Kúpa TV
Re: Kúpa TV
tych prehravacov je malo lebo je maly dopyt po tom.
dnes malokto ma potrebu pozerat filmy/serialy z usb-cka, vacsina ludi si vystaci so stremovacimi sluzbami.
a naopak ti co maju vacsie kniznice pouzivaju komplexnejsie riesenia ako plex alebo jellyfin.
dnes malokto ma potrebu pozerat filmy/serialy z usb-cka, vacsina ludi si vystaci so stremovacimi sluzbami.
a naopak ti co maju vacsie kniznice pouzivaju komplexnejsie riesenia ako plex alebo jellyfin.
Som starý pirát, yoohohooooaacid napísal: 19 mar 2025, 8:37 tych prehravacov je malo lebo je maly dopyt po tom.
Len ma proste prekvapilo, že potrebujem appku na prehrávanie USBčka. Lebo moja stará malá telka toto má riešené v základnom systéme. A vie to pekne hneď prehrať rôzne formáty, zvukové stopy aj rôzne kódovanie titulkov. Nikdy som nemal problémy.
Ak by to niekoho zaujímalo, tak som kupoval toto. Nesmejte sa mi.
https://www.alza.sk/55-blaupunkt-55ugc5500s-d12582524.htm
-
Ryan Giggs
VIP
Vieš, to je tak. Na jednej strane chcu ľudia otvoreny system, idealne android. A to preto aby si tam mohli napchať XY aplikacii a aby mali XY na vyber. A nevahaju odmietnuť obrazovo super TV preto, že nema android. No a keď tam potom nahodou nie je nejaka apka už v zaklade, tak pindaju že tam žiadna nie je. Tak ako to ma človek komentovať?
Ked uz si nahodil temu, nevies/ nevie niekto poradit zahranicnu sluzbu? Nepozeram vobec veci s dabingom.
Na skusku som Stream Cinema vyskusal ale je tam mensi vyber originalnych verzii. Akoze zatial som tam nasiel vsetko ale napr pri starsich serialoch je biedny vyber.
Ahojte
oplati sa tato telka https://www.alza.sk/43-tcl-43l5a-d12317983.htm, pripadne viete poradit nieco obdobne do 43 palcov a 300 eur? Pojde tam zvacsa Voyo a Netflix.
Ďakujem.
oplati sa tato telka https://www.alza.sk/43-tcl-43l5a-d12317983.htm, pripadne viete poradit nieco obdobne do 43 palcov a 300 eur? Pojde tam zvacsa Voyo a Netflix.
Ďakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Platit za warez
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
preco by za to neplatil ? platis si za webshare v pripade stream cinema comunity je tak ci tak v prvom rade predplatne za ulozisko websharu, plugin je bezplatny, v pripade kra mas tak isto ulozisko, oficialne, plugin je bezplatny,kodi je opensource - bezplatne,
najdes tam x veci ktore na ziadnej platforme nenajdes, x starsich serialov, vsetko aj v povodnom dabingu a hlavne aj v nasom cz/sk, na rozdiel od nenazranych stream platforiem kde chyba nas existujuci dabing, chyba tam vyssie rozlisenie starsich filmov a hlavne tam su len docasne, na to aby si si pozrel x veci potrebujes aj viac predplatnych pretoze jeden ma to, druhy nieco ine, zrazu si na kolkych ? 30 eur a vyssie ? mam aj warez verzie a platim si aj legalne verzie, pokial komercne verzie budu kaslat na nas trh.....
najdes tam x veci ktore na ziadnej platforme nenajdes, x starsich serialov, vsetko aj v povodnom dabingu a hlavne aj v nasom cz/sk, na rozdiel od nenazranych stream platforiem kde chyba nas existujuci dabing, chyba tam vyssie rozlisenie starsich filmov a hlavne tam su len docasne, na to aby si si pozrel x veci potrebujes aj viac predplatnych pretoze jeden ma to, druhy nieco ine, zrazu si na kolkych ? 30 eur a vyssie ? mam aj warez verzie a platim si aj legalne verzie, pokial komercne verzie budu kaslat na nas trh.....
ale no tak... 99% obsahu na tychto uloziskach je warez. Odkial myslis, ze sa cerpaju filmy a serialy stym dabingom? Vacsina pochadza z VOD ci PVOD platforiem takze ano niekde to na VOD musi byt. Len taka mensia vsuvka oni to ale cerpaju z inych piratskych stranok kde si to vies stiahnut zadarmo. Ta naivita hlavne v pripade kra.sk je smiesna. Je jasne za akym ucelom a v akom case vznikol tento portal. Takze platit tymto ludom mi pripada za vlasy pritahnute. Webshare odmenuje uploaderov jedine bodama ktore potom zamienali za VIP kupony ktore predavali.
ale tak je to Vas problem. Len ak sa da upozornujem ludi od toho aby do toho nesypali peniaze t.j. ludom ktory sa obohacuju na wareze. A hlavne ked ich naklady na tvorbu warezu su 0,000€.
ale tak je to Vas problem. Len ak sa da upozornujem ludi od toho aby do toho nesypali peniaze t.j. ludom ktory sa obohacuju na wareze. A hlavne ked ich naklady na tvorbu warezu su 0,000€.
-
cORP.
