu vlasy, ktore mas, ale tam uz zase nikdy nedorastu, takze nemozes byt uplne plesaty a nemozes sa strihat uplne na kratko, lebo bude vidno jazdy, odkial ti brali vlasy.
Mna by skor zaujimalo, ze ci je nieco proti rastu vlasov Ked uz som plesaty, aj tak sa musim pravidelne strihat do hladka a nebavi ma to, tak by bolo fajn s tym skoncovat nadobro