Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa beardie »

beardie napísal: 22 dec 2024, 20:05dokonca aj ten tvoj povodny Guardian pridal vysvetlenie
jop
presne tak

takze aka je realita?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Trpanucky si.
Pytal si sa, ci by som zdielal nieco s cim nesuhlasim. Siriho hluposti pridali cele 4 dni po tom, co som zdielal.

Realita je, ze Cervik a jeho partia si dali za ciel zabit a zmrzacit co najviac deti tym, ze im postupne zrusia ockovanie cez primitivne dristy.
beardie
Redeemer
Redeemer

Cervik je zase kto? mas 5 rokov, ze musis pouzivat tieto infantilne prezyvky?

ak si dali za ciel zabit a zmrzacit deti, tak si budeme musiet pockat, zatial je to na tvojej urovni vrahov z volstritu, pardon Kapitolu
jackb napísal: 23 dec 2024, 22:10Pytal si sa, ci by som zdielal nieco s cim nesuhlasim. Siriho hluposti pridali cele 4 dni po tom, co som zdielal.
ak tymi "hlupostami" myslis objasnenie situacie a vysvetlenie faktov, tak ano, pridali to az dodatocne, ked zistili, ze povodny clanok boli zavadzania az klamstva
jackb
Redeemer
Redeemer

Pocuj, mal by si o svojich hrdinoch nieco vediet, alebo aspon vediet, preco sa karikuju tak, ako sa karikuju.

Mas to naopak :) Guardian publikoval fakty a potom musel sa priestor zavadzaniu a klamstavam Siriho. ak by som ten clanok cital s jeho bludmi, tak ho zdielam s poznamkou, ze okrem faktov su tam a jeho dristy.
beardie
Redeemer
Redeemer

urcite mi tie detske prezyvky objasnis, ci?
aby som vedel, kto su moji hrdinovia
"dufam", ze to bude Trump, o ktorom som sa viackrat vyjadril ako o nepreferovanom kandidatovi
to bude zase sklamania v Kubkovych ocickach

je bezne v Guardiane najskor publikovat fakty a potom dat priestor zavadzaniam a klamstvam?
jackb
Redeemer
Redeemer

To zase bude sklamanie u Sebika, ze tak vestil v kavovom logri az opat nevyvestil nic
https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-68980823

V zurnalistike je bezne, ze si dotnuti mozu uplatnit "pravo na opravu".
Zober si napriklad, ze by skutocne slovenske noviny pisali, ze si Kapitáň pisal s volavkou. Overene fakty. Ale jemu sa to nepaci a tak musi dodat
"a chskym?! ja ani vizualne" a redaktori to prilepia ku clanku.

A kym v USA chcu rusit ockovanie proti polio, tak odo mna UNICEF pyta na socialnej sieti peniaze na ockovanie proti nemu v Gaze. Nemozu im tie vakciny previezt z USA, ked ich v dohladnej dobe zakazu?
beardie
Redeemer
Redeemer

Takže najskôr napísali blbosť, aby to neskôr opravili, presne ako som písal, diky za potvrdenie
jackb
Redeemer
Redeemer

Presne ako som napisal. Budes svojich dezolatnych hrdinov branit do roztrhania tela.
Guardian napisal pravdu: Cervik a jeho partia chcu zastavit ockovanie proti polio.
Cervik a jeho partia donutili Guardian prilepit ku faktu, ze chcu zastavit ockovanie proti polio dristy.

A tu tvoj dalsi hrdina, ktorym si chvalil ako histericky vrestal na dr. Fauciho "zavrazdil si 4 miliony ludi" a trieskal po stole.
No, tak teraz blokoval financovanie vyskumu rakoviny u deti:
https://meidasnews.com/news/united-stat ... ch-funding

ako si dokazes vzdy vybrat tu najhorsiu stranu, ktoru budes podporovat? je to vrodeny talent, dlhorocna prax? prezrad, Sebi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Nie, nechceli zastaviť očkovanie proti obrne, chceli prešetriť jedno špecifické očkovanie, ktoré nebolo schválené štandardným procesom

Stále existuje 5 ďalších multivakcín, ku ktorým sa RFK & Co. nevyjadrili

Britské právo na opravu podľa teba umožňuje písanie nepravdy?

A nie, nie sú to moji hrdinovia, s mnohými ich vyjadreniami nesúhlasím

Chcem ta tiež požiadať o používanie mien, lebo fakt netuším, kto konkrétne je červík, len dedukujem, že to bude asi RFK (?)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

jackb
Redeemer
Redeemer

A nemyslel, ze to bude ku svokrovcom do Slovinska ci ku exsvokrovcom do Ceska? U neho jeden nikdy nevie.

beardie,
chceli. preto to napisal Guardian. neviem ako funguje britske pravo na opravu. moje stanoviska noviny necituju a ja ich nemusim obtazovat. prepac.
nie su tvoji hrdinovia, ale s velkou vervou musis obhajovat ich ciny a dristy. ergo: su tvoji hrdinovia.
poziadat ma mozes, ale ja ti nemusim vyhoviet. je z tvojej strany dost ubohe, ze si nic o svojich hrdinoch nenastudujes a ja som vobec musel linkovat BBC. to si mal davno vediet predtym ako si prisiel s obhajobou Cervika. a prave preto, ze si neochotny si nic o svojich hrdinoch nastudovat, tak o to viac budem pouzivat prezyvky.
beardie
Redeemer
Redeemer

Zaujímavé, že ďalšie zdroje to potvrdzujú, asi to nebude len právo na napísanie blbosti u Guardianu, ale skôr realita
Nenechaj sa ňou vystrašiť

A áno, ak napíšeš blbosť na nejakú tému a ja si to všimnem, budem reagovať :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Keby si sa tak venoval ludom, ktori zdielaju blbosti a neobtazoval ma za link na Guardian.
Ake su to tie dalsie zdroje? Fox News, podla ktorych Trump vyhral aj v roku 2020? Cize opat ti tvoje hodnotenie toho co je pravda a co nie nevyslo.