Addict
pises sem ako keby nikto nevedel odkial vietor fuka, kazdy priemerne inteligentny clovek snad chape o co ide, to, ze mas na to svoj nazor je v poriadku, kazdy si z toho zoberie to svoje, tema je tu o inom, preto v tejto pokracovat ja nejdem.
Tipujem ze 80% ludi co si to platia viedia, ze je to warez.
-
hojko
Site Admin
Dedomil: Ked si tak spominam na stare forum, tak si tu bol jeden z tych, co sem hadzal linky na warez. Zrazu kolko moralizovania z tvojej strany, ci???
-
K-u-b-i-a-k
Addict
dedomil nebola aj taká wap stránka na zvonenia alebo java hry?
A rozmýšľal si nad tým, že možno je za tou ochotou za to platiť pohodlnosť? Človek zapne TV, pustí Kodi, vyberie film a pozerá. Dokáže sa v tom hýbať aj decko a pustiť si rozprávku..Dedomil napísal: 31 mar 2025, 16:15 ale no tak... 99% obsahu na tychto uloziskach je warez. Odkial myslis, ze sa cerpaju filmy a serialy stym dabingom? Vacsina pochadza z VOD ci PVOD platforiem takze ano niekde to na VOD musi byt. Len taka mensia vsuvka oni to ale cerpaju z inych piratskych stranok kde si to vies stiahnut zadarmo. Ta naivita hlavne v pripade kra.sk je smiesna. Je jasne za akym ucelom a v akom case vznikol tento portal. Takze platit tymto ludom mi pripada za vlasy pritahnute. Webshare odmenuje uploaderov jedine bodama ktore potom zamienali za VIP kupony ktore predavali.
@Hojko: Nie nie. Tam ide hlavne oto, ze mi to vadi a som vsetkymi prstami za aby to skoncilo. Poznaju a pouzivaju to uz ludia co nikdy nevideli film skorej ako v kine alebo potom v TV az ked ho niekde odvysielali. Tak isto sa tam objavuju RLS z privatnych trackerov takze je vsetko vsade (ja som vzdy respektoval interne RLS a nevynasanie obsahu bo chapem, ze to niekto natom trackeri kupil len pre tu komunitu). Hlupaci tomu robia reklamu priamo v skupinach Disney+ ci NETFLIX na Facebooku. Warez ma byt len pre minoritu ludi ktory tomu chapu a respektuju pravidla. Ja som na wareze velmi dlho a viem co to obnasa (financie a cas). Niesom som len nejaky prenasac linkov ci suborov z jedneho do druheho uloziska. Takze ked vidim ak niekto ponuka warez za peniaze akoze s dobrym umyslom otvara sa mi nozik v kapse. V podstate streamovacie stranky typu bombuj alebo aj SC/SCC vsetko to su parazitujuce weby/projekty na riadnych warez strankach. Ono tazko sa to chape ked ste len stahovali, ale ked ste clovek co kupoval pravidelne nieco alebo ripoval X hodin a niekto Vasu pracu potom spenazuje (roznym sposobom) tak to naserie. Spoznal som vela ludi co to robili a skoncili kvoli takymto praktikam. Sam dobre vies, ze vo wareze nejde oto aky skvely mas web ale ako kvalitny obsah tam mas. Odkial ho ale cerpat je asi najtazsia otazka. Bud mas svoje zdroje alebo kupujes alebo budes vykradat nejaky poriadny tracker kde toto vsetko maju co ty nemas.hojko napísal: 31 mar 2025, 21:27 Dedomil: Ked si tak spominam na stare forum, tak si tu bol jeden z tych, co sem hadzal linky na warez. Zrazu kolko moralizovania z tvojej strany, ci???
@K-u-b-i-a-k: ano.
@wladas: by si sa divil bracho
@JCM01: to je pravda. Nieco ako co poradit cloveku ako sa dostat k novym filmom ktory v zivote ne-torrentoval, nestahoval z ulozisk a warez fora mu nic nehovoria. Bud toto alebo nic. Mat SC/SCC nieje pravo.
-
Ryan Giggs
VIP
Co je teba do toho, kto co plati? Tema je o kupe TV, len to tu zasieras nezmyslami. Pokial si taky warezobijec, nemam s tym problem. Ale zaloz si na to vlakno niekde inde.
Ostatnym sa cudujem, ze ho v tom povzbudzujete.
Ostatnym sa cudujem, ze ho v tom povzbudzujete.
-
phatres1994
Star
Ahojte, nemate niekto v najblizsich dnoch kupovat telku alebo cokolvek ine z Alza alebo nay? Rad by som minul poukazky do 1000eur, ktore mam a vymenil ich za cash, nejako by sme sa dohodli. Dakujem
neni to trocha ironia ze niekto kto sa zaobera sirenim dusevneho obsahu bez povolenia tvorcu sa rozculuje ze mu niekto siri tvorbu bez jeho suhlasu?Dedomil napísal: 01 apr 2025, 7:25Ono tazko sa to chape ked ste len stahovali, ale ked ste clovek co kupoval pravidelne nieco alebo ripoval X hodin a niekto Vasu pracu potom spenazuje (roznym sposobom) tak to naserie. Spoznal som vela ludi co to robili a skoncili kvoli takymto praktikam.