Prečo sem nechodí viac ľudí?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Prečo sem nechodí viac ľudí?

Príspevok od používateľa aacid »

deszka3 napísal: 29 nov 2024, 19:58Ja sa len tesim, ze vacsina terajsej mladeze uz facebook vobec nema
toto je co ma drzi v nadeji, ze aktualna dezoscena je produkt starsich ludi (35+) a verim ze tie mladsie generacie rozmyslaju trochu inak. samozrejme nemam ruzove okuliare ze neexistuje aj iste percento mladeze ktori bludom veria ale ja verim ze mladsie generacie co uz s internetom vyrastali trochu viac chapu ze nie vsetko co niekto napise na facebooku je pravda a ze treba aj trochu kriticky rozmyslat.
taky erik kalinak ma na instagrame 16 tisic followerov, co sice nie je malo ale vobec to nie je vela.

je pravda ze cim som starsi tym menej tusim ako dnesna mladez rozmysla (moje deti zase este nie su dost velke na to aby vobec mali konto na nejakej socialnej sieti) ale myslim ze zrovna generacia z je ta co povazuje LGBTI za nieco bezne a nie hrozbu a ze chapu ze rozmyslat ekologicky je potrebne.
hadam sa nemylim. faktom je ze najblizich par rokov si budeme musiet odsrat a asi nam neostava nic ine ako dufat ze aktualna garnitura nezvladne za ten cas slovensko totalne zdevastovat a ze ti co pridu po nich budu mat dost casu na napravy.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Podľa mňa máš rúžové okuliare.
Mladí sú čoraz naivnejší (...hlúpejší).
Vidím v okolí - pozorujem ľuďí, som na viac fórach i keď zväčša odborných, som na FB.
Neteší ma, čo vidím.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Este som si presiel logy, konkretne tie, ktore sa tykaju uzivatela curta. Pozrel som si upravene alebo zmazane prispevky. Curta ma na fore 516 prispevkov, 9 prispevkov bolo vymazanych, pricom 3 dni z nich zmazal samotny curta, 6 bolo zmazanych adminom/moderatorom fora, 1 bol upraveny (mozno vymazany obrazok, mozno zmazany link, mozno upraveny nazov temy, neviem to vycitat z logu). To si nemyslim, ze je extra vela pri danom pocte. Cize z 516+6+1=523, takze z 523 prispevkov bolo zmazanych z nasej strany 6 prispevkov. Matematicky je to 1,15% z prisepvkov.

Ked si vezmem niekoho z bazaru, ktory si neprecita pravidla, tak hravo z 10 prispevkov zmazeme tretinu. Tiez prispevky od beardie, jackb, starysomar a pod., ktore su mimo temy, vzajomne sa urazaju..., tak tam je to mazanie na daleko vyssej urovni. Len pre porovnanie, ak by sa nieco taketo stalo na sme.sk, dennik.sk, aktuality.sk, pravda.sk, trend.sk alebo inych weboch, kde si clovek plati predplatne a ma ucet, tak ten ucet zablokuju. Zablokuju, hoci si to clovek zaplatil, teda 30-80 eur za rok. Tu je forum zadarmo, bez rozdielu na nazor, politicke presvedcenie, nabozenstvo alebo rasu.

O jednom prispevku viem napisat, ze to tusim v septembri bolo dake nezmyselne video/fotka o M.Simeckovi a PS v teme o 4. Ficovej vlade, co nemalo ziadny suvis s temou, nebolo to ani vtipne, ani argumentacne vhodne, nebolo to proste nic, len vystrel do tmy.

Neviem, ze ci je mozne v tomto pripade pisat o cenzure, ale je to vec nazoru.
Prílohy
logy_curta.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

- Ak by sem malo chodiť viac ľudí ako curta, tigrík - to admin môže rovno zabaliť a venovať sa niečomu užitočnejšiemu...

- Mne nevadí nesúhlas s mojimi názormi ani napomenutie (...mohlo by byť niekedy slušnejšie) ak niečo z podmienok prehliadnem.

- Bol som aj na nejakom inom fóre, kde si skupinka (...) navzájom pochlebovala a iné názory napádali, tvrdo potierali - "nasrát, jo, nasrát"... Ak by sa to začalo diať aj tu - "ďaľší prosím"
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Čo starému somárovi tigrík urobil okrem toho že majú iné nazory? :D
Mne tu bol nahlásený aj zmazaný avatar, ktorý nič neporušoval, vraj admini nemajú čas si všetko overovať...
hojko k tomuto sa vyjadrenia nedočkám?
Bol som tu obviňovaný užívateľom jackb napr. z toho, že obhajujem znásilnovanie bábatiek - to nikomu nevadilo
ale keď ja ironicky poďakujem užívaťeľovi jackb za nové info ako Rusi pripojili Abchazko ku Federacii, tak mne je prispevok zmazaný
ale tá sprostosť o pripojení Abcházka k Federácii tam samozrejme svieti naďalej.
Či len mne to pripadá ako dvojitý meter keď jeden klamár si môže o užívateľoch vymýšlať sprostosti a druhý ani nemôže ironickým poďakovaním poukázať ne jeho výmysly?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

