I/K: iPhone SE (2. gen) alebo iPhone 11+

Kúpa tovaru alebo služby...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

I/K: iPhone SE (2. gen) alebo iPhone 11+

Príspevok od používateľa Hensym »

Ahojte,

nemáte niekto náhodou na predaj budgetový iPhone (SE 2022, alebo 11 a novší)? Nemusí byť v top stave, nemusí mať výborné zdravie baterky, ale mal by byť plne funkčný a nepoškodený (mal by tam byť predpoklad že ten mobil bude podporovať iOS 19 budúci rok).

Dôvod kúpy: Mal som tento rok dosť trable s telefónmi, pôvodný 14 Pro mi zo dňa na deň odišiel, v servise sme zistili že bol komplet vytopený (aj napriek tomu, že priamo vo vode nebol, ale zmokol som s ním na túre a pod.), zrejme stratil vodeodolnosť po výmene displeja v Apple autorizáku v rámci záruky (mŕtve pixely) a potom postupne chytal vlhkosť. Teraz mám niekoľkotýždňový 16 Pro na ktorom odišiel displej z ničoho nič a aktuálne je v servise, čiže mám mega smolu na výrobné vady. Každopádne ma toto postihlo najprv na dovolenke v zahraničí, potom na SK ale tiež mimo domu a dosť mi to komplikuje život, keď musím zháňať náhradný mobil (ideálne iPhone kvôli iCloud obnove).

Takže ak máte niečo v šuplíku, ponúknite. Nemusí mať krabicu ani prísušenstvo.
nejakymarko
Addict
Addict

Re: I/K: iPhone SE (2. gen) alebo iPhone 11+

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Mám jedno biele XR-ko, ak by si mal teda záujem aj o starší kúsok ako 11
Hensym
VIP
VIP

Hovorí sa pri XR-ku o podpore iOS 19, ale zatiaľ len neoficiálne tak trochu váham. Aká by bola cena prosím?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Neviem veľmi, ako sa hýbu ceny, okolo 100e by bolo OK? Ak by si mal záujem, poslal by som ti večer nejaké foto. Ak si dobre pamätám, je to 64 gb verzia
Hensym
VIP
VIP

Cena mi príde OK ale tiež nemám vôbec prehľad. Aktuálne možno bude mať kamarát na predaj 11-ku za smiešnu cenu (lebo ho aj kúpil lacno), ale ak by z toho nič nebolo, tak dám vedieť. Ak nie tak dám tiež vedieť že vybavené, ďakujem zatiaľ
Napísať odpoveď