toto je co ma drzi v nadeji, ze aktualna dezoscena je produkt starsich ludi (35+) a verim ze tie mladsie generacie rozmyslaju trochu inak. samozrejme nemam ruzove okuliare ze neexistuje aj iste percento mladeze ktori bludom veria ale ja verim ze mladsie generacie co uz s internetom vyrastali trochu viac chapu ze nie vsetko co niekto napise na facebooku je pravda a ze treba aj trochu kriticky rozmyslat.
taky erik kalinak ma na instagrame 16 tisic followerov, co sice nie je malo ale vobec to nie je vela.
je pravda ze cim som starsi tym menej tusim ako dnesna mladez rozmysla (moje deti zase este nie su dost velke na to aby vobec mali konto na nejakej socialnej sieti) ale myslim ze zrovna generacia z je ta co povazuje LGBTI za nieco bezne a nie hrozbu a ze chapu ze rozmyslat ekologicky je potrebne.
hadam sa nemylim. faktom je ze najblizich par rokov si budeme musiet odsrat a asi nam neostava nic ine ako dufat ze aktualna garnitura nezvladne za ten cas slovensko totalne zdevastovat a ze ti co pridu po nich budu mat dost casu na napravy.