:smt049 :smt049 :smt049 hojko :smt049 :smt049 :smt049

Toto je klasicka taktika rovnako panov dezolatov tu ako ich politickych nominantov. Na jednej strane prskat jed, urazat mensiny a kritizovat tych co nesuhlasia, na druhej strane plakat za absolutne banality. Najsmutnejsie na tom je to ze su ako deti na zakladnej ktore 100% vedia co robia ale budu sa tvarit akoby nic.
Tuto to krasne dokazali ciste data. Teraz uz neostava nic ine ako oznacit hojka sa liberala a tvrdit ze data sfalsoval.
curta
Star
Star

Príspevok od používateľa curta »

Neviem, čo dokážu na diskusnom fóre čisté dáta.
Ak bolo užívateľovi zmazaných 6 príspevkov z 500, je to preto, že je tu sloboda, alebo preto, že si dáva pozor pomaly na každé slovo?
Ak by tu nebol dvojitý meter, tak je to tu ako v realite - polovica voličov opozície, polovica koalície atď.

hojko
pozrel som si tie linky, niekedy som bol lenivý reagovať, moja chyba, niekedy to nemá zmysel. Ak napíšem na Veľkú noc "Kristus vstal z mŕtvych", tak sa nikomu nechce riešiť pochybovačov "naozaj vstal?" cez najväčší sviatok.
Viackrát som reagoval na protiargumenty, viackrát som nereagoval, podobne ako ostatní na mňa.
Takže ak tu budem ešte niekde v náboženstve alebo vzťahoch diskutovať, budem písať viac argumentov a dotiahnuť jednu vec do konca ako začínať ďalšiu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

curta: Som rad, ze som ti uviedol 13 tem v ktorych si neargumentoval a usiel z debaty. Ale z tych 13 tema bolo az 12 na temu politiky a len 1 tema bola o inom, konkretne o tom ako vstal Jezis Kristus z mrtvych. A to je zrovna tema, kde uz svedkovia neziju, kde nie su dokazy, kde sa da filozofovat o kadecom moznom. Skoda, ze si spomenul zrovna tu jednu temu, ktora ti prisla vhod. A co tych zvysnych 12 tem, aj tam sa ides ohanat pochybovacmi alebo tym, ze to nemalo zmysel???

A nie, 6 zmazanych prispevkov z 500 je uplne v pohode, nikto nevravi, ze si mas davat pozor. Su tu urcite pravidla. A tie sa tu snazime dodrzovat. Ale tak, ako utekas z tema bez diskusie a argumentov (vid. vyssie spomenutych 12 tem z 13), tak povazujem za zbytocny offtopic to, ze tu das dake offtopic adolescenske video so Simeckom. Dokonca neviem, ze si si to tu nedal rovno 2x. Ked sa jackb a beardie dostanu mimo temy a trepu tam dve na tri, chytaju sa za slovicka, tak tam im pomazem po 5 prispevkov na jednej strane, aby sa diskusia ukludnila.

ArkanoviTigrovi: Ci ta niekto obvinil zo znasilnovania babatiek, tak to neviem, mozno to bolo reportnute a uzavrete. Co sa tyka Abchazska (aspon sa to nauc spisovne napisat, ked sa tym chces ohanat), tak tam ten report pozeral ja, bolo ich v tych prispevkov viac. A nieco som zmazal, niekde som poslal upozornenie, uz si to nepamatam. Ale ak ti bol s tymto zmazany prispevok, tak som to bol urcite ja. Pokial ide o tvoj avatar, to si mi pisal spravu a dostal si vysvetlenie. Screen spravy prikladam v prilohe.
Prílohy
akranSS.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hojko napísal: 02 dec 2024, 23:54beardie
prepac, ze upozornujem na jeho opakovane klamstva a vymysly
mozno keby sa mu to netolerovalo od uplneho zaciatku, mal by iny pristup

mozno by stalo za to doplnit to do pravidiel? napriklad do pravidla 7?
Pravidlo 7:
Akékoľvek útoky a obviňovanie bez dôkazov vedenia fóra a užívateľov s cieľom ich zneváženia, poníženia, pokorenia, zastrašenia, šikanovania a zosmiešnenia je zakázané.
(dopl) Zakázané je i písať lži a zavádzania.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

curta napísal: 02 dec 2024, 22:39Ak by tu nebol dvojitý meter, tak je to tu ako v realite - polovica voličov opozície, polovica koalície atď.
toto nema absolutne ziadnu logiku. za prve ani ta tvoja opozicia a koalicia nie je rozdelena 50/50, za druhe nikde to nie je rozdelene 50/50. priklad, v topolcianskom kraji s velkou prevahou vyhrala ta tvoja koalicia, znamena to dvojaky meter? ze v topolcanoch nepustali liberalov k urnam?

