rád by som poznal Váš názor a verím, že mi budete vedieť poradiť.
Možno mám smolu alebo som jednoducho zakliaty, ale toho roku sa mi už štvrtýkrát po sebe stala so ženami jedna vec.
Píšem si s nejakou, väčšinou potom, čo mám match na Tinderi, Boo alebo inej zoznamke. Niektoré mi dokonca aj samé napíšu ako prvé. Spočiatku výborná konverzácia, plynulá, aj vtipná s miernym podpichovaním, komplimentami zo strany žien, aký som sympatický, milý, vzdelaný a podobne. Mám častokrát pocit, že my by sme si úplne rozumeli a to aj po duševnej stránke. Navrhnem aj stretko, baby najskôr súhlasia, niektoré sa dokonca toho aj chytia a volajú ma k sebe domov/na noc a podobne. Neskôr si vymeníme aj WhatsApp alebo iný kontakt a tam pokračujeme v konverzácii. No a po nejakom čase, väčšinou po týždni alebo dvoch zrazu z ničoho nič ako keby utne a dotyčná mi napíše, že buď niekoho rieši, alebo sa jej niekto vrátil do života alebo sa jej ozval bývalý alebo je tam nejaký iný problém a pod. To je v tom lepšom prípade. V tom horšom sa mi stalo, že sme sa týždeň - dva dohadovali na stretnutí a dotyčná sa bez slova odmlčala a už sa viac neozvala. Jednoducho dovtedy úplne v pohode konverzácia, plynulá, so záujmom zo strany dotyčnej baby a v jednom momente sa všetko razom otočí a všetkému je odrazu koniec. Dokonca sa mi stalo, že som mal vybavené rande cez kamaráta, ale že môže až po Vianociach. A zrazu po novom roku sa dozviem, že sa medzitým začala s niekým stretávať.
Skúsil som aj zoznamovacie akcie, ako Rýchle rande, Katrande a pod. Na posledných stretnutiach som mal zhody aj s veľmi peknými babami. Vždy to ale dopadlo tak, že aj keď som získal kontakt, konverzácia väčšinou buď upadla alebo mi napísala, že niekoho rieši alebo si z tých zhôd vybrala niekoho iného, prípadne mi ani vôbec neodpíše. Nechápem, načo si potom kúpi lístok a dá mi zhodu, keď sa k tomu napokon tak postaví.
Moja otázka znie - robím ja niečo zle alebo tým babám už ozaj načisto s prepáčením je*e?! Rád by som takisto vedel, či máte prípadne podobné skúsenosti s niečim takým. Ja som snáď vyskúšal už úplne všetko a výsledok je stále rovnaký. Keby sa mi to stalo pri jednej-dvoch babách, tak si poviem ok, je to trúbka, má takú povahu, ale stalo sa mi to už pri toľkých babách, že ja naozaj neviem. V lepšom prípade aj keď bolo osobné stretko, tak to ďalej nepokračovalo. Ak je tu aj ženské osadenstvo, rovnako ma zaujíma aj ženský pohľad na to. Ďakujem