Nastavenie Windows 11

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nastavenie Windows 11

Príspevok od používateľa heker »

Aky to mas suvis s Win10? Spravne, ziadny, riesime tu Win11.
ab021
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ab021 »

Ja som len konštatoval, že vo w10 to fungovalo. Preinštaľoval som w11 aj cez Rúfus a zobrazila sa mi aj ponuka v hornej lišta a aj v oknách cez PTM, ale len raz. Pri druhom otvorení už nie. Po cca 5x otvorení po nezobrazení sa opäť 1x zobrazil aj text a potom opäť nič. Uvažujem nad tým, že som pri inštalácii odklikol, že nechcem 365 na skúšku. Používam Office. Už som so skúškami inštalácie v koncoch.

Autoeditácia príspevku po 2 hod 54 min 9 sek:
Upgradoval som w11 24H2 na nainštaľovanú w10 22H2. Chýba stále pretrváva s tým rozdielom, že musím okno aj 5x otvoriť a zavrieť, aby sa.zzobrazili pokyny a mohol som použiť pokyny cez PTM. Nemôže byť chýba v samotnej inštalačke, alebo v aktualizácií?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Ja ti vobec nerozumiem. Pises tu o 3x preinstalovani Windowsu, potom sa tu spomina cista instalacia a teraz pises o update z Windows 10 na Windows 11. Mozes uz konecne skusit vysvetlit co si vlastne robil, ako si to robil? Skus mi odpovedat na jednoduche otazky, nech v tom mam (a nie len ja) jasno!

1. Bol spraveny upgrade systemu z Win 10 na 11?
2. Pri dalsej instalacii si format disku a cistu instalaciu Win 11 z USB/DVD?
3. Alebo stale vychadzas zo zakladu Win 10 a na to hadzes upgrady a preinstalovania?

Odpovedaj prosim ta k otazkam ano/nie, dakujem.
ab021
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ab021 »

Chcel som preinštaľovať w10 na w11. Stiahol som si inštalačku z oficiálnej stránky MS. Urobil som čistú inštaláciu s formátom. Tú sa mi objavil môj problém so zobrazením hornej lišty a nemožnosťou robiť úpravy PTM. Opäť som skúšal robiť nové inštalácie a aj s novou inštalačkou stiahnutiu cez MediaCreationTool. Stále to bolo rovnaké. Na základe rady (Hojko.com) som sa rozhodol skúsiť preinštaľovať w10, ktorú som stiahol zo zálohyna w11 s použitím programu Rúfus. Výsledok je taký, ako sme písal dnes.
Napísať odpoveď