musis pochopit ze nie vsetko sa toci okolo politiky, ved teraz to tu riesime, ze sem chodi strasne malo ludi, to neni ani len promile volicov, ta sanca ze tu bude 50/50 heterogenne rozlozenie uzivatelov podla politickeho spektra je totalne miziva.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Netočí sa ai okolo náboženstva. Starý vtip vraví, že ho nemožno zrušiť lebo jednoduchí by sa nemali čím zaoberať.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hojko napísal: 02 dec 2024, 23:54 ArkanoviTigrovi: Ci ta niekto obvinil zo znasilnovania babatiek, tak to neviem, mozno to bolo reportnute a uzavrete.
Iba z obhajovania znasilnovania babatiek, zacalo to lebo som sa vyjadroval takto...
ja: "jackb ale napisal "kto im znasilnuje batolata"... "nie chory pedofil z ruskej armady sexualne zneuzil batola riasenkou... trosicku rozdiel...
v kazdej armade sa najdu magori, ktori robia chore veci a nepotrebujem sa tu pretekat kydanim na UA, RU alebo mexicku armadu..."
a po XX stranach hadok to skoncilo nejak takto:
Jackb: "niekto, kto pise, ze znasilnovanie batoliat je spravne; ze rabovanie je dobre a Rusi maju pravo vrazdit civilov ked si zmyslia"
(ak by niekto chcel od jackb-ho dokaz, ze som taketo veci napisal, tak zaseriete XXX stran a dotycny cictaciu neposkytne - lebo som nic take nepisal)
dalsi spor s tym istym uzivatelom je moj nick a avatar, Arkanove tigre sice neboli dobrocinna organizacia ale neboli odsudeni (napr. za genocidu) a ani oznaceni za fasisticku organizaciu, tiez si myslim, ze ak by som porusoval nejaky zakon, tak uz davno mam ban...
vadia mi nepodlozene obvinenia ako "propragujes fasisticku genocidnu bandu" ale ak by som to mal vsetko nahlasovat, tak sa z toho asi zblaznis...
A v konecnom dosledku mi jackb tvrdi, ze by mi nemal vadit holokaust a masove vrazdy Poliakov lebo ja sam zlahcujem genocidu svojim nickom - jednotka, ktora za genocidu odsudena nebola. (screen)
Prílohy
Bez názvu2.png
curta
Star
Star

aacid
je jedno či je to politika, náboženstvo alebo hodnotové otázky, je to tu neprirodzene jednostranné. Ak tu nie je žiaden "konzervatívne" zmýšľajúci, žiaden volič koalície, žiaden volič Pellegriniho, tak je to trochu divné.

hojko
však ja beriem, aj na základe tých linkov, že som viackrát neargumentoval, ušiel z diskusie alebo ako sa to nazve, aj som uznal, že je to moja chyba. Aj v politike to niekedy nemalo zmysel, trebárs na jackbho nereagujem, nečítam, divím sa aj beardimu a arkanovi, že s ním chcú niečo seriózne riešiť, nedá sa, myslím, že väčšina fóra ho už nečíta. Inokedy na linky ako Fico nedodržal predvolebné sľuby som dal na vyváženie link o 13. dôchodku, kde sľub dodržal. Keď niekto zas dá "a čo diaľnica?", tak načo sa donekonečna ohadzovať. Stačí že to bude trochu vyvážené. No a v ostatných prípadoch som fakt mohol argumentovať ďalej. Ja sa do budúcnosti polepším :) Ale neviem, či to povedie k niečomu pozitívnemu, lebo tu si pár ľudí, čo sami seba nazývajú inteligentnejší ako ostatní, úplne odvyklo od iných názorov, možno s výnimkou elektromobilov a značky kávy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

curta napísal: 03 dec 2024, 21:31aacid
je jedno či je to politika, náboženstvo alebo hodnotové otázky, je to tu neprirodzene jednostranné. Ak tu nie je žiaden "konzervatívne" zmýšľajúci, žiaden volič koalície, žiaden volič Pellegriniho, tak je to trochu divné.
ale taki tu su, je ich akurat menej. nehladaj za vsetkym konspiraciu.
mLuks
Guru
Guru

