Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa beardie »

Marinak napísal: 02 nov 2023, 21:59Čo si myslíte, má to aj napriek diaľke svoj význam?
urcite nie
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Marinak napísal: 02 nov 2023, 21:59 Ahojte,
píšem si teraz s jednou už vyše mesiaca, vyzerá to s ňou veľmi dobre, sme v kontakte takmer každý deň, ona dosť javí záujem. Prakticky skoro stále je medzi nami sex chat. Navrhuje mi aj osobne stretnutie. Len sú tu dva zádrhely, ten jeden je, že nedávno porodila a je slobodná matka a ten druhy, možno ešte dôležitejší je, že je až z KE, resp. býva pri KE, takže ak by sme aj chceli vídavať, kvôli vzdialenosti sa môžeme vidieť maximálne raz za čas, možno približne raz do mesiaca. No pozitívne sa o mne vyjadruje, že som vraj pre ňu pokušením a podobne. Bežne si píšeme rôzne sexuálne veci, ale rozoberáme spolu aj romantiku. Čo si myslíte, má to aj napriek diaľke svoj význam?
slobodná matka z Košíc má záujem o bratislavské právnika. To bude ta pravá. Nevieš si sám svoj život zmanažovať, dieťa ti rozhodne do rúk nepatrí a je niekoľko dôvodov, prečo by si do toho nemal ísť a vzdialenosť je ten zanedbateľný.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Marinak: Veci maju vyznam iba ked si povies ze pre teba vyznam maju, inac ziaden objektivny zmysel nemaju. Ked s nou chces nieco mat tak maj a ked nie tak nie. Ale vsetko ma svoj rub a líc..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Začínať si s ženskou s takýmto baggagom (novorodenec) mi nepríde ako najrozumnejší nápad, keď máš stále len 28. Keby si mal o 10 rokov viac a stále by si bol sám, tak by to mohlo dávať väčší zmysel. Ale v podstate hneď od začiatku vzťahu sa starať o cudzie dieťa by ma osobne nelákalo, keďže ono bude musieť byť s mamou skoro 24/7 a nie je to už aspoň ako tak samostatné dieťa, ktorému sa dá vymyslieť vlastný program, ak by ste chceli byť sami.

Navyše slobodná matka s novorodencom je samé o sebe tak trochu red flag. Buď má len zlý odhad na charakter ľudí, alebo ten horší prípad - jej chlap s ňou nevydržal. Tiež by som povedal, že vzdialenosť je v tomto prípade len úplný detail.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ked si spravis vikendovy vylet do ke, tak preco nie, mesto ma co ponuknut, ako bonus si mozes zatrtkat a moze z toho byt prijemne stravenych par dni. ale na viacej by som to nevidel.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Len ci ten vikendovy pobyt by sa netocil viac okolo dietata ;)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Marinak napísal: 02 nov 2023, 21:59 pozitívne sa o mne vyjadruje, že som vraj pre ňu pokušením a podobne. Bežne si píšeme rôzne sexuálne veci, ale rozoberáme spolu aj romantiku. Čo si myslíte, má to aj napriek diaľke svoj význam?
V čom by mal byť ten význam? Pre teba je možno pokušenie predposledná veta a rád by si to vyskúšal.Ona hladá nového potencionálneho partnera, a možného budúceho otca pre jej novonarodené dieťa.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

pozor na slobodne matky z KE, aby nebola z luniku :P
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

4 případy čekání na ženu - kdy ano a kdy ne - YouTube
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Prešiel som celú tému 🥲 (v pondelok dopo, v pracovný čas - takže chválim autora za pútavý štýl písania).
Bratu, ja mám takú chuť zobrať Ťa pod krídla. Pred časom - 12 rokov dozadu - som dal radu kamarátovi - a tá rada sa nezmenila.
—————
Ženy vedľa seba potrebujú CHLAPA.
—————
O niekoho, o koho sa môžu oprieť.
Teda, najprv vybuduj hodnoty, za ktoré sa vieš postaviť. V tomto nejde robiť kompromisy.
Tie pravé potom vycítia (to dámy viete), že si ten ku ktorému môžu vzhliadať.
Samozrejme, výcitia to z tvojej komunikácie, názorov na život. Nie z vesmíru (to len aby bolo jasno).
A taktiež by som sa rád spýtal, prečo pri dôležitých rozhodnutiach hľadáš odpoveď tam vonku (fórum, kamaráti, kamarádky) ? A nie vo svojom vnútri.
Fglx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Dajme bokom, ze odpovedas na 1,5 roka staru diskusiu, ze stavias zeny do mierne ponizujucej skatulky (potreba sa o nikoho opierat a vzhliadat k nemu)..a tiez, ze sam seba prezentujes ako chlapa s velkym CH.

Ake hodnoty teda radis vybududovat, aby sa chlap stal CHLAPOM, a aby zeny nadobudli potrebu sa o neho obtierat (pardon „opierat")?
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Tak nedovolím si tvrdiť za všetkých, ale tie základné, čo vnímam, že prinášajú dobré ovocie a ktorých sa snažím držať vo svojom živote sú tieto:
pravda - úprimnosť (aj sám k sebe).
odvaha
vernosť
sloboda
láska
pokora.

A teda, nevidím nič ponižujúce na tom, byť ten silnejší v ťažkých časoch. Jednoducho - vážim si svoju ženu a dokážem byť oporou, keď potrebuje.

Tému som otvoril preto, lebo môžem - a k tomu mám pocit, že veľa borcom chýba nejaký zdravý pohľad na vzťahy. No a tento u mňa vykryštalizoval po rokoch, takže verím že to niekomu aj môže pomôcť.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ak to z veľkej časti zvládaš - odo mňa uznanie a obdiv - snažím sa žiť veľmi podobne.
Napísať odpoveď