Fakt je, ze Cervik chce zrusit ockovanie deti. Je to tvoj hrdina a ty to odmietas priznat.
beardie
Redeemer
Redeemer

Veď ja sa venujem ľuďom, čo zdieľajú blbosti, ty si jedným z nich :)

Keď ti nájdem ďalšie 3 zdroje, ktoré potvrdzujú, že klameš, čo spravíš? Priznáš chybu?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

...ak sa s blbcom hádate viac, než 5 minút - už sa hádajú dvaja blbci...
Chlapci - ide Vám obom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja tie neviem. V teme o Ukrajine ti nevadia zjavne blbosti od rusofilov. Tazko verit, ze sa venujes ludom, ktori zdielaju blbosti. V inych tema si ty, kto ich zdiela.

Ale musis zdroje. Ako na akademickej pode. Ved si sa chvalil, ze si tam stravil viac ako 3+2 roky. Ziadne Fox News, tweet dakeho konspiracneho podcastera. Tri skutocne media, vychadzajuce z troch roznych zdrojov (nie tri prevzate od AP ci Reuters), ktore potvrdia, ze Cervik nechce rusit ockovanie proti polio. Ides.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Trump po novom vyhlásil, že členské štáty Nato a hlavne európske by mali platiť 5% nie 2%, že im hrozí väčšie riziko než US, že oni majú takú výhodu čo sa volá oceán.

Sa nám to pekne začína.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

No veru, ako Štandard informoval už v decembri, Trudeau v Kanade skončil. Vyzerá to na jasnú výhru konzervatívnej strany Kanady (CPC).
V Rakúsku vyhrala protiimigračná a protiprogresívna strana.
V Rakúsku sa neschyľuje k vytvoreniu proruskej ani krajne pravicovej vlády. Skôr tam ide o to, že elity nechcú zmeniť kurz politiky tak, ako si to prajú voliči.
V Nemecku to na výhru AfD ešte nevyzerá, ale rastie aj s podporou Muska. Ten zase ovplyvnil Facebook, ktorý ide uvoľnovať cenzúru.

Elity aj s médiami zase raz nevyhrali proti voličovi.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Jo, zrovna sa vraciam z posty kde som pocul diskusiu dvoch vitaznych volicov ktorym sa vraj zvysil dochodok o 1.8eur.
jackb
Redeemer
Redeemer

curta napísal: 07 jan 2025, 23:23 No veru, ako Štandard informoval už v decembri, Trudeau v Kanade skončil. Vyzerá to na jasnú výhru konzervatívnej strany Kanady (CPC).
V Rakúsku vyhrala protiimigračná a protiprogresívna strana.

V Nemecku to na výhru AfD ešte nevyzerá, ale rastie aj s podporou Muska. Ten zase ovplyvnil Facebook, ktorý ide uvoľnovať cenzúru.

Elity aj s médiami zase raz nevyhrali proti voličovi.
Co ta nuti klamat?
Ak Dennik S v decembri pisal nieco o Kanade, klamal. Trudeau oznamil svoje rozhodnutie v januari. Kedze v Kanade este volby neboli, tak ziadna konzervativna strana nic nevyhrala.
Nepride ti divne, ze sancu vitazstvo Asociacie Fasistov Nemecka ovplynuje Juhoafrican zijuci v USA?
Opat loz. Facebook nic neuvolnuje. Ak zavedie nove pravidla, tak ti, presne ako ja teraz, ludia na FB napisu ake lzi pises. A to bude pre teba este vacsia hanba, ako ked ti ich len mazal.
Musk ma byt najbohatsi clovek na svete. Sam pises, ze podporuje Asociaciu Fasistov, vraj aj inu firmu... ake elity teda "nevyhrali proti volicovi"? Ved ti elity dali opat raz po luharskom rypaku.

https://www.independent.co.uk/news/worl ... 75496.html
Pedofil zvoleny prezidentom chce premenovat Gulf of Mexico. To je najmenej. Ved aj English Channel sa na Slovensku vola uplne inak a zijeme.
Ten orazovy imbecil sa ale vyhraza vojnou Paname. Chce ziskat Gronsko. Tam vcera poslal svojho retardovaneho a prefetovaneho synacika aj s maggots a obtazovali obyvatelov Nuuku. Gronsko je stale sucast Danska, clena NATO, lebo referendum o nezavislosti este nemali.
A dalej sa oranzovy vyhraza aj anexiou Kanady.

Najdu sa ludia, ktori napisu, ze to su fejkňús. Ze oranzovy uchylak nic take nepovdal, lebo on nikdy v zivote nepovedal ziadnu blbost. A ze on vojny konci a nezacina. Preto ho podporovali a maggots volili. :smt006

A ceska Policie si vyziadala na stiahanie japonskeho imigranta, ktory systematicky klame o inych imigrantoch a dehumanizuje ich.
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/do ... ani-356860
Snad ku nemu budu sudy spravodlive a zapocitaju mu 10 rokov cinnosti a bude sediet velmi dlho.
Napísať odpoveď