@kayko no tak kazdy den si pozrie,ale on pozera ako film, nie len pri honeni, ale jasne, ze potom sa vzrusi,
pozerava rano vacsiniu alebo v nocí pred spanim
@starysomar ano chcem ho zmenit, uprimne,ale vidim, ze je to nanic, on je vkuse nadrzany ako nymfoman, ako keby bol chory, nejaka porucha proste. mne to pride nenormalne jeho apetit, nevie s tym nic robit nechce, este sa v tom hadam aj vyziva.
@aacid tak moj mava seansy, hlavne ked nie som doma, dokaze pozerat dve hodiny preklikavat kadeco co ho zaujíma a pod. chore...podla mna, ja si tiez pozriema,le max 20 min pri tom snad vydrzim viac nie, nebavi ma to, urobim co treba a idem dalej, nechapem to. ze to on sleduje, jhadam chce vidiet kazducke video ved je ich tam miliony, nechapem co hlada, a chce tym dosiahnut, jeho bavi sa na to pozerat proste, inak to nevidim, a klame az sa prasi o tom.to je inak znak zavislosti, ze pozeravat denne a stale hodiny a preklikavat rozne a pozerat vela, nromalny chlap, ak je nadrzany podla mna, vyhoni si nad hocicim za 5 min a zavrie pecko, to je cele, aspon mam take skusenosti, s ex alebo s inymi chlapmi. co som pocula,ale preklikavanie tisicov videi denne a masturbovat nad tym a tak, a pozerat to ako film, je vazne moc.
vies, ja ti poviem tak,ze ak zena nema chut OK respektujem ta a chapem, mozno je to u teba zvyk mozno troska zavislost,ale zena nema vzdy chut, ty si nadrzany, asi ako moj manzel cca, (ked prizmurime oci), ale to chapem, si nadrzany a ona nic, ale ja praveze s nim vsetko robim a maximalne sa mu venujem mna nebolieva hlava takze a on honi i tak, rano vecer..neviem.. zacina to byt pre mna nechutne a zvratene uplne uchylne a perverzne, a tie klamstav do oci, to uz je ceresnicka na torte.
Autoeditácia príspevku po 53 sek:
ja mu nekazem, aby totalne prestal pozerat nahotiny a pecko at ak aleeee nie takto obsesivne choro a zavislacky..a hlavne potajme...chcem,aby to robil normalnym sposobom ako iny normalny clovek. a tvrdi mi, DO OCI klame, ze on raz mesacne nieco si pozrei aleb odvakrat ...chore... ani len to neprizna vazne