Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa ephramko »

heker napísal: 14 nov 2024, 8:30 Gratulujem beardie a jackb, opat ste zasrali dalsiu temu vasimi dristami a natahovanim sa. Presne tak ako ste to robili v teme o covide.
No ja k tomu poviem len toľko, že Biden vyzeral extrémne zle na stretnutí s Trumpom. A na mieste politického komentátora Tkačenka, ktorý stavil peniaze na to, že Biden dokončí mandát, by som sa začal obávať, či to do 20. januára vydrží.

A Trump je zatiaľ v lepšej kondícii, ale tiež máva rovnaké "geriatrické" trapasy. Akurát on hovorí stupídnou angličtinou a vyjadruje sa ako škôlkar. Tak to na prvý pohľad nie je také viditeľné, keď nepoužíva odborné termíny, cudzie slová atď.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ozaj bude nove ministerstvo ktore sa bude volat DOGE a bude ho riadit Elon Musk?
toto fakt nie je realita a uz ani neverim ze je to simulacia, toto je jedna velka TV show...

tesne pred volbami mal Jimmy Kimmel video o trumpovi a co bolo pre mna najvacsie prekvapenie je aky biznis si on z tej politiky spravil, tam sa maju nasi ficovci este co ucit.
trumpove zlate tenisky, pamatne mince, trump dokonca predaval NFTcka a zberatelske trumpove biblie...

muskovi ako najbohatsiemu cloveku sveta asi o peniaze uz az tak nejde (aj ked mu urcite nesmrdia) pre neho je to zabavka, dokazat si moze ovladat aj najbohatsiu krajinu sveta ked uz ma najviac penazi, pritom robit srandicky ako nazvat ministerstvo rovnako ako kryptomena ktoru dlhe roky podporuje...
to je tak ked mas nekonecne penazi a nemas nic lepsie na praci ako uzivat drogy a vypisovat si na twitteri.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Určite mu ide o peniaze, vďaka výhre Trumpa zarobil ďalšie miliardy.
Takže od 2025 bude v USA jednoznačne režim rovný tomu kremelskému.
Ked už je Rusko ríša zla na východe, tak USA je ríša zla zrovna na západe.
EU by si mala uvedomiť, že spoľahnutie v spojenectvách nemá ani v RF či USA.
Ved odborníci zase tvrdia, že v USA to bude smerovanie k autoritárskemu režimu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ephramko napísal: 14 nov 2024, 8:56 No ja k tomu poviem len toľko, že Biden vyzeral extrémne zle na stretnutí s Trumpom.
Ja mam menej rokov ako prezident, ale z uchylaka a zlocinca v mojej pracovni by mi tiez bolo na zomretie zle...

To co bolo v jednej epizode podcastu, maju rozdelene na tri na YT, ale vcera bolo zaujimave pocuvanie o Muskovom "ministerstve" a o pohlade na program z pohladu pani z Trumpovho okolia

Ten podcast mi pripomenul: ak by aj Harris bola 47. prezidentka, mohla by vladnut cez executive orders, ako 45. ked nemal ani jednu komoru.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ak by Biden chcel, uz by to davno robil aj teraz ;-)
dokonca by sa mohli pokusit uzakonit vsetky tie zmeny, ktore chcela Kamala spravit po svojom nastupe, to by ich ale musela mysliet vazne
jackb
Redeemer
Redeemer

Yes. We started a new denaturalization project under Trump. In 2025, expect it to be turbocharged.
https://x.com/StephenM/status/1712094935820780029

Denaturalizacia - AKA deportacie osob legalne zijucich v USA
Pan pravnik dava predikcie

a publikoval to predtym ako bol klaun Kennedy nominovany na ministra zdravotnictva. Pri nom je aj Ko-kotlar velmi pricetna osoba.

\\konzervativci
GclIN6XXMAAXjZr.jpeg
inak co tie "sede eminencie"? este stale sa veri, ze "ludia v pozadi" vybrali bandu uchylakov, vratane RFK, ktory sa chysta zabijat Americanov zastavnim ockovania proti detskym chorobam a stopnutim vyskumu liekov na rakoviny ci Altzheimera na 8 rokov?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď sledujem tie potencionálne nominácie do Trumpovej vlády, tak...oni sa snažia tromfnúť ficovu dezolátsku vládu či čo?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Vraj za posledný týždeň si amíci na strímovacích službách čoraz častejšie pozerajú "American psycho", čím to asi tak môže byť...
Spoiler
AP.jpg
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

