Nerozumiem správaniu dnešných žien

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marinak
Expert
Expert

Nerozumiem správaniu dnešných žien

Príspevok od používateľa Marinak »

Ahojte,
rád by som poznal Váš názor a verím, že mi budete vedieť poradiť.
Možno mám smolu alebo som jednoducho zakliaty, ale toho roku sa mi už štvrtýkrát po sebe stala so ženami jedna vec.
Píšem si s nejakou, väčšinou potom, čo mám match na Tinderi, Boo alebo inej zoznamke. Niektoré mi dokonca aj samé napíšu ako prvé. Spočiatku výborná konverzácia, plynulá, aj vtipná s miernym podpichovaním, komplimentami zo strany žien, aký som sympatický, milý, vzdelaný a podobne. Mám častokrát pocit, že my by sme si úplne rozumeli a to aj po duševnej stránke. Navrhnem aj stretko, baby najskôr súhlasia, niektoré sa dokonca toho aj chytia a volajú ma k sebe domov/na noc a podobne. Neskôr si vymeníme aj WhatsApp alebo iný kontakt a tam pokračujeme v konverzácii. No a po nejakom čase, väčšinou po týždni alebo dvoch zrazu z ničoho nič ako keby utne a dotyčná mi napíše, že buď niekoho rieši, alebo sa jej niekto vrátil do života alebo sa jej ozval bývalý alebo je tam nejaký iný problém a pod. To je v tom lepšom prípade. V tom horšom sa mi stalo, že sme sa týždeň - dva dohadovali na stretnutí a dotyčná sa bez slova odmlčala a už sa viac neozvala. Jednoducho dovtedy úplne v pohode konverzácia, plynulá, so záujmom zo strany dotyčnej baby a v jednom momente sa všetko razom otočí a všetkému je odrazu koniec. Dokonca sa mi stalo, že som mal vybavené rande cez kamaráta, ale že môže až po Vianociach. A zrazu po novom roku sa dozviem, že sa medzitým začala s niekým stretávať.

Skúsil som aj zoznamovacie akcie, ako Rýchle rande, Katrande a pod. Na posledných stretnutiach som mal zhody aj s veľmi peknými babami. Vždy to ale dopadlo tak, že aj keď som získal kontakt, konverzácia väčšinou buď upadla alebo mi napísala, že niekoho rieši alebo si z tých zhôd vybrala niekoho iného, prípadne mi ani vôbec neodpíše. Nechápem, načo si potom kúpi lístok a dá mi zhodu, keď sa k tomu napokon tak postaví.

Moja otázka znie - robím ja niečo zle alebo tým babám už ozaj načisto s prepáčením je*e?! Rád by som takisto vedel, či máte prípadne podobné skúsenosti s niečim takým. Ja som snáď vyskúšal už úplne všetko a výsledok je stále rovnaký. Keby sa mi to stalo pri jednej-dvoch babách, tak si poviem ok, je to trúbka, má takú povahu, ale stalo sa mi to už pri toľkých babách, že ja naozaj neviem. V lepšom prípade aj keď bolo osobné stretko, tak to ďalej nepokračovalo. Ak je tu aj ženské osadenstvo, rovnako ma zaujíma aj ženský pohľad na to. Ďakujem :)
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nerozumiem správaniu dnešných žien

Príspevok od používateľa gogo956 »

Marinak
Moja otázka znie - robím ja niečo zle alebo tým babám už ozaj načisto s prepáčením je*e?!
pravda zvykne byt vo všeobecnosti niekde uprostred. Niektore ženy možno niečim odradzuješ a iné sa v skutocnosti ani stretnut nechcu, len rady namotavaju chlapov.

Ono treba mysliet na to, že percento žien ktoré z nejakeho dovodu nemajú uplne štandardnú psychiku, bude na platformach ako Tinder vyššie, ako je tomu in real life.

