Obrázkové vtipy
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Obrázkové vtipy
Mne tam prekážali len tie samoúčelné nadávky.
-
---Aaron---
Light Star
Mne zas prekazaju komunisti. Predpokladam ze si dospely chlap. Trochu sa nad tym povznes. Tiez som sa tu registroval ked forum zacinalo mal som nejakych 16-17.. nadavky neurazali ani etnicke skupiny ani cielene osoby, boli len tak. Doba sa odvtedy zmenila a nastrocni uz navstevuju diskusne fora relativne pomenej mozno ani to nie.ale ked ti to tu prekaza nebudem tu davat. pekny vecer.
ale to ze tebe prekazali je predsa tvoj problem. mohol si ho kludne vyriesit tak ze by si si pod nosom zanadaval a pokracoval dalej ale ty si sa radsej rozhodol urazit autora toho prispevku.
nemozem ocakavat ze vsetci ludia na svete budu mat rovnaky humor ako ja a preto musim respektovat aj tie druhy humoru ktore mne zrovna nevyhovuju.
Kde som urážal autora? Ja som okomentoval obrázky, nie jeho.
okomentoval si obrazky ktore tu on zdielal lebo sa mu pacili.
Autoeditácia príspevku po 2 min 52 sek:
na rovinu, vela ludi sem na forum uz nechodi a este menej ludi ma potrebu tu zdielat svoje vedomosti, poznatky alebo humor. a pokial budu mat ludia taky pristup ako mas ty tak sa to bude iba zhorsovat a zhorsovat.
clovek by hadam mal pravo sem zozdielat nieco co jeho zaujalo bez toho aby sa musel obavat ze ho okamzite niekto zhejtuje.
Autoeditácia príspevku po 2 min 52 sek:
na rovinu, vela ludi sem na forum uz nechodi a este menej ludi ma potrebu tu zdielat svoje vedomosti, poznatky alebo humor. a pokial budu mat ludia taky pristup ako mas ty tak sa to bude iba zhorsovat a zhorsovat.
clovek by hadam mal pravo sem zozdielat nieco co jeho zaujalo bez toho aby sa musel obavat ze ho okamzite niekto zhejtuje.
Potom sa ospravedlňujem.
Smutné na tom je, že existujú ľudia, ktorí tomu skutočne veria. A takíto ľudia potom volia Fica.
-
starysomar
Hardcore addict
-
starysomar
Hardcore addict