Prečo sem nechodí viac ľudí?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Prečo sem nechodí viac ľudí?

Príspevok od používateľa beardie »

sionizmus ma za ciel prestahovat do Izraela (Palestiny) Zidov z celeho sveta - do zeme zaslubenej
to myslim nackovia nechcu

alebo nerozumiem kontextu
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Antisemitista, pardon. Uz som to opravil, dakujem za upozornenie.
curta
Star
Star

Príspevok od používateľa curta »

cORP. napísal: 07 dec 2024, 20:32 vsetko co si vymenoval je pre mna stelesnenim idiota, mozno nie len pre mna, tym padom tu je takych ludi menej pretoze ich mozgova kapacita nestaci ani na to aby vobec vedeli co je to nejake forum ktore tu je xy rokov, tieto mozgove kapacity sa zgrupuju na uz v dnesnej dobe nepouzitelnom facebooku, to je realita, s tou musis zit.

tam mas emocie ktore hladas, no tie nehlada normalne zmyslajuci clovek...
no slovu idiot miesto lekárskeho a odborného dávaš akurát svoj emociálny význam
a neviem s akou realitou musím ja žiť, som aj na inom fóre, síce tiež len 15 ľudí a menej žien, ale je to tam pestré, presne ako v realite
"liberalni" aj "konzervatívne" zmýšľajúci, voliči koalície aj opozície, proruský aj proamerický a funguje to dobre

edit: ale dobrý tip, podľa toho čo píšeš je facebook dnes skvelé miesto, tak asi skúsim
Mirrorion napísal: 07 dec 2024, 20:56 čo sa týka plurality názorov, pod starým loginom som bol na fóre od r.2010 a vždy tu boli aj ľudia s inými názormi - pamätám si diskusie s nenonáckami ako Aryan Angel či kali520, kde sme sa im rozumne snažili vyhovoriť ich bludy, alebo fanatickí kresťania a kreacionisti, s ktorými sa tiež viedla normálna debata na úrovni faktov. po rozmachu Facebooku sa už ale veľa ľudí presunulo na FB, kde sa "alternatívne zmýšľajúci" môžu zamknúť do svojej súkromnej echochamber group a navzájom si lajkovať svoje názory.
jo jo, v minulosti to tak bolo, bohužiaľ dnes už nie
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

curta napísal: 17 dec 2024, 21:49a neviem s akou realitou musím ja žiť, som aj na inom fóre, síce tiež len 15 ľudí a menej žien, ale je to tam pestré, presne ako v realite
"liberalni" aj "konzervatívne" zmýšľajúci, voliči koalície aj opozície, proruský aj proamerický a funguje to dobre
das link (aspon do spravy)? rad by som sa pridal do dalsej komornej komunity a rozsiril svoje myslenie.
Mirrorion
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

curta napísal: 17 dec 2024, 21:49a neviem s akou realitou musím ja žiť, som aj na inom fóre, síce tiež len 15 ľudí a menej žien, ale je to tam pestré, presne ako v realite
no dobre, a čo teraz? je admin povinný sem zohnať nejakých voličov SMER/SNS či dokonca ĽSNS/Republiky, plus nejaké % jehovistov, kreacionistov, plochozemcov, antivaxerov, rusofilov atď?

mimochodom, chodíš aj do FB skupín SMERu sťažovať sa, prečo je tam tak málo voličov opozície a že by si chcel vyváženú diskusiu?
Napísať odpoveď