Ako to zachrániť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
warham
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako to zachrániť?

Príspevok od používateľa warham »

sem tam sa vidíme vo fitku, napísal som jej či sa môžme vidieť a začala ma podozrievať že ju sledujem, raz ma videla ako som prešiel okolo jej domu ktorý je asi 20m od fitka kam chodíme... samozrejme že mi neverí že som len prešiel okolo, ani neviem kedy to bolo...

potom mi začala vyčítať niečo čo som vôbec nespravil, že som u nej hádzal veci o zem, spýtal som sa aké veci a už neodpísala keďže nič také sa nestalo...

nikdy som jej nič zlé nespravil ale mám pocit ako keby ma chce nejako zhodiť alebo ponížiť, nasilu nájsť na mne niečo zlé a keď nič nenájde tak si to domyslí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ideálne s ňou prerušiť kontakt, či už je fakt na hlavu padnutá, alebo ťa chce vyštvať zo života a hľadá na to spôsoby.
A radšej zmeň aj fitko (kedže je kúsok od jej bydliska) kvôli tvojej pohode aj pri cvičení, predsa len tam je dôležitá koncentrácia a nie myslieť vo fitku na ňu a ešte ju tam aj vidieť, lebo ti zase vytkne že či si stalker čo ju sleduje a že ti neverí (môže to raz riešiť aj volaním polície).
Ako je názov témy " Ako to zachrániť ? ", po tomto všetkom nie je čo zachraňovať a radšej to ani nechci zachraňovať, drž sa neboj sa zmien (radšej zmeniť fitko a zamerať sa na inú babu). :wink:
warham
Light Star
Light Star

Ja nemám problém s tým že ju stretnem vo fitku ale nechápem prečo sa ma snaží takto zhodiť týmito rečami a vymýšľať si niečo čo sa nestalo.
Chápem že stratila záujem tak to skončilo ale robiť zo mňa hajzla nemusí.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

warham napísal: 22 okt 2024, 8:57 Ja nemám problém s tým že ju stretnem vo fitku ale nechápem prečo sa ma snaží takto zhodiť týmito rečami a vymýšľať si niečo čo sa nestalo.
Chápem že stratila záujem tak to skončilo ale robiť zo mňa hajzla nemusí.
Ale ona stým môže mať problém že ťa stretne vo fitku, keď už ti vyčítala aj to, že chodíš okolo jej paneláku ktorý je kúsok od fitka a zhadzuje ťa.
zuzanuska
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Keď ti vtedy raz povedala, že sú v nej akoby 3 osoby a že si sama vytvára problém... to už je dostatočný red flag.
Tu sa ti ani neoplatí zamýšľať sa nad ňou. Znie ako psychicky nevyrovnaná osoba. Aj keď chápem, že v čase zaľúbenosti, si všetky red flags ignoroval. Istotne toho bolo viac, čo si prehliadal. A o to viac si sklamaný.

A k tomu, že si vymýšľa, že si nejaké veci u nej doma hádzal o zem. Ako to vyzeralo u nich doma, nevieš? Lebo dievčina asi miluje drámy. A ak žiadne nie sú, tak si nejaké vytvorí.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

To mnohé... Aj moja. Treba to krotiť.
Emocionálna nezrelosčť je častá u žien - aj mužov. A ak sa stretnú dvaja takí - je divočina:
https://diva.aktuality.sk/clanok/eutPu2 ... ampaign=lp
warham
Light Star
Light Star

zuzanuska - baba býva sama
Po rozchode mi hovorila že ma nechce odstrihnúť, že môžme byť kamoši, že sa môžeme stretnúť a teraz toto.
Nie som zvyknutý sa kamošiť s ex ale nechem byť s nikým za zle, lebo niekedy vo fitku po mne pozerá ako na vraha, ktovie čo všetko si o mne už stihla v hlave vytvoriť...

napísal som jej že jej správanie je zvláštne a nikto sa ku mne takto nechoval, veď nemali sme žiandy konflikty a na to mi odpisala " všetko je raz prvý krát" - to mi prišlo trochu bezcitné, veď touto vetou si môže čokoľvek ospravedlniť sama pred sebou...
zuzanuska
Medium Professional
Medium Professional