aacid napísal: 14 nov 2024, 9:47 muskovi ako najbohatsiemu cloveku sveta asi o peniaze uz az tak nejde (aj ked mu urcite nesmrdia) pre neho je to zabavka, dokazat si moze ovladat aj najbohatsiu krajinu sveta ked uz ma najviac penazi, pritom robit srandicky ako nazvat ministerstvo rovnako ako kryptomena ktoru dlhe roky podporuje...
to je tak ked mas nekonecne penazi a nemas nic lepsie na praci ako uzivat drogy a vypisovat si na twitteri.
Ja by som povedal, ze Muskove firmy su jedni navetsich poberatelov statnych dotacii v USA. A ma predsedat novemu ministerstvu, ktore dozera na rozdelovanie statnych dotacii. Jasne, ze mu ide o prachy a moc. Ved on ine veci posledne roky ani nerobi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ephramko napísal: 18 nov 2024, 13:09 Keď sledujem tie potencionálne nominácie do Trumpovej vlády, tak...oni sa snažia tromfnúť ficovu dezolátsku vládu či čo?
maju nakrocene "spravnym" smerom
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison: jasne ze mu ide aj o peniaze, aj ked mozno skor jeho akcionarom ci blizkym ale on je podla mna uplny psychos ktoremu skor ide o tu moc ako o peniaze. satelity okolo celej zeme, velmi by chcel celu vlastnu planetu mat ale kedze to je este daleko tak teraz ma zabavku s ovladanim najsilnejsej svetovej ekonomiky. lebo ten nazov toho ministerstva fakt nemoze byt nahoda, na tom musel on trvat. nie pre peniaze, nie pre moc, proste for fun.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Len neviem ktora moznost je horsia - ovladunut púlanetu pre moc, peniaze, alebo for fun. Aj twitter sa pod jeho vedenim zmenil o dost k horsiemu.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ono to sice moze vizerat ze Muskovi nejde o peniaze ale najvtipnejsie je aj tak to, ze sice dal na kampan 200M$ ale po volbach vystelil akciovy trh a Musk zhodnotil portfolio o 20mld$ :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

nezabudaj do tej kampane priratat cenu twitteru lebo ako je stale jasnejsie a jasnejsie tak musk kupil twitter prave na to aby vyhral volby.
netvrdim ze ten zamer mal ked twitter kupoval (mozno ano, mozno nie) ale ak nie tak velmi rychlo pochopil aku moc v rukach ma a ze ked sa prida k trumpovi a pomoze mu vyhrat volby tak ziska vsetko co bude len chciet.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Sledujem komentáre bežných Američanov. Jednej skupine naplno dochádza, čo sa stalo a čo ich čaká a majú z toho depku. Druhá skupina ide emigrovať do Kanady. Tretia skupina si z toho robí srandu, že Trump nominuje Homera Simpsona na ministra energetiky. Štvrtá skupina je stále naivná a myslí si, že to len Trump trolluje média a všetko bude nakoniec dobré, aj tie potraviny budú lacnejšie, aj mier bude. Piata skupina sa teší, že Trump sa teraz pomstí a všetci sa budú mať na hovno.

A ja mám totálne dejavu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hej, Slovensko je trendseter.
jackb
Redeemer
Redeemer

https://bsky.app/profile/youranoncentra ... humvxtgc23
mozno mal vo vrecku hojivu masticku na dasna posrabane od korky na bagete...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

jackb napísal: 21 nov 2024, 18:34 https://bsky.app/profile/youranoncentra ... humvxtgc23
mozno mal vo vrecku hojivu masticku na dasna posrabane od korky na bagete...
v dnesnej dobe je pomerne bežné že užívajú psychotropné látky aj ludia na Svk a v Usa su ešte omnoho dostupnejšie, preto sa tam ročne predaju drogy za take velke peniaze.
Ono čo mám informacie /osobne som neskusal/ tak vraj koks nie je až tak silnou látkou ako si bežne ludia predstavuju.
Aj ked samozrejme vela zavisi od toho ako často to niekto zneužíva a v akom mnozstve.
V každom pripade ako vystraha- jeho uživanim si človek može poškodiť dopaminergnu rovnovahu v mozgu čo jednoznačne nie je dobré. Drogy k ničomu dobremu nevedu-niečo daju ale neskor si zoberu ovela viacej.
jackb
Redeemer
Redeemer

Mne len prislo zaujimave, ze niekto kto ma "vyhnat gangy dealerov drog a lavicovych fetakov" sa ani neskryva pri uzivanu. Netusim co je bezne. Do podnikov, kde by sa uzivali praskove latky som nikdy nechodil a neplanujem to menit.

Z kandidatury na DOJ odstupil pedofil. Snad si najdu niekoho pricetnejsieho, aj ked to je skor zbozne zelanie.

\\tu uz nikto nic negarantuje. 18 dni vrestia ako dementni, ako ide ten Oranzovi urobit poriadky s dakymi prebudenymi ludmi a nielenze vladu sklada z fetiek a pedofilov, ale najnovsie vytiahne Sorosovho homosexuala. Takze jediny prebudeny politik je len Oranzovy
https://e.dennikn.sk/minuta/4322549
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tak v Rumunsku hrozí že vyhrá prokremelský prezident.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/73 ... -premiera/
Napísať odpoveď