Dnešné ženy vdaka socialnym zoznamovacim sietam maju moznosti neustale komunikovat s desiatkami nadržaných mužov zároveň, takže vlastne ani nevedia koho si vybrat, resp nič ich do konečneho vyberu moc netlačí. Proste dnes byt priemernym, alebo mierne nadpriemernym je málo, lebo konkurencia je obrovská.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Marinak - partnerka sa síce môže "podariť" aj cez zoznamky a podobné vymoženosti 20-21 storočia no ak by to nešlo inak - boli by sme dávno vymreli.
Napísané nado mnou - majú možnosti - vymýľať a odrbávať. Možno som stará škola no ak by - hľadal by som v realite, nie ilúziách :)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Marinak

Vravíš tým babám že si niekoho dlhodobo hľadáš alebo že si aj na tinderi aj na badoo a skúšal si už aj rôzne iné naživo zoznamky?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Okrem teba majú určite ďalších 100 kandidátov na rande. Musia si nejako vybrať a ty si im jednoducho nevyhovoval.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Marinak napísal: 24 apr 2025, 15:00 že niekoho rieši alebo si z tých zhôd vybrala niekoho iného, prípadne mi ani vôbec neodpíše. Nechápem, načo si potom kúpi lístok a dá mi zhodu, keď sa k tomu napokon tak postaví.
problem nemusi mat s tebou nic spolocne.
nie kazdy kto je na tinderi si tam hlada partnera ci uz kratkodobeho alebo dlhodobeho. dokonca by som sa nebal si tipnut ze vacsina ludi tam nic take nehlada. minimalne vacsina zien. velke percento tych tiez tam je "na skusku", lebo kamaratka povedala, lebo sme sa stavili...
dalsi pripad co by sedel na to co pises su prave ludia co sa pohadaju s partnerom a lebo rozidu a chcu spravit nieco uletene tak nainstaluju tinder. nieco poklikaju, nieco popisu ale ked hadka prehrmi tak spat do realneho zivota a tinder ide prec.

alebo si jednoducho pomaly a cakat tyzden dva kym pozves babu na rande je v dnesnej dobe skratka dlho. celkovo mam pocit ze baba si bud chce vypisovat alebo sa chce stretnut.
Marinak napísal: 24 apr 2025, 15:00Skúsil som aj zoznamovacie akcie, ako Rýchle rande, Katrande a pod. Na posledných stretnutiach som mal zhody aj s veľmi peknými babami. Vždy to ale dopadlo tak, že aj keď som získal kontakt, konverzácia väčšinou buď upadla alebo mi napísala, že niekoho rieši alebo si z tých zhôd vybrala niekoho iného, prípadne mi ani vôbec neodpíše.
toto uz je trochu divne. urcite aj tam chodi vela zien skor vyskusat ako realne niekoho najst (urcite to bude popularne medzi babskymi jazdami)...

btw sa mi to zda alebo si v nejakej predchadzajucej teme spominal ze mas postihnutie? ze ti chyba ruka, nie?
ak si to pamatam dobre tak ci uz je to smutne a nemoralne alebo nie, urcite to moze pre vela zien znamenat stopku. pokial by si zena mala vybrat medzi dvoma muzmi, jeden ma dve ruky, druhy iba jednu, asi ju to bude minimalne podvedome tahat k tomu "neposkodenemu".
ked si takuto podvedomu diskriminaciu skombinujes s vysoko konkurencnym prostredim online zoznamiek kde skratka musis ratat s tym ze ked si pises so zenou tak si s nou pise dalsich 5 muzov a ona si skratka moze vyberat.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nechcem zniet netaktne, ale tiez si myslim, ze to moze byt koli tej fyzickej indispozicii. hlavne v online priestore ide primarne o vzhlad. muzov je na nich x krat viacej, takze ak si pisu povedzme s piatimi pohladnymi muzmi a jeden ma problem, tak si vyberu ineho. otazka je, ci si s tym priamy v profile a ci vedia aky mas problem uz ked davaju match. potom ich spravaniu chapem menej. kazdopadne je fajn napriek tomu skusat online zoznamky, vzdy sa moze nieco podarit, ale asi by som viac tlacil na zoznamovanie v realnom zivote.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ono na druhej strane je pochopitelne že ženy na tychto platformach su opatrné, často aj príliš. Lebo je im jasné, že väčšina mužov na Tinderi hladá iba krátkodobý sexuálny úlet.

Ak má muž nejaký zjavný fyzický handicap, tak žiaľ realita je taká, že v očiach väčšiny žien sú to mínusové body.

