Billions And Billions And Billions. bez dokazu
nepises nizsie, ze kontrolovat nestaci?znova opakujem, ze sa maju legalni migranti pravidelne kontrolovat a ak nie su vhodni, tak vyhostit, behom par dni uz druhykrat
ilegalni prec hned, ak nedostanu ochranu z vojnovych a podobnych dovodov, potom ponechat len na nevyhnutne kratku dobu

ja si myslim, ze prave on ano. lebo ten ma mat zasady tak pevne, ze neohne chrbat pred diktatorom a on, tym ze je vzdelany, je pre diktatora najvacsi kamienok v topanke.vysokoskolsky profesor z MENA asi nepojde na pltke cez more, ze...
inak od takeho Dederona by sa ocakavala empatia. on nikam nemohol kym neohol chrbat pred zvrhlym rezimom, tak by mal byt na stane ludi, ktori z marazmu utekaju. on nie. chce ich sikanovat este viac, ako bolo on.
nikdy som netvrdil opak. a bolo to len par mesiacov co skonceni prechodneho obdobia, kedy si vsetci v Briti vyskusali, ze ked im odisli kamionisti certifikovani na prevoz paliv, tak zrazu nemaju co tankovat. strasne mrchava ta emigraciapekne drbnute rozhodnutie s tym brexitom, ze?
neposuvaj ihrisko. aky dopad na teba, ze v 90tych bol na Slovensku statom podporovany mafiansky stat? aky dopad to malo na dospelych v tvojom okoli? nemalo to ziadny dopad na deti pod Kralovou Holou, odklial bol Cernak. a ich rodicia sa vacsinou trapili tym, ze Len On nechal sprivatizovat tovaren, v ktorej robili a tak im bol cely Miki ukradnuty. deti maximalne tak ucitelia zobrali do penzionu pozriet sa na tigriky, co bolo blizisie, a rodicov to stalo menej, ako ist do Bojnic ci SNV do zoo.asi by si sa mal prebrat a popremyslat, co je v zivote dolezite
mafia ovladajuca stat naozaj, znova opakujem naozaj, nie je nieco, pred cim by si mal ktokolvek zatvarat oci
hovori to totiz o nom samotnom velmi vela, zlocin treba potlacat, nie sa z neho vysmievat alebo ho marginalizovat
takze, mame priklad toho, ako vojna gangov nema dopad na beznych ludi. aky ma mat teda dopad na bezneho Sveda, okrem toho, ze z jeho dani sa platia zasahy policie a zachrannych zloziek?
bude tych 30 utokov od svedskej policie? Chrome uz vie google lense na par kliknuti, takze original nie je problem
rozdielnost mozgovani nie, ides si svoju teoriu, ze na IQ ma genetika pramaly vplyv, to je skratka blbost
uz len velkost crania a zlozenie jednotlivych casti mozgu je rozdielne, nemozes pri takej rozdielnosti mozgov ocakavat podobne IQ

genetika ma na IQ zanedbatelny dopad a rozdielne rasy nemaju rozdielne mozgy. ani zeny nemaju mozgy mensie ako zeny. se stim smiř
ja mam opacnu skusenost.na letisku sa kontroluju podmienky pre vstup do cielovej krajiny, napriklad viza alebo E(S)TA
ano, nepoucuj ludi o veciach, ktorym sa venuju roky. ak nepotrebujem UKETA, preco mi 31. 12. 2024 o 12:02 prisiel email od UK Visas and Immigration, aby som skontroloval svoje udaje v systeme?bol si v USA? bol si v Kanade?
lebo UKETA nie je pre Slovakov zatial potrebna, az od 2.4.2025, dovtedy na teba nema ETA vplyv, ak si sa teda medzitym nestal arabacom, obyvatelom ostrovov v Pacifiku, Karibiku, oboch Amerik, atd
pre obcanov EU a dalsich datum viz vyssie
ako sme si napisali vyssie, podmienky pre vstup sa kontroluju uz pri odlete
je teda z manifestu letu jasne, kto vsetko je na palube, ti bez viz/autorizacie sa na palubu nedostanu
dalej, ako som napisal v predchadzajucom poste, o vstupe do krajiny rozhoduje colnik
v skratke: pas, viza/autorizacia pre vstup do niektorych krajin a az nasledne kontrola colnikom, preskocit cokolvek z toho sa neda, ak to nie je domestic let, resp Schengen a podobne subory krajin
nepoucuj ludi o veciach, ktorym sa venuju roky
neviem ci si schopny spracovat take nieco, ale ci mozem do UK, alebo nie, je zapisane na cipe v mojom pase. a ked na priehradke letuske podam pas, nema moznost overit si co tam je. tak ta poprosim, nechaj si tie reci pre ludi, ktori skusenosti nemaju a veria ti. dakujem.
ku tomu si skocil cez to, ze sa to financne neoplati, alebo ako?maju 2 moznosti, prist legalne alebo neprist vobec
vsetky blaboly okolo su irelevantne
cize ty by si zastal a cakal aj keby ti kyvali, ze mas ist, ze nemaju najmensi zaujem na kotrolovani ta?si si isty, ze som proti kontrole? to mi je novinka
nebol si to ty, co pisal, ze ked nie je nikto v budke, tak ju maju obist?
nope. skontrolujeme, ci neprisli robit zlo, ci sa nevotreli medzi ludi, ktori si utekom zachranuju hole zivoty. ak neprisli robit zlo, nechame si ich.fajn, vsetci von, suhlasis?
skoda, ze si z toho nic neberies ani do paty. este aj ten migrant tam je definovany, sice by s tym na Slovensku na geografii obyvatelstva vyleteli zo skusky, ale stale lepsie ako hlody tu. no teba sa to nezachytidal som ti ho uz 2x, ale ked tak pekne prosis: https://commonslibrary.parliament.uk/re ... s/sn06077/
117 tisic. ak som pred rokom napisal, ze ak sa 1200 opakuje viac krat po seba, ide o tisice a skriekal si ako nepreciteny. podla tvojej vlastnej logiky, ich za prvy polrok 2024 dostali desiatky tisic. nie stovky tisic.Skilled work visas (formerly known as Tier 2) are the largest category of work
visas. In the year June 2024, skilled worker visas were issued to main
applicants (i.e. not including dependents), around 51,000 of which were for
workers in health and social care.
Tych temp bolo 77 tisic, ktorym sa oplatilo viac minut ako zarobit. opat, nie stovky tisic.Temporary work (formerly Tier 5) visas are the second largest category, with
around 77,000 granted to main applicants in the year ending June 2024.
Inak bolo tu tvrdenie, ze "sa do Anglicka tlaci cela Afrika". ONS hovori, ze je to Azia. Takze aj keby v alternativnom vesmire mali ludia v Afrike mensie mozgy a nizke IQ, lebo su Africania, tak Britanii to az tak nevadi.
mas ciselka aj pekne vysvetlene. ani to nebolelo, aj ked nerozumiem preco si sa tym chcel naozaj zaoberat, tak sa ukazuje, ze nemas pravdu. ako pri kazdej britskej statistike.The
number of visas issued rose from 2021 onwards partly due to changes in the
UK’s immigration system, including a visa requirement for new EU migrants.
ked budes mat nove pieskove kolaciky na zburanie, len pekne napis. rad ti ich zburam
ako sme si ukazali, veciam nerozumies, nemas s nimi skusenosti a aj tak chce mudrovat. ze sa nicitis trapne.urcite viac ako ty, vyssie som ti vysvetlil veci, ktore nepoznas
nabuduce by si mohol miesto blbych kecov radsej podakovat![]()