Prečo sem nechodí viac ľudí?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prečo sem nechodí viac ľudí?

Príspevok od používateľa cORP. »

curta napísal: 03 dec 2024, 21:31 aacid
je jedno či je to politika, náboženstvo alebo hodnotové otázky, je to tu neprirodzene jednostranné. Ak tu nie je žiaden "konzervatívne" zmýšľajúci, žiaden volič koalície, žiaden volič Pellegriniho, tak je to trochu divné.

vsetko co si vymenoval je pre mna stelesnenim idiota, mozno nie len pre mna, tym padom tu je takych ludi menej pretoze ich mozgova kapacita nestaci ani na to aby vobec vedeli co je to nejake forum ktore tu je xy rokov, tieto mozgove kapacity sa zgrupuju na uz v dnesnej dobe nepouzitelnom facebooku, to je realita, s tou musis zit.

tam mas emocie ktore hladas, no tie nehlada normalne zmyslajuci clovek...
Mirrorion
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

curta napísal: 03 dec 2024, 21:31 je jedno či je to politika, náboženstvo alebo hodnotové otázky, je to tu neprirodzene jednostranné. Ak tu nie je žiaden "konzervatívne" zmýšľajúci, žiaden volič koalície, žiaden volič Pellegriniho, tak je to trochu divné.
ja to vnímam tak, že na fóre sú zväčša ľudia ktorí sú z IT sektoru, prípadne precestovali kus sveta a majú širší rozhľad. takých ľudí proste nepresvedčí video kde sa Huliak natáča v aute, alebo kde niekto straší ľudí že Šimečka nám ide zmeniť pohlavie.

čo sa týka plurality názorov, pod starým loginom som bol na fóre od r.2010 a vždy tu boli aj ľudia s inými názormi - pamätám si diskusie s nenonáckami ako Aryan Angel či kali520, kde sme sa im rozumne snažili vyhovoriť ich bludy, alebo fanatickí kresťania a kreacionisti, s ktorými sa tiež viedla normálna debata na úrovni faktov. po rozmachu Facebooku sa už ale veľa ľudí presunulo na FB, kde sa "alternatívne zmýšľajúci" môžu zamknúť do svojej súkromnej echochamber group a navzájom si lajkovať svoje názory.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja mam stale pocit, ze Aryan Angel je dalsi ucet pre AkranoviTigrovi a to uz par rokov co citam tie jeho prispevky. Pamatam si jeho zmenu mena z masterrr na Aryan Angel, potom -AA- no a teraz mi to pride ako druhy ucet z dovodu anonymito a to ArkanoviTigrovi. Ale mozno sa mylim, no ta jeho ideologia je snad aj totozna.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Nie, neni som nikoho dalsi ucet. A neviem aku ideologiu myslis, ja sa vam nepacim lebo obcas rypnem do UA, obcas do Dennika N, fakt mas pocit ze tu propagujem nejaku ideologiu?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ty občas nerypneš. Ty slovičkariš, hľadáš aj tie najmenšie chyby ktoré my, či iní na internete spravia, schválne zavádzaš a robíš flame.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Ale no, to ze som reagoval na 38 milionov Rusov bez kanalizacie tak, ze na Slovensku su to podobne percenta snad neni az taky problem, snad by sme to mohli prekusnut... mne naopak pripadalo manipulativne ked si to postol so slovami: "Rusko je krasne, Rusko je velke, a potom si zopakujeme cisla" ako keby to bol nejaky svetovy extrem... taketo zabo-mysie vojny su snad len take spestrenie, ak ti to ublizilo, tak prepac...
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Vidíš, opäť to robíš. Chytíš sa niečoho a všetko ostatné ignoruješ. To že už mimo Moskvy a par iných veľkých miest nemáju desiatky miliónov ľudí teplú vodu či splachovaci záchod už nevidíš.
Áno to nemajú ani v iných štátoch, ale Rusko sa predsa samo stavia do role jedného naj štátu na svete kde je všetko úžasné. A zo svojimi zásobami všetkých možných nerastných surovýn by to aj mohol byť jeden z najbohatších štátov, ale realita je bohužiaľ iná.

