Politika
Re: Politika
Romania, Bulgaria become full members of Schengen zone – DW – 12/12/2024
https://www.dw.com/en/romania-bulgaria- ... a-71031199
https://www.dw.com/en/romania-bulgaria- ... a-71031199
inac je toto dobry napad? pochybujem, ze aspon jedna z tych krajin dokaze ustrazit svoje hranice.
Tak ono uz nie je 2004, kedy Rumunsko stale vyzeralo, ze Cacuceska zastrelili len pred tyzdnom. Sice dialnicu do Madarska nestrazili ani v 2011, ale tie s neclenmi EU mozno strazili uz aj vtedy. Netreba zabudnut, ze Rumunsko si podarilo s korupcnikmi a teraz kopli do gul ruskych nackov manipulujich volby. Na Slovensku nevieme ani jedno ani druhe. Preto by som aspon tu jednu krajinu nepodcenoval v tom, co dokaze.
Medzi tym v USA
https://www.theguardian.com/us-news/202 ... siri-polio
Na fore som videl strasny bizar. V linku na daky twitter ucet s dakou strasnou blbostou bola oslava najmladsieho Trumpovho syna. Ten ho oslavaval ako rimskeho cisara. Kedze Donald, aj Melania (tak ako ani Ivana), nie su ziadni krasavci, aj ten najmladsi nevyzera dobre. Vraj ma ale vysoke IQ. Jeho matka ma krajcirsku ucnovku a zle jazyky hovoria, ze stale nevie anglicky. A kedze jeho otec, ako dedic, chodil na sukromnu univerziu a vsetci vieme, co je to za mentalneho atleta, tak ani potomstvo nema byt po kom specialne inteligentne.
Alebo mozno tie dristy o genetike z inej temy platia len a len na ludi z MENA a Oranzova rodina ma ine prirodne zakony. Skutocne neviem.
Medzi tym v USA
takze ludsky plod ma pravo na ochranu zivota pred narodenim, ale nema pravo zit, alebo prezit aspon dostojne. Kedze clovek zijuci v zeleznych plucach zomrel, nie je mozno ukazat kam to polio vedie. Snad su na seba vsetci volici a fanusikovia Oranzoveho na seba hrdi.RFK Jr key adviser petitioned regulators to revoke approval of polio vaccine
Aaron Siri is helping Trump’s health secretary pick to select top jobs despite long history of attacking vaccines
Na fore som videl strasny bizar. V linku na daky twitter ucet s dakou strasnou blbostou bola oslava najmladsieho Trumpovho syna. Ten ho oslavaval ako rimskeho cisara. Kedze Donald, aj Melania (tak ako ani Ivana), nie su ziadni krasavci, aj ten najmladsi nevyzera dobre. Vraj ma ale vysoke IQ. Jeho matka ma krajcirsku ucnovku a zle jazyky hovoria, ze stale nevie anglicky. A kedze jeho otec, ako dedic, chodil na sukromnu univerziu a vsetci vieme, co je to za mentalneho atleta, tak ani potomstvo nema byt po kom specialne inteligentne.
Alebo mozno tie dristy o genetike z inej temy platia len a len na ludi z MENA a Oranzova rodina ma ine prirodne zakony. Skutocne neviem.
Šmyhal: Ukrajina 1. ledna v 7:00 zablokuje tranzit ruského plynu do Evropy - Echo24.cz
https://www.echo24.cz/a/HaAtX/ekonomika ... d=51212474
https://www.echo24.cz/a/HaAtX/ekonomika ... d=51212474
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale to uz vieme najmenej dva roky, ono sa nam aj tak konci vynimka z embarga na tieto veci.
Cesi su uz na to pomaly pol roka pripraveni a maju vsetko zariadene. A Slovensko... zas bude na vine niekto iny, dokonca nas primier "povedzme vojne nie" sa na svojom facebooku vyhrazal za to Ukrajine vojensky.
https://www.reddit.com/r/Slovakia/comme ... C3%BA_rus/
Cesi su uz na to pomaly pol roka pripraveni a maju vsetko zariadene. A Slovensko... zas bude na vine niekto iny, dokonca nas primier "povedzme vojne nie" sa na svojom facebooku vyhrazal za to Ukrajine vojensky.
https://www.reddit.com/r/Slovakia/comme ... C3%BA_rus/
By ma zaujimalo ci ma Fico gule na to vypnut elektriku do UA. A ak hej tak ako by EU reagovala. Toto by bol sakramensky vazny krok.
Len kecy, na nič sa nezmôže
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dufam, ze len kecy, ale zas s toho spravi predvolebnu kampan - na probleme, o ktory sa pricinil vlastne sam.
Keby spravi nieco realne, tak Slovensko nic neziska, iba strati. Ale dobre vieme, ze to tuto vladu zatial nikdy nezastavilo.
Keby spravi nieco realne, tak Slovensko nic neziska, iba strati. Ale dobre vieme, ze to tuto vladu zatial nikdy nezastavilo.
"jemný" factchecking:jackb napísal: 14 dec 2024, 10:31Medzi tym v USA
https://www.msn.com/en-us/health/other/ ... r-AA1w2QXJ
"Contrary to hysterical media reports that the petition sought to make sure no polio vaccines would be available, the scope of the petition was quite narrow," Aaron Siri, a close RFK Jr. adviser and partner at Siri & Glimstad LLP, told Fox News Digital. "It simply asked the FDA to require a proper trial for licensure for children of a novel polio vaccine."
The New York Times reported Friday that Siri is "waging a war" against all vaccines, but Siri said the report "falsely claimed the petition sought to eliminate" the polio vaccine, "as if there is only one, and that our client sought to leave Americans without the choice to get vaccinated for polio."