Tiež je pravda, že mnohe ani po nejakom vztahu/ani úlete/ cez Tinder netuzia, zaregistruju sa len zo zvedavosti a potom ked im vypisuju desiatky či rovno stovky mužov tak im to robí dobre na sebavedomí a udržuju konverzacie zo zábavy, ženy sú vo všeobecnosti velmi komunikativne..
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak to je dost cudne ak ta baba volala ku nej a potom to zrusila len tak. To asi nebude uplne cista/normalna taka baba.

Vseobecne suhlasim s tym, ze tyzden dva sa dohadovat na stretnuti je privela. Ja som pisal tym babam spravidla tak, ze v napriklad v pondelok match, pisali sme si, v utorok sme si pisali a uz na konci dna som ju zavolal von a dohodli sme sa na nejaky den z toho tyzdna.
Pokial mi ta baba napise ze nie, este je skoro, najprv sa este viac spoznajme (wtf? ved na to je to stretnutie)...blablabla, nepisem si uz s nou, neriesim to. Nikto nema cas vypisovat si s niekym xy dni. Bohuzial, doba je rychla a nie je to klise. Aj kamosky ktore su na zoznamkach a realne si tam niekoho hladaju na vztah tak mi potvrdili, ze ano, aj ony sa chcu stretnut rychlo, nech si toho cloveka ocekuju v reale.

Taktiez si treba uvedomit, ze tak ako ty (my vseobecne chalani na tinderi) si pises nie s jednou, ale kludne s dvoma/troma naraz, tak ta baba ma vzdy viac moznosti ako ty/my. A ver tomu ze si pise este s dalsimi x chalanmi. Zas nie s 10timi, lebo to sa neda stihat - kamoska mi napriklad povedala ze ona ma vzdy max 3 naraz s ktorymi si pise, lebo popri normalnej praci a aktivitach sa to uz viac neda stihat.
Cize vzdy ked si pises s nejakou babou a pride ti to velmi fajn, radsej sa drz nohami na zemi a uvedom si, ze ta baba si pise s dalsimi min. dvoma chalanmi a tiez to ma s nimi velmi fajn :D

A aj suhlasim s tym co pise aacid, ze kopec bab si tam pise len preto lebo si chce pisat, alebo preto lebo jej to robi dobre ze vie na seba namotat x chalanov, alebo presne, ze sa pohadaju partneri tak jeden/druhy ide na tinder sa tomu druhemu "pomstit". Aj ja som to zazil, ked moja teraz uz byvala sa so mnou pohadala, nainstalovala si badoo a potom ma provokovala a ukazovala mi ze kolko chalanov jej pise :D
A taktiez som bol aj na druhej strany barikady, kedy som na tinderi nasiel babu, ktora to spravila svojmu frajerovi, s ktorym sa v tom case rozchadzala, a cisto sa stretavala so mnou len aby mu mohla ukazat, ze aha, ako rychlo som si niekoho nasla. Za mna ok :D Nepytam sa preco so mnou spava, hlavne ze so mnou spava :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Fake profily na zoznamkách nič ? Z chlapov vycucať dôležité informácie, chlapi sa chcú stretnúť a zrazu "ženská" neodpíše.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

no keď si spomínam na časy svojho aktívneho randenia, tak som mal otvorených niekoľko četov s rôznymi ženami. Dnes keď sa doba posunula, nepochybujem, že sa to enormne znásobilo a ty navyše ako človek s hendikepom, budeš vždy ťahať za kratší povraz s konkurenciou. Potrebuješ fakt super job, pozíciu na sociálnom rebríčku alebo sa stretnúť so ženou, ktorá s tým nemá problém ba dokonca má spasiteľský komplex. čo sa týka onlinu, je tam zlaté pizza pravidlo, ak chat trvá dlhšie ako 72hod /čo je maximum na fermentáciu cesta na neapolskú pizzu/ a nikam to nevedie, tak to treba zabaliť. Nemôžeš motať 2 týždne a si s dakým písať bez stretka, z toho nemôžeš nijak vyjsť dobre.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Známeho si vzala jeho pani od pása ochrnutého. Nebol bohatý. Sú spolu vyše 40 rokov.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

starysomar: v ktorom roku? Tu je proste problem ktory tu par ludi vyborne popisalo a to doba socialnych sieti tie zenske si proste mozu vyberat z x moznosti. Nikto ma nepresvedci o to ze socialne siete uplne zmenili hru ako sa ludia zoznamuju a komunikuju....
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Možno máš pravdu. Bolo to za "oných čias" ešte.
curta
Star
Star

