náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa Lukylan »

starysomar- to mi je jasné
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

čítam tu históriu a som rád, že som sem písal. Je to pre mňa ako denník....nuž sme ešte spolu- ak sa to dá tak nazvať. Vášeň vypršala, no keď máme sex tak to je neskutočné ako vždy, ale cítim, že to pomaly konci a mňa to mrzí. No ale takmer 3 roky. Viem si ale stále predstaviť, že by bola moja žena. Čo ale zostáva len v predstavách...
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Tiež sa k tomuto rád za čas vrátim. Občas si to skoro celé prejdem (nápad na román ?;)). Spätne mi príde veľmi zaujímavé, ako sa to celé vyvŕbilo. Tiež som sa v minulosti pridal k obecenstvu, že to buď utnete, alebo sa to prevalí a rozbije rodiny. A ono to nakoniec zrejme dopadne ako vo Woodyho filmoch - všetko ostalo rovnaké, no pritom nič neostalo rovnaké ...

Každopádne, prajem nech to viete ukončiť s dôstojnosťou, aby netrpeli vaše rodiny. Myslím, že s "diablom" ste tancovali dosť dlho. Pretože, kto chce príliš veľa, nemusí mať na konci nič (bohužiaľ, vlastná skúsenosť).
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Dva podobné i keď kratšie vzťahy som v živote (počas manželstva a kvôli deťom) ukončil. Včas.
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

starysomar napísal: 10 dec 2024, 17:20 Dva podobné i keď kratšie vzťahy som v živote (počas manželstva a kvôli deťom) ukončil. Včas.
s odstupom času to hodnotiš ako spravne rozhodnutie alebo uvažuješ nad tým čo by mohlo byť.....?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Bolo by to skôr alebo neskôr niekomu ublížilo.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

LukasM- teraz som zbadal tvoj príspevok. No reakcia na tvoje zamyslenie je....nedá sa to ukončiť. Nespali sme spolu od septembra. Stretávame sa cca 1x za týždeň. Prídem za ňou do práce, či ona za mnou alebo dáme kávu či obed vonku. Ľúbim ju, neviem či j ona mňa, ale myslím, že ku mne prechováva silné city aj ona. Rozumieme si, dlhé hodiny sa rozprávame, smejeme, píšeme si, zdôverujeme sa jeden druhému,... Občas sa snažím naviesť tému mu sex, pripomínam jej naše chvíle. Vždy sa krásne smeje, pozerá sa na mňa až zamilovane, ale uhrá to do outu. Je pravda, že v septembri som ju trocha zanedbal, lebo sa na mňa nalepila taká pekná mladučká šťanda, tak som sa na chvíľu venoval jej, ale veľmi rýchlo som vytriezvel . Nesiahala jej v ničom ani po členky, akurát mala pekné tvrdé kozy.
No a zrejme to vycítila, tak neviem, či ma teraz netrestá za tých pár týždňov(3) mojej odmlky. Síce sa celý čas tvári, že je všetko o.k, ale obávam sa, že to vycítila, tak si ma teraz chce vytrestať. Neuveriteľne po nej túžim, ale akosi sa bojím spraviť na ňu nátlak. Je to medzi nami tak krásne, že by som nechcel o to prísť a mám strach, aby som nespravil chybu. Začalo to celé neriadeným sexom a teraz to je úplne na inej koľaji. Nevravím, že mi to vyhovuje. To nie. Veď mi stojí už len keď na ňu myslím, nieto ešte keď je pri mne. Doma v rodinách ani z mojej ani jej strany bez zmeny
zdeno87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zdeno87 »

Nechapem prečo toto robiš svojej žene a detom kamo, ak to je kriza stredneho veku kup si radsej nove auto ale sa prestahujte do noveho domu. Ak povies svojej zene mierne a jemne urcite sa kôli tebe zacne sexy obliekat. Ja by som svoju zenu v ziadnom pripade nechcel prist a urcite nie kôli niecomu 1x za mesiac
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

S vekom spravidla prichádza rozum.
Občas príde vek sám.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Milenka je ako Ferrari. Ak nemáš zároveň na daily car, je ti zbytočné. A tí, ktorí si nemôžu dovoliť oboje, ťa budú aspoň od jedného odhovárať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

mňa by len zaujimalo, či je to celé od začiatku vymyslené, alebo realita. Trochu mi to pripada ako príbeh z červenej knižnice..
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

No, priateľu, nezávidím Ti túto situáciu. Žiť v niečom takom asi nepridáva kľud na duši. Môj postoj poznáš - poďakovať a čau. Urobiť čiaru a “investovať” do rodiny, lebo z toho je dobré ovocie a tam je aj tvoja zodpovednosť.

// P.S.: Prečo sa to nedá ukončiť ? Ak to je až tak silné, zvážil by som terapiu. Lebo v hre môžu byť veci, ktorým nerozumieš.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak to dopadá ak si niekto pustí rozum do vajec.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

gogo956- nie, nie je to vymyslený príbeh, ale možno by som bol radšej keby aj bol
LukasM- prečo neukončiť? Lebo ju šialene milujem. Inak terapia mi nenapadla.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Keď už si taký záletník, mal by si mať pravidlo, neťahať do toho city. A možno si aj také pravidlo mal, ale to je ako chodiť s džbánom po vodu, raz sa ajtak rozbije. Takže ostáva už len skonštatovať, že tak ti treba.
nighthunterrrr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nighthunterrrr »

OP, ako si ju vlastne zbalil?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Z prvej strany toho 50 shades of luky som presiel na 5tu a poslednu, ci ta kurvaren este trva...no zaujimave
Z uvodu je jasne, ze obaja fakticky nedoceneni, s malym egom, ktore si musia liecit dokazovanim si vlastnej sebahodnoty a intenzivne na tom pracuju, a tiez nenaplnenymi potrebami prvej signalnej. Ona je na tom trochu lepsie. Aspon podla popisu, hoc teda nemusi byt.
Ked to neprasklo, tak si gratuluj kazdy den.
Jedine, co ma na tom zarazilo, je ten nonsalantny pristup k vlastnej rodine, ak to teda v uvode ozaj neje vymyslene. Akoby neexistovali.
Romanticky pribeh na malu knizku, inak je to fakt na terapiu. Obaja samostatne.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

nighthunterrrr- celkom obyčajne v pracovnom prostredí. Ja ako dodávateľ, ona ako zákazník. Dali sme si u nej v kancelárii kávu, o týždeň ďalšiu a ďalšiu,.... a už to šlo
Makovnik- premýšľal som nad tvojou diagnostikou. Žeby sme boli s malým egom a potrebou dokazovať si svoju hodnotu....no neviem. Možno niekde v podvedomí, lebo teda mne nič nechýba a jej už vôbec nie. V tom to nebude.
No a rodiny si obaja chránime. To čo je medzi nami je mimo našich rodín. Možno to znie divne, ale je to tak.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

To, ze mas co jest, na com sa vozit a kde byvat, este neznamena, ze nemas nedostatok.
Aj taky workoholizmus, je prejav nedstatku alebo stradania v niektorej oblasti zivota. A mozes mat 100mil.eur na ucte.

Z urciteho uhla pohladu je to ako nejaka detska radost a vzrusenie, ze rodicia este neprisli na to, ze dieta daco vyparatilo a drzi to v tajnosti.
A dieta sa tesi a skryva. Neuprimnost, neobjektivita, zavadzanie, loz.
len deti z toho vacsinou vyrastu.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na co su Makovnik tieto tvoje psychologicke posudky?
Napísať odpoveď