"In reality, the petition sought to ensure the safety of one of the six existing licensed polio vaccines that we inject into our children three times before their first birthday," he said.
The petition, filed in 2022 on behalf of the Informed Consent Action Network (ICAN) and not as an individual action by Siri, urged the FDA to suspend the polio vaccine IPOL for infants and children. ICAN's request stems from concerns that IPOL, licensed in 1990 by Sanofi, was approved based on pediatric trials that, according to the FDA, evaluated safety for only three days after injection.
This is not the traditional polio vaccine developed by Jonas Salk or Albert Sabin that many people are familiar with, Siri added. Instead, it is a product utilizing a different technology, where the polio virus is grown on monkey kidney cells that have been genetically altered to replicate indefinitely, similar to cancer cells.
Doporučil by som menej čítania bludov a viac si overovať realitu
A kde sa stalo "overovanie" faktov? Len tupa obhajoba cloveka, ktory chce mrzacit male deti.
Ak si proti nasiliu a zaleziti ti na zdravy deticiek tak ako v roku 2021 mal by si byt proti takemu povlu.
RFK a aj jeho kamarat by mali dostat dozivotne tresty.
A link je na FoxNews
Ty si tak nepricetne mimo, ze ti snad Trump slubil daky urad 
Ak si proti nasiliu a zaleziti ti na zdravy deticiek tak ako v roku 2021 mal by si byt proti takemu povlu.
RFK a aj jeho kamarat by mali dostat dozivotne tresty.
A link je na FoxNews
skus reagovat na fakty
dokonca aj ten tvoj povodny Guardian pridal vysvetlenie
dokonca aj ten tvoj povodny Guardian pridal vysvetlenie
Reagujem na fakty: RFK a jeho kamarat chcu zakazovat ockovania tym deti odhorozit na zivote, alebo ich zmrzacit.
To je fakt. Nie to, co si vymysli FoxNews.
Ak ti na jesen 2021 vadilo, ze maju deticky ockovat a minimalnemu poctu chlapcov moze byt zle, preco sa zastavas toho, ze deti bez ockovania bud rovno zomru, alebo budu zmrzacene?
To je fakt. Nie to, co si vymysli FoxNews.
Ak ti na jesen 2021 vadilo, ze maju deticky ockovat a minimalnemu poctu chlapcov moze byt zle, preco sa zastavas toho, ze deti bez ockovania bud rovno zomru, alebo budu zmrzacene?
precitaj si ten text znova, aby si vedel, o com sa dospeli pani dohaduju
nie je to o tvojich predstavach
nie je to o tvojich predstavach
aky text? dristy z Fox News? dakujem.
daj nieco k veci o tom, preco ti ublizovanie deti raz vadi a potom sa ti paci.
daj nieco k veci o tom, preco ti ublizovanie deti raz vadi a potom sa ti paci.
ani RFK ani jeho kamarat nechcu zakazat ockovanie, ani deti zmrzacit
ja rozumiem, ze ked si vyberies favorita, tak je ti realita ukradnuta, ale ostatni maju pravo vediet, ze sa mylis, opatThis article was amended on 18 December 2024 to clarify that the petition brought by Aaron Siri sought administrative action against the single-antigen polio vaccine, Ipol, and in relation to its licensure for children; there are five combination vaccines in the US that contain a polio vaccine. Siri told the Guardian: “The petition, if granted by the FDA, would not leave adults or children without a polio vaccine. The subject of the petition was just one of the six polio vaccines currently licensed.”
Nechcu? Naozaj? Toto si zapamatam ked zacne Cervik uradovat a plnit sluby.
Je to salamova politika. Najskor zrusia vakcinu proti polio, potom budu vyskrekovat, ze DeepState ublizuje detom kombinovanymi vakcinami a tak zakazu aj tie. Nebolo tak davno, ked daky slovensky maggot spamoval, ze americke deticky dostavaju 72 ockovani, co ani domace zvierata nie. A s tym ma Cervik skoncovat. Pritom su to prave tie davky roznych vakcin v kombinovanych. Ale u vas, maggots, realita nie je dolezita.
Je to salamova politika. Najskor zrusia vakcinu proti polio, potom budu vyskrekovat, ze DeepState ublizuje detom kombinovanymi vakcinami a tak zakazu aj tie. Nebolo tak davno, ked daky slovensky maggot spamoval, ze americke deticky dostavaju 72 ockovani, co ani domace zvierata nie. A s tym ma Cervik skoncovat. Pritom su to prave tie davky roznych vakcin v kombinovanych. Ale u vas, maggots, realita nie je dolezita.
nope, viz quote z tvojho článku
A ty Sirimu veris, preto, ze je to kamarat Cervika a Oranzoveho. Ale preco musim jeho lziam verit ja?
Ved cely Cervikov program je zakaz akehokolvek ockovania a dokonca aj vyvoja liekov proti roznym druhom rakivny. Ale dobre, pokracuj v ingorovani reality.
Tesim sa ako, ze sa budes vykrucat, ako cervik v jablku, ked minister Cervik zacne naplnat svoj program.
Ved cely Cervikov program je zakaz akehokolvek ockovania a dokonca aj vyvoja liekov proti roznym druhom rakivny. Ale dobre, pokracuj v ingorovani reality.
Tesim sa ako, ze sa budes vykrucat, ako cervik v jablku, ked minister Cervik zacne naplnat svoj program.
lebo to pise tvoj clanok
hadam by si nezdielal nieco, s cim nesuhlasis
hadam by si nezdielal nieco, s cim nesuhlasis
Ja som link na clanok zdielal 14. 12. rano.
Budes tak dobry a prelozis nasledujuci text:
Budes tak dobry a prelozis nasledujuci text:
Ved ty sam najlepsie vies, ze je anglicky neviem.This article was amended on 18 December 2024