otravne notifikacie
Re: otravne notifikacie
Telefon? System? Prehliadac? To moze byt notifikacia Google Chrome. Alebo aplikacie dakej inej. Nedal si viac info, tazko pomoct.
- starysomar
- Hardcore addict
Môže aj reklamný (čínsky) balast.
Máme s mojou zhodné mobily, v jej je orig ROM a podobný balast, v mojom alternatívna a nič také nemámam.
Máme s mojou zhodné mobily, v jej je orig ROM a podobný balast, v mojom alternatívna a nič také nemámam.
Ked na konkretnej notifikacii podrzis prst, vyskoci ti okno s moznostiami. Tam by si to mohol dat zatvorit natrvalo. Niektore systemove apps sa vsak nedaju vypnut vobec. Podla vsetkeho je to HyperOS od Xiaomi.. tam je dost balastu. Da sa to pozatvarat, povypinat, a co nie, to sa da odstranit cez ADB.
– google it.
– google it.
- typek61
- Darca
- Kontaktovať používateľa:
Xiaomi Redmi Note 11 pro,android 12,prehliadavac google chrome
//Fglx mal si pravdu je to package installer
//Fglx mal si pravdu je to package installer
- starysomar
- Hardcore addict
...alebo nahrať alternatívnu ROM ak je k dispozícii len občas býva boj s Google Pay.
toto je presne dovod preco o xiaomi telefonoch uz ani neuvazujem
Toto sa pravdepodobne deje len u lacných telefónov. Ja mám napríklad vlajkovú loď od Xiaomi a žiadny balast tu nie je.
- starysomar
- Hardcore addict
Nie každý potrebuje (alebo si vie dovoliť) vlajkové mobily. balast je aj v iných, nie len Xiaomi. Ja roky používam alternatívne ROM - od doby Samsungu S-7562. Má to svoje výhody. No nie každý si to vie spraviť.
Roky som pouzival alternatvny rom LineageOS, ale uz ma tieto veci presli. Hlavne, ked tie romky maju pomaly mensiu zivotnot ako oficialne romky od vyrobcu. Co mam telefon teraz, dostane podporu 5 rokov. LineageOS pre moj telefon skoncil po asi roku, co som ho zacal pouzivat.
Teraz som to proste len za 10 minut precistil tymto toolom a viac sa nestaram https://github.com/0x192/universal-andr ... me-ov-file
Mam vyssiu strednu triedu a balastu tam vela nebolo, skor su tam tie Xiaomi appky co mi vadia, ako hudba, spravca suborov, fotky, cloud atd.. Nedaju sa zmazat, len cez adb.
Teraz som to proste len za 10 minut precistil tymto toolom a viac sa nestaram https://github.com/0x192/universal-andr ... me-ov-file
Mam vyssiu strednu triedu a balastu tam vela nebolo, skor su tam tie Xiaomi appky co mi vadia, ako hudba, spravca suborov, fotky, cloud atd.. Nedaju sa zmazat, len cez adb.
xiaomi kedysi boli neprekonatelni v tom aku kvalitu ponukali za cenu ale dnes uz ma tolko konkurencie ze to nema zmysel riesit. a urcite nie tym ze kupim novy telefon a budem tam tlacit alternativne romky (aj ked grapheneOS je lakavy, novy telefon by na to nedal).
motorola, oneplus aj samsung ponukaju konkurencie schopne telefony v roznych cenovych kategoriach a s podstatne cistejsim systemom.
teraz som kupoval synovi telefon a xiaomi v nicom nejak extra moc nevynikal oproti konkurencii. skoncil som nakoniec s Nothing Phone, tiez viac menej cisty android.
motorola, oneplus aj samsung ponukaju konkurencie schopne telefony v roznych cenovych kategoriach a s podstatne cistejsim systemom.
teraz som kupoval synovi telefon a xiaomi v nicom nejak extra moc nevynikal oproti konkurencii. skoncil som nakoniec s Nothing Phone, tiez viac menej cisty android.
Ja som v auguste kupil cez kamosku na jej zamestnanecku zlavu Xiaomi 13T za 270€ (normalne vtedy stal 350 v zlave) a tomu sa nedalo odolat.Moj stary telefon sa rozbil a potreboval som nahradu. Ale aj keby nebola zlava, tak nic lepsie za tu cenu som tam proste nemal. Recky som na ten telfon cital asi 3 mesiace. Jedina konkurencia boli Pixel 7a a OnePlus Nord 3; Pixel jedine co sa tyka fotaku, inak je slaby, Nord3 ma slabsie fotaky, nema teleobjektiv, ma len ip54 oproti ip68 (co ma 13t) a tiez nema stabilizaciu 4k videa.
Mam tam Leica fotaky, dal som do toho GCam a som spoko. HyperOS bezi ako vystreleny z praku.
Mam tam Leica fotaky, dal som do toho GCam a som spoko. HyperOS bezi ako vystreleny z praku.
- typek61
- Darca
oplati sa ist do toho hyperos? ake ma vyhody?dik
Vyhody? Je to operacny system a pobezia ti na nom tvoje oblubene apps Ci ake vyhody?
Rozmyslas ci prejst z miui? Je to v podstate to iste, kus osekne, povedal by som.
Rozmyslas ci prejst z miui? Je to v podstate to iste, kus osekne, povedal by som.
- typek61
- Darca
hej rozmyslam, ale ak tam neni nic take zaujimave, tak asi kaslem na to