Pre neskúseného chlapa je akákoľvek žena nevhodná už z podstaty veci. A to mi potvrdili aj moje sestry.
Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
S gogom viacmenej súhlasím. Si stále melieš tieto tvoje blbiny. Každý chlap čo bol panic a nechcel ním byť si našiel babu, hoc aj neskúsenú.
Tvoje segry sú preto slobodné lebo hľadajú samcov čo aj nejako vyzerajú, ktorý tiež majú svoje úspechy, ak takých nenašli tak sú radšej samé.
Ja neviem akú povahu, správanie a správanie k mužom majú tvoje segry, reagujem len na to čo si písal - pekné, úspešné, také opak hladať nebudú.
Tvoje segry sú preto slobodné lebo hľadajú samcov čo aj nejako vyzerajú, ktorý tiež majú svoje úspechy, ak takých nenašli tak sú radšej samé.
Ja neviem akú povahu, správanie a správanie k mužom majú tvoje segry, reagujem len na to čo si písal - pekné, úspešné, také opak hladať nebudú.
áno, úspešná žena chce mať partnera ktory je aspon tak uspešny ako ona, alebo radšej ešte viacej. To sa im ale neda vyčítať, lebo v tom pripade by sme museli mužom vyčítať to, že im zase ide hlavne o mladistvý výzor žien.
Ženy su podvedome pritahovane uspesnymi a schopnymi mužmi, ženy za to ani nemôžu, proste tak je ich podvedomie nastavené.
Ženy su podvedome pritahovane uspesnymi a schopnymi mužmi, ženy za to ani nemôžu, proste tak je ich podvedomie nastavené.
No z toho všetkého mi vychádza, že ja si musím hľadať neúspešnú a neskúsenú 30čku. Ďakujem, ale nie ďakujem.
Zalubenej zene su partnerove uspechy uplne fuk. Aspon teda, kym trva zalubenost
Stale sa to tu toci o tom istom. Terepinove sestry mu pomohli so satnikom, pochvalili ho, ale su slobodne ako on. Cize vsetci traja surodenci single. Niekde asi bude chyba...
-
starysomar
Hardcore addict - Príspevky: 7107
Mám za to, že nie asi ale určite.
Ked to takto podas, tak mi zavana nejakou traumou z detstva.
Všetci traja by sme o nej mohli hovoriť, len s tým rozdielom, že ja z prvej ruky a ony z pozorovania.
Staci sa pozriet o jednu stranu dozadu.
Ja som myslel nieco trochu ine, ale moze byt.
Nie, sexuálne som zneužitý nebol. Ak by áno tak by som netvrdil, že som stále panic.
Práve som si uvedomil, že dôvod prečo mi nikdy nechcela dať jednoznačnú odpoveď mohol byť ten, že o ňu prejavil niekto iný záujem a mňa sa buď chcela nechať ako záložný plán, alebo si mnou len chcela nechať hladiť ego.
Nechcel by som ženskú ani v minulosti ktorá popri mne riešila aj iných mužov.
Nuž ženy sa chcú cítiť žiadané nič nové, no aj chlapi už chcú byť v tomto "na koni"

Nuž ženy sa chcú cítiť žiadané nič nové, no aj chlapi už chcú byť v tomto "na koni"

Ani ja. Ale dáva to najväčší zmysel, lebo ak sa ponúknem, že ja prídem za ňou do iného mesta v čase ktorý jej vyhovuje a ani po mesiaci nie je schopná dať jednoznačnú odpoveď, tak absencia odpovede je odpoveďou samo o sebe.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 6 hod 11 min 46 sek:
Ale aspoň mi to pripomenulo prečo som sa na to v 25ke vykašľal: je to frustrujúce a deprimujúce.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 6 hod 11 min 46 sek:
Ale aspoň mi to pripomenulo prečo som sa na to v 25ke vykašľal: je to frustrujúce a deprimujúce.
Na co sa tu obhajujes pre pana? Chces sa vyvinit?
Vyviniť? Po prvé - neviem čo to znamená. A po druhé - uráža ma to. 
Nie, len poukazujem na dôvod prečo som s tým vtedy prestal.

Nie, len poukazujem na dôvod prečo som s tým vtedy prestal.
VYVINIŤ SA = zbavenie viny, oslobodenie spod viny, ospravedlnenie sa
Úprimne som to slovo nikdy predtým nepočul, alebo to bolo veľmi dávno. Dík za vysvetlenie.
wow, jedna zenska sa s tebou nechce stretnut, strasne nieco
ako keby neboli tisice inych
ako keby neboli tisice inych