Miniseria o pirátoch, Caraibi 1999 - moja srdcovka. Sandokan, Čierny Korzár pamätám si, zvyšné menované nepoznám. To Winnetou dávajú často.Marry7 napísal: ↑08 sep 2024, 0:26 Áno dobrodružné filmy mám rada aj bolywoodske ako Sandokan, Čierny Korzár, Tajomstvá temnej džungle. Ja som dieťa 80.tuch rokov tak si pamätám veľa dobrodružných seriálov, ktoré už rokyy nereprizovali napr. Tajomstvá Sahary, Vzdialene vrcholky hôr, Horiace pobrežie, Marco Polo, filmy o pirátoch atď.
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Hľadám film starší asi Česko sSovenský
Hlavný hrdina ma červené vlasi a keď sa pozrel do jazera tak tam videl v odraze seba ako medveďa
Bola tam aj čarodejnica ktorá v kotli mohla vidieť tohto hlavného hrdinu
Hlavný hrdina ma červené vlasi a keď sa pozrel do jazera tak tam videl v odraze seba ako medveďa
Bola tam aj čarodejnica ktorá v kotli mohla vidieť tohto hlavného hrdinu
To mi pripomina
akurat, ze to je ale ruska rozpravka
akurat, ze to je ale ruska rozpravka
Áno vyzerá že to je ono videl som to po český alebo slovenský a moc som si stoho nepamätal
-
harrison314
Hardcore addict - Príspevky: 7354
- Kontaktovať používateľa:
Nehladam film, ale cast serialu CSI: NY. Kde pachatel skrtil svoje obete tak aby im sposobil mrtvicu a oni sa nasledne nemohli branit.
Podľa toho, čo popisuje išlo o prvú časť prvej série. Blink, alebo žmurkanie. Doktor tu pomocou tlakových bodov paralyzoval obete a tie sa vôbec nemohli hýbať.
https://www.tv-archiv.sk/c-s-i-kriminal ... kani-blink
https://www.tv-archiv.sk/c-s-i-kriminal ... kani-blink
-
harrison314
Hardcore addict - Príspevky: 7354
- Kontaktovať používateľa:
vdaka, to moze byt ono.
Nie je to nazov filmu, ale hladam rozpravku, ktora sa vysielala pred cca 30 rokmi v nedelu rano, bud v ramci "od kuka do kuka", alebo okolo toho vysielacieho casu. Bola to kreslena rozpravka, zacinala zaberom na domcek, pred domcekom bola psia buda a v nej taky psik, jedno usko mal zalomene, druhe vystrete. Myslim ze polku hlavy mal bielu a polku hnedu, rozpravka bola o tom psikovi...netusite ako sa to mohlo volat?
Snazil som sa googlit, ale neuspesne.
Snazil som sa googlit, ale neuspesne.
Super diky moc, to bude ono
pozeram ze nie vsetko som si dobre pamatal 

Neviem nájsť film
Ahojte.Neviem už dlhšie nájsť film .Je to stary film možno z roku 2010 jedna sa o jeden pár ktorý sa mali radi až Kim ich sťach nedošiel ku krachu tak sa išli porádiť z jednov terapeut kov a ta im odporučila aby si nezáväzné stretli s ďalším párom a vimenily si svoje polovičky stretli sa milovali a zistili že ich láska nebola taka aká by mala.
vymena manzeliek
Ani jedno 
Mám nového psa, ktorý vypadá ako ten z rozprávky, tak som to chcel ukázať frajerke (cudzinka)

Mám nového psa, ktorý vypadá ako ten z rozprávky, tak som to chcel ukázať frajerke (cudzinka)

Ahojte.Neviem uz dlhšie nájsť film .Je to starý film možno z roku 2010 jedná sa o jeden pár ktorí sa malí radí až Kim ich stach nedošiel ku krachu tak sa išli poradiť z jednov terapeutkov a ta im odporučila aby si vymenili páry aby sa nezáväzné stretli po stretku jeden pár od seba odišiel.
-
ZuzAna2326
Novice - Príspevky: 2
Zdravim, obraciam sa na tuto stranku, pretože už dlhšie nemôžem najsť jeden film, ktory som videla a chcem si ho znova pozrieť. Hľadala som všade možne podľa obsahu, aj v angličtine som zadavala klučove slova no bezvysledne. Keby v tom filme hrali znamejši herci, podľa mena by som ho ľahšie vyhľadala. Film som videla 10 rokov dozadu, vtedy bol z tych novšich, mohol byť natočeny zhruba v rokoch 2013-14. Obsah filmu je o tom, že chlapovi unesu ženu s dcerou a on je držany v nejakej miestnosti. Už si nepamätam, ako sa z nej dostal, no viem, že jeden typek mu prehra na platne kde by jeho dcera mala byť a ako vyzera. Ku konci filmu nastane zvrat a pamätam si presne slova toho chlapika, ktory hovoril(pozerala som to v EN) „ Spravil som niečo strašne, niečo neodpustiteľne. Zaslužiš si niekoho, kto ťa bude milovať. Film je miestami trocha nasilny(bitky). Chcem si ho znova pozrieť kvôli obsahu, pribehu.
Skusil som tvoj text dat do ChatGpt a vyhodil mi toto https://www.csfd.cz/film/299315-oldboy/prehled/
ten film je remake tohto https://www.csfd.cz/film/168893-old-boy/prehled/
ten film je remake tohto https://www.csfd.cz/film/168893-old-boy/prehled/
-
ZuzAna2326
Novice - Príspevky: 2
Fglx - vlastne v tom filme mu je žena zavraždena, asi aj kvôli tomu som to nevedela najsť, ale ostatny obsah sedi ako som popisala, ale inak ďakujem