Každopádne si to len potvrdil. Robiť flame, slovičkariť byť pasívne agresívny atď.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

nemam zaujem robit flame, slovickarit ani nic podobne, napisal som to len ako priklad toho co mne pripadalo ako tvoj manipulativny prispevok . Ty vidis moje prispevky ako manipulativne, ja zas tvoje, to je cele, nebol to z mojej strany ziadny utok, nemam potrebu dalej rozoberat kanalizaciu a to ze mame ine nazory neznamena ze sa mame nenavidiet.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Lukas možno sa len nevie inak (od)baviť.
Určitá časť ľudí nie len u nás inklinuje ku zlu. Možno psychológovia vedia, čo ich k tomu vedie - ja si predstavujem že im to robí radosť lebo inú nemajú.
RF je obrovská krajina s obrovským nerastným bohatstvom no v priemere veľmi chudobnými obyvateľmi a nie len finančne.
Boli hodení z ťažkého feudalizmu do akože beztriednej, spravodlivej spoločnosti. Je to škoda nie len pre nich.
V princípe mi ich je ľúto.

A k téme - prečo by sem malo "chodiť" viac ľudí? Načo? Jednak je veľa iných fór, možností a negativistov, rypákov, hádačov sa tu je už celkom dosť. Časť je presvedčená, že má "jediný správny názor" a ak niečo nechápu alebo im iný poukáže na omyl - snažia sa ho zhodiť, napadnúť. Ak ich bude pomerne pribúdať, môže sa stať, že tu ostanú sami.

Než som dopísal - pribudla praktická ukážka: "nemam zaujem robit flame" ale vyčítam, vytýkam...podsúvam druhému čo si myslí, vidí - čiže zas a stále manipulatívne techniky...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

starysomar napísal: 09 dec 2024, 9:27 Časť je presvedčená, že má "jediný správny názor" a ak niečo nechápu alebo im iný poukáže na omyl - snažia sa ho zhodiť, napadnúť. Ak ich bude pomerne pribúdať, môže sa stať, že tu ostanú sami.
Presne si to vystihol, ale toto zazivam aj ja vzdy ked poukazem na nejaky zavadzajuci prispevok a mam pocit, ze by (ste) boli najradsej keby som tu nebol alebo drzal hubu.
starysomar napísal: 09 dec 2024, 9:27 Než som dopísal - pribudla praktická ukážka: "nemam zaujem robit flame" ale vyčítam, vytýkam..
to bolo myslene momentalne teraz v tejto teme a dnes
starysomar napísal: 09 dec 2024, 9:27 podsúvam druhému čo si myslí, vidí - čiže zas a stále manipulatívne techniky...
toto si sam urobil vyssie (vyčítam, vytýkam), vobec to nebolo myslene manipulativne ale beriem ze sme sa len nepochopili, inak toto tu robi lenjeden uzivatel, pravidelne a zamerne, nebudem menovat ale vy dvaja ste to neni
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Mám toto fórum popri iných ako zábavku. Nemám chuť citovať a rozporovať detaily, koho to baví je to jeho právo.
Netvrdím že nemávaš v mnohom pravdu ani že si jediný, kto v niečom provokuje, vyvoláva spory.
Je tu viacero hádavých, rypákov, hlúpo do blba sa dohadujúcich.
Škoda - rozumnejšie je hľadať zhody. Nie "jediný správny názor".
No vieme kde žijeme :)
heker
Redeemer
Redeemer

Arkan, mozes sa vyjadrit v politike - post2451621.html#p2451621
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Kludne sa k tomu vyjadrim ked sa ospravedlnis za urazku "A bonusova otazka, pre teba ako sionistu a fanusika nacizmu".
Ja nemam nic spolocne so sionizmom ani nacizmom.
PS: neni som ani AA.
heker
Redeemer
Redeemer

Chapem, ze nedokazes odpovedat na otazky, ktore som ti polozil. Si na urovni curtu.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Nechápeš, urážky na úrovni jackb-ho a ja ti mám odpovedať, jasne pane. Ospravedlň sa a odpoviem.
heker
Redeemer
Redeemer

Nemas argumenty a tam to konci :smt006
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Nie, nie, skončilo to ešte skôr, keď si začal urážať a odmietol si sa ospravedlniť
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Skús hekerovi odpovedať na tie otázky bod po bode.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Odpoviem mu keď sa ospravedlní za toho sionistu a fanúšika nacizmu.
heker
Redeemer
Redeemer

Nemam sa za co ospravedlnit, v mojich ociach si antisemitista, extremista a priaznivec fasizmu.
Napísať odpoveď