Jej správanie je riadne toxické. Od takých ľudí si ozaj treba dať odstup, inak ťa psychicky úplne stiahne. V prvom rade chráň seba.
Fglx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Fglx »

starysomar napísal: 22 okt 2024, 10:21 utm_source=aktuality.sk&utm_medium=timeline&utm_content=doobeda&utm_campaign=lp
To je zvacsa ako opis priemernej zeny :mrgreen:
4.bod plati na eframkovu tetu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

"Ale ona stým môže mať problém že ťa stretne vo fitku" :arrow: " lebo niekedy vo fitku po mne pozerá ako na vraha " - a sme doma. :wink:
warham
Light Star
Light Star

spýtal som sa jej či má potrebuje týmito rečami nejako ponížiť, odpovedala že ona ma nikdy neponižovala a ani to robiť nebude, že si vytváram v hlave nejaké bludy alebo čo...
zuzanuska
Medium Professional
Medium Professional

Tá komunikácia prebieha ako?
Ona ti napísala, že ju sleduješ, že si hádzal niečo o zem atd...?
Ak ti to napísala.. ty si jej písal prvý a ona ti odpísala, či to len zrazu ti napísala?

Komunikujete iba cez "písmenká" alebo aj naživo ti niečo hovorila?
warham
Light Star
Light Star

ja som jej napísal či sa môžme stretnúť, na to odpísala že ma videla ako som prešeil okolo jej domu a nevie čo si má o tom myslieť ale nič dobré to nie je, vysvetlil som jej že som len prešiel okolo ale ona tomu neverí...

ďalej som jej napísal že nemá dôvod si o mne niečo takéto myslieť, zvyšok som písal vyššie, že prečo sa ku mne takto chová keď ma nechcela odstrihnúť, že sa mi to ešte nestalo a na to odpísala že jej sa nestalo že by pri nej niekto hádzal veci o zem...

všetko si len píšeme, ale ozaj mám niekedy chuť prísť za ňou vo fitku a spýtať sa čo som hádzal o zem

nechcem ju späť, len som myslel že sa budeme normálne baviť keď sa vidíme vo fitku, ale aj tam, niekedy sa mi pozdraví sama inokedy ma ignoruje... ešte si ma aj zrušila na FB
zuzanuska
Medium Professional
Medium Professional

Chápem, že sa snažíš nájsť nejakú logiku v celom tomto a uzavrieť to.
Už jej nepíš, bude ťa len viac zhadzovať a deptať.
Fglx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Trochu sebaucty by nazaskodilo. Ak ma niekto ignoruje, budem robit to iste, ale na furt. Ziadne take, ze raz sa jej pozdravis a ona ta odignoruje a nasledne ta pozdravi. Toto su hnusne manipulacne hry, cim si ta stale drzi pri sebe. Za dalsie na teba ide aj gaslighting.

Moja rada je: Nereagovat, nevsimat si.. Cim skor ti vypadne z hlavy, tym lepsie.. Ona sa este bude snazit sa ti tam dostat.. ak to dovolis, bude to takto pokracovat este dlho...
warham
Light Star
Light Star

beardie napísal: 23 máj 2024, 16:31 napíš mi o 3 mesiace
síce po 6 mesiacoch ale mal si pravdu, kamoš mi ju ukazoval na zoznamke, s novými vysmiatymi fotkami že hľadá dlhodobý vzťah...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

dalo sa to cakat od zaciatku, kedze bola vlazna
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

warham
Takže aj preto sa ťa snažila všemožne odohnať, lebo si hľadá iného.
Nie je ok chodiť do fitka pri jej paneláku, isto si tam bude vláčiť frajera.
To je možná situácia čo môže nastať a možno si ty skôr nájdeš babu v 2025.
:wink: :smt006
warham
Light Star
Light Star

fitko som zmenil už dávno a pár dní dozadu tam prišla s frajerom, celkom ma to zarazilo, keď sme sa stretávali tak som ju do toho fitka volal ale nechcela tam ísť, lebo som jej spomenul že tam chodí celkom veľa ľudí a to sa jej nepáčilo a zrazu nemá problém.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vidis, dopadlo to ako sme ti pisali na prvej strane, ze ty nemozes robit nic, ze to musi ona chciet. A veru nechcela. Hlavu hore, zivot ide dalej, casom najdes taku, ktora bude stat za to.
Napísať odpoveď