Ahojte,
chcel by som sa Vás spýtať, že aké máte skúsenosti s online obchodom https://www.predajparfumov.sk/ ? Ich ceny sú až podozrivo nízke v porovnaní s konkurenciou. Zaujímalo by ma, či tá nižšia cena nebude na úkor kvality?
Ďakujem za odpovede a prajem pekný deň
Skúsenosti s predajparfumov.sk
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skúsenosti s predajparfumov.sk
Nie su az take nizke. Ked si to porovnas s niekym velkym, napriklad s Notinom, tak maju nizsie ceny. Ale ked si pozries Heureku, tak Notino ceny dvihli a su lacnejsie obchody. A pokial chces na trhu prerazit, tak asi len cenou. Pretoze pri parfume nemas poskytnut aky servis, akurat tak okamzite odoslanie a potom ta cena.
Inak nedavno som odtial objednaval a vsetko v pohode.
Inak nedavno som odtial objednaval a vsetko v pohode.
Vďaka za skorú reakciu Kvôli tomu som nad tým uvažoval, že môj obľúbený parfém stojí u nich o 10 eur menej ako v iných eshopoch (napr. Vivantis, Parfumerka a pod.) tak či tam nebude náhodou nejaká “finta”
Pozrel som si chanel allure homme sport a rozdiel oproti notino bol cca. 5€. To je nič pri 150€ "parfúme". Keby to mali o 100€ lacnejšie, vtedy by som spozornel.
Moja vôňa v 200 ml balení stojí v ostatných eshopoch 45 eur, a tu nejakých 35, čiže cca o štvrtinu menej. Nie som asi veľmi náročný Snáď to bude oukej