Príspevok od používateľa curta »

Ženy si môžu vyberať z x možností len keď ide o nezáväzný úlet. To áno. Ak chcú seriózny vzťah, niečo vážne, tak to majú dosť ťažké. :)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

starysomar napísal: 28 apr 2025, 18:24 Možno máš pravdu. Bolo to za "oných čias" ešte.
jasne ze mam pravdu socialne siete su v tomto smere nieco co nam bol cert dlzen
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Na nich tiež môže byť nejaké množstvo žien čo si nevedia nájsť partnera v reále okolo seba.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

curta napísal: 28 apr 2025, 18:36 Ženy si môžu vyberať z x možností len keď ide o nezáväzný úlet. To áno. Ak chcú seriózny vzťah, niečo vážne, tak to majú dosť ťažké. :)
Majú ťažké pri zvýšených, vysokých a nereálnych nárokoch. Čim chudobnejšia krajina tým to viac poznať.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Blastbit - tieto sú real, keďže jednu z nich som našiel na fb a s druhou som mal online videohovor cez WhatsApp.
aacid - Áno, mám, ono je to tak, že mám ruku, ale chýba mi časť dlane, štyri prsty a úchopová schopnosť ruky. Z toho dôvodu mám priznaný čiastočný invalidný dôchodok z mladosti. Nikto mi dosiaľ nevie povedať, prečo to vzniklo, pravdepodobne mechanické poškodenie, jedno však viem s určitosťou a to, že nejde o genetické poškodenie, preto ani nehrozí nejaké genetické poškodenie prípadného potomstva. Je pravdou, že na profile to neuvádzam
Kompi - úplne s Tebou súhlasím, tiež si to vravím, paradoxne dnes máme x možností zoznamovania a práve to je podľa mňa na ujmu veci, kým neboli sociálne siete, bolo zoznamovanie omnoho bezprostrednejšie a jednoduchšie. Kde sú tie časy, keď v teenagerských rokoch mali spolužiačky jemné sexuálne narážky alebo sa ma spolužiačka spýtala, či ma vzrušujú jej sexi oholené nohy :D Je ale pravdou, že čím sú ženy staršie, viac to skrývajú a majú iné priority.
Danodrevo - na postavení sa pracuje, len to nie je také jednoduché :)
Blastbit, curta - Mám dobrého kamaráta, ktorému sa darí získať sex a romániky, ale so vzťahom má tiež problém. A to narozdiel odo mňa mal už pekné vzťahy a dlhodobé, ktoré mu ale stroskotali. Potom mám dobrú kamarátku, milencov môže mať kopu, niektorí jej sami píšu, ale vzťah tiež nevie získať. Rovnako sa sťažuje na chlapov, iba z opačnej pozície ako my na ženy.

Po tomto som akosi ešte viac nadobudol skepticizmus, že sa to ešte niekedy podarí. No uvidíme, nádej umiera posledná, ako sa zvykne hovoriť :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Manželka mala v bývalej práci 2 kolegyne, ktoré sa tiež rady zabávali na online zoznamkách. Každý týždeň s iným, striedali to ako ponožky, od kamionistu po taxikára. Dnes je jedna z nich "šťastne" vydatá, druhá má vážny vzťah. Hovorí sa, ak chceš nájsť šťastie, musíš ho pokúšať. No ak chceš nájsť kvalitu, tak online zoznamky sú ako online autobazáre, nikdy si nemôžeš byť istý, či ťa niekto nechce iba dobre odrbať. Kým sa reálne s človekom nestretneš, tak písaním iba strácaš čas. Takže ja odporúčam zoznamku iba na získanie kontaktu, ale nebrať to ako prostriedok na zbližovanie práve preto, že nevieš čo je na pozadí, koľko ďalších sietí ma dotyčná rozhodených.

Pokiaľ ide o vzťah, tak vysoké nároky sú vzájomné a taká je žiaľ evolúcia. Čím viac nás je, tým menej sme nútení sa množiť a hľadáme viac prekážok, prečo neísť do dlhodobého vzťahu. Takto sme programovaní nielen vo vzťahoch, ale často aj v bežných situáciách, púšťame sa do vecí iba pre vidinu profitu, ak tam nevidíme nejaké výhody, tak to nechceme.
Napísať odpoveď