My sme to pozerali s manželkou a nám sa to veľmi páčilo. A psycho, no podľa mňa áno , aj práve preto tomu osobne dávam 5/5 a za seba musím povedať že mám celkom vysoké nároky. Prišlo nám to také živé, akoby sa stále niečo dialo a hlavne nás pri tom držalo vedomie že to je podľa skutočných udalostí (áno viem miestami pritiahnuté za vlasy aby si to zachovalo dramatickosť). Ale keď to porovnám napr s Dahmerom (tiež podľa skutočných udalostí) tak ten sme prestali po 3 častiach pozerať lebo nás to úplne nudilo, pozerali sme na hodinky kedy to už končí a celé sa to lialo v jednom tempe.retkvic napísal: ↑27 sep 2024, 12:34 Videl niekto Baby Reindeer, je to až také psycho ako to vyzerá, že je?
https://www.imdb.com/title/tt13649112/
Ale aj tu platí 100 ľudí 100 chutí. Ja napr taký dosť ospevovaný Sopranos som nevydržal sledovať, mega ma to nudilo a to som sa tomu snažil dať šancu v podobe niekoľkých častí ale ja neviem... Možno keby som to sledoval v čase keď to vyšlo by som to bral inak.
Odporúčam pozrieť jednu dve časti a podľa toho zhodnotiť či sa ti to páči natoľko aby si to pozeral ďalej.