s HHC (a podobnymi) je to velmi nahodne. kupil som nieco co nerobilo nic (takych extraktov mam doma kopu) a obcas som kupil nieco co bolo silnejsie nez bezna marihuana. myslim ze som to pisal aj sem, raz sme kupili extrakt z ktoreho sme mali take stavy ake som nezazil od vysokej.
aj predavac mi hovoril ze je to viac menej o nahode, obcas pride tovar od toho isteho vyrobcu a sila je uplne ina.
mne to pride velmi jednoduchy dovod, tu prirodnu si kupim semiacko, zasadim do zeme a o par mesiacov odstrihnem a vysusim. proste je to uplne to iste ako paradajka alebo bazalka.harrison314 napísal: ↑02 nov 2024, 17:24 Toto vidim pri teme drog casto.
Preco sa riesi, ze jedna bola vyrobena chemicky a druha je prirodna? To mi akosi vobec nejde do hlavy.
ta vyrobena chemicky je... vyrobena chemicky. neexistuju na to ziadne regulacie, na kazdom obale je upozornenie ze to nie je urcene na konzumaciu a je to iba "suvenir", takze realne to mozu polievat savom a predavat ti to.
ale hlavne ide o tu logiku ze tu mas nieco co je velmi jednoducho, lacno a bezpecne vyrobitelne ale kvoli zastaralym zakonom si musis kupovat to komplikovanejsie, drahsie a potencionalne nebezpecnejsie.
a miesto toho aby niekto tie zastarale zakony revidoval tak sa bude dalej iba zakazovat aby sa tu predavali este komplikovanejsie, drahsie a nebezpecnejsie produkty.
ja vlastne ani nechcem aby to tu zlegalizovali a mohol si si to kupit v obchode. ja len nechcem ist do vezenia za to ze si pestujem doma rastlinku.