náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa Lukylan »

test- reálne som si prišiel pre rokmi po radu a začali ma tu všetci lynčovať a priať mojej rodine len zármutok. Ano a psychologické rozbory tu sú pravidelne
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Tak trochu si za to môžeš sám. Lebo tému udržuješ živú a sám si solíš otvorené rany.

Tento príbeh je ako 1000 iných. Na každom rohu človek počúva, ako sa páry podvádzajú a opúšťajú. Nakoniec ani teba nečaká možno nič iné, lebo však svoju ženu neľúbiš. Berieš ju ako prístav, v ktorom rád kotvíš, ale nedokážeš v ňom žiť, lebo pravidelne ho opúšťaš kvôli malým dobrodružstvám. Táto tvoja milenka ťa mala ako psíka, nikdy si nebol jej pánom, preto nemáš istotu, žeby ti to s ňou vyšlo. Zároveň už má svoju rodinu, takže tu nie je ani pre jedného z vás motivácia, kam by mal váš vzťah smerovať. K rozbitiu rodín kvôli trochu vášni? To by bolo veľmi nerozvážne a vy ste predsa 2 zrelí uvedomelí ľudia, ktorým išlo iba o tú štipku vášne, ktorá už po rokoch v manželstve vyprchala. Možno ale v budúcnosti príde mladšia, ktorá ťa navyše bude mať rada a bude s tebou chcieť rodinu a nebude sa preto báť rozbiť tú tvoju.

A možno ťa aj niektorí chápeme, ale to ešte neznamená, že ťa za to pochválime, lebo však nie je veľmi za čo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Lukylan napísal: 10 feb 2025, 15:13 test- reálne som si prišiel pre rokmi po radu a začali ma tu všetci lynčovať a priať mojej rodine len zármutok. Ano a psychologické rozbory tu sú pravidelne
ale ty si si po radu neprisiel, ty si sa prisiel pochvalit.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Vidím to rovnako.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

" ma tu všetci lynčovať a priať mojej rodine len zármutok. " - ja som ti to neprial. Skor aby si pochopil kvoli čomu stebou má tá ženská sex.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

test napísal: 09 feb 2025, 17:59 Na co su Makovnik tieto tvoje psychologicke posudky?
A naco je tu vobec cela tato tema? Hladanie pochvaly?
Ved je to uplne jasne, ze ma problem a davno mal riesit psychologa a nehladat pozornost v diskusii. Spravanie je ucelove.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Chcel sa vyrozpravat, pocut nazory ludi.
Napísať odpoveď