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 03 dec 2024, 21:31 Inokedy na linky ako Fico nedodržal predvolebné sľuby som dal na vyváženie link o 13. dôchodku, kde sľub dodržal. Keď niekto zas dá "a čo diaľnica?", tak načo sa donekonečna ohadzovať.
Akurát, že ich sľuboval od 2010, prijal ich v 2020, aj to len ako predvolebnú korpuciu lebo mu tieklo do topánok. On sám to aj priznal, že keby neprijali 13. dôchodky, mali by ešte menej percent. A na záver, nemal ich finančne vykryté a Matovič na to musel hľadať peniaze, alebo ich zrušiť a ak by ich zrušil Fico by prskal. Tieto isté argumenty si dostal od ľudí aj v debate a tvoja reakcia? žiadna. Potom v inom poste začneš prskať koľko matovič zadlžil štát atď, ale to že len 800mil musel Matovič minúť na Ficovu predvolebnú korupciu to odignoruješ. To je celý kontext 13. dôchodkov, ale teba asi kontext v debatách nezaujíma, tebe ide len o to, niečo šplechnúť, lebo chceš niečo nasilu vyvažovať, čo sa ani vyvažovať nedá. Vieš koľko úsekov dialníc mohol Matovič rozbehnúť za 800mil?

To je ako, požič mi 100 000 a ja ti sľúbim, že ti ich vratim. Kedy? O 10, 20, 30 rokov? Bude ti to jedno?

To nie je o liberáloch, intelektuáloch, atď. To je o tom používať rozum a vedieť argumentovať, vedieť si obhájiť svoje tvrdenia faktami a keď nie, tak vedieť si priznať chybu.
wladas
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa wladas »

curta napísal: 02 dec 2024, 22:39Ak by tu nebol dvojitý meter, tak je to tu ako v realite - polovica voličov opozície, polovica koalície atď.
Na toto ti dam protiargument. Je nezvratny fakt ze velka cast volicov stran z vladnej koalicie nesleduju, necitaju kriticke debaty, spravy, atd.
Su uzatvoreni vo svojej bubline a pocuvaju len tych svojich (tlacovky, FB statusy). Pripadne niesu politicky aktivnejsi, nezaujima ich to. Stacia ze zapocuju klucove veci ako "ludia si zasluzia istoty"
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"Ak tu nie je žiaden "konzervatívne" zmýšľajúci, žiaden volič koalície, žiaden volič Pellegriniho..." znamená, že je tu viac mysliacich.
curta
Star
Star

mLuks
Tak si môžeš hneď priznať chybu, lebo Matovič/Hegerová vláda nás nezadĺžila pre 13. dôchodok, ktorý ešte nebol (bol len vianočný príspevok za asi polovicu), ale pre dotovanie elektrárni. Aj keby bolo 800 mil. na 13. dôchodok, z ktorého má niečo celý národ, je to neporovnateľné z 3,5 miliardami, ktoré idú do vrecka akcionárom elektrární.
wladas napísal: 03 dec 2024, 22:20 Na toto ti dam protiargument. Je nezvratny fakt ze velka cast volicov stran z vladnej koalicie nesleduju, necitaju kriticke debaty, spravy, atd.
Su uzatvoreni vo svojej bubline a pocuvaju len tych svojich (tlacovky, FB statusy). Pripadne niesu politicky aktivnejsi, nezaujima ich to. Stacia ze zapocuju klucove veci ako "ludia si zasluzia istoty"
To nie je nijaký nezvratný fakt, ale len dojem. Rovnaký nezvratný fakt má opačná strana o voličoch súčasnej opozície - preto ich nazývajú bratislavská kaviareň, slniečkári, lebo tiež majú dojem, že radi žijú vo svojej bubline.
post2426610.html#p2426610
mLuks
Guru
Guru

Príspevok od používateľa mLuks »

vidíš preto sa s tebou nedá debatovať.

nie nebol to, žiadny vianočný príspevok, Fico to nazval v 2020 13. dôchodok.

Čo má z 13. dôchodku celý národ? ČO? 13. dôchodok je populizmus, lebo by stačilo 12 dôchdkov, ktoré by boli zvýšené o hodnotu 13. teho rozrátaného na 12 mesiacov. V konečnom dôsledku je to tá istá suma, len to neznie tak pompézne ako 13. dôchodok. Ale zaberá to na jednoduchších ľudí. Radíš sa medzi nich?

Matovič dotoval akcionárov elektrárni? Aké 3,5 mld? Dolož články linky a fakty.
A Ficove dotovanie Hornonitrianských baní na ktoré si sa skladal aj ty v účte za elektrinu ti nevadí? A že sa z tých baní vynášali peniaze v alobale a končili "asi" u poslanca smeru Jánoša, to je nič? Nevadí ti to?

Chceš argumentovať? Môžeš začať, presuňme sa do príslušnej témy.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Mám za to že on neche argumentovať.
Rozvracať, spochybňovať - škodiť.
Napísať odpoveď