4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa ephramko »

By ma zaujimalo, akú sumu teraz SMERáci natlačili do platených príspevkov na FB. Už sa to nedá vydržať. Dám blok a skryť reklamu a FB mi okamžite vyhodí SMERácku reklamu z iného profilu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A co ti tam ukazuje za reklamu? Lebo ja som si ziadnu nevsimol. Tak by ma zaujimalo co propaguju, co chcu zahovorit.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

heker napísal: 19 máj 2025, 23:37 A co ti tam ukazuje za reklamu? Lebo ja som si ziadnu nevsimol. Tak by ma zaujimalo co propaguju, co chcu zahovorit.
Aktualne tie oslavy atentatu a smerácke keci o tom, ako je kritika šírenie nenávisti. A musíme proste držať huby a čapkať Ficovi. Do toho nejaky ritolezecky status MŠE alebo Takáča o tom, ako miluje Fica.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Koľko krajín v Európskej únii má na čele štátu zlodeja a podvodníka?
heker
Redeemer
Redeemer

No krasne. Cize naliali peniaze od oslav vyrocia atentatu a hovoria o nenavisti. A ked si potom pozries kazdotyzdnovu tlacovku Fica alebo Gaspara s Lindtnerom, tak vies presne odkial vychadza nenavist. A to iste aj Estok akykolvek jeho rozhovor ma v sebe tolko arogancie a nenavisti, ze to az pekne nie je.

Ja som pred par dnami zachytil video. Bolo to video ako Fico recni v Handlovej pred dochodcami. V diskusii bolo spomenute pod videom, ze aby uz odisiel na dochodok, ze stacilo, ze nici tuto krajinu. Na to sa tam ozvalo par ludi, podla profilu a fotky velkovo tak 65+ a rozhorceni komentovali, ze co maju volit Simecku? Ze ci nam tu treba Simecku a buze****? Tak som prebehol prispevky dalej a ked niekto pytal argumenty, ze co je so Simeckom a preco nie je, tak to bud nemalo odozvu alebo odozva bola v zmysle, ze Simecka nam sem dovedie gayov, budu znasilnovat nase vnucata, staci sa pozriet ako tancuje jeho spriatelka a kolko penazi na ten tanec ukradlo. Do toho sa zamiesal dalsi dochodca a ten pridal, ze ked nie Fica, tak co ma volit zleho Simecku alebo este horsieho Nada? Na to bola otazka, ze co je s Nadom zle, aky ma program jeho strana a odpovedou boli dake nezmysli, ze Nad nas zatiahol do vojny, posiela nasich vnukov bojovat na Ukrajinu, ze Ukrajina bezdovodne napada a ostreluje Rusko. A tam som to vypol, lebo som to uz nevladal citat.

Vratim na za zaciatok toho co pisem. Tu som v diskusiach jasne videl ten politicky marketing Smeru a Fica. Sam si organizuje tlacovky, bez moznosti klast otazky, ale sa v TV ci radiu vyrozprava sam bez riadneho oponenta. Potom si natoci videa z Vietnamu na ktorych je sam, do Handlovej nazvaza cez Jednotu - klub dochodcov, ludi, ktori sa smeju jeho osarpanym vtipom a zacne propagandu o tom ako tu vlada pocas rokov 2020-2023 nicila demokraciu, zatvarala slusnych ludi, rozdala zbrane na Ukrajinu, zvysila nam ceny energii (ktore sa samozrejne odvijaju od burzy) a vlastne najvacsie zlo su dve strany. Jednou z nich je PS, kedze vyhrava v prieskumom a druha strana su Demokrati splhajuc sa nad 5 percent. Cize ciel je jasny, treba utocit na tieto dve strany a ideaologia o homosexualoch a vojne na tych jednoduchsich postaci.

Autoeditácia príspevku po 2 min 49 sek:
starysomar napísal: 20 máj 2025, 8:00 Koľko krajín v Európskej únii má na čele štátu zlodeja a podvodníka?
Kedze plati prezumpcia neviny, tak sa musime pozerat na tych ludi ako na bezuhonnych, nakolko nakolko neboli odsudeni na umyselny trestny cin.

Obavam sa ale, ze pokial by sme vychadzali z kauz a prepojeni, tak Slovensko by bolo jasnym vitazom, za nami by islo Madarsko, Srbsko a dalej neviem. Ale kto vie, mozno su kauzy a podozrenia aj nekde v Holandsku, Portugalsku alebo vo Finsku, kto vie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Máš pravdu. Ten zmrd perfektne roky využíva najhoršie ľudské vlastnosti zberby, ktorá ho obdivuje - nenávisť, zlobu, závisť (strach).
A nie sú to len dôchodci, poznám aj pár mladých čo ho obdivujú. A zas starých, čo by ho...
K tým diskutérom - časť sú platení, nedá sa vylúčiť aj, že "automaty".
Na okraj - mám 63+, svokra mala 90 (už nie je) a vo voľbách vrátane prezidentských sme nikto (my štyria ani ona) nevolili faloš a zlo. Tu je priveľa ľudí lenivých myslieť, byť zodpovedných za seba, rodinu a tak voľby dopadli. Aj mladých. Nepriamo to vídam vo FB - profilovky s detičkami (najviac čo zrejme v živote dokázali bolo úspešne si zasunúť...), olepení v lepšom prípade slovenskými vlajkami (keď je niekto posledné bezvýznamné hovno aspoň sa chce dobre cítiť, že je Slov(p)ák, národovec.).
Je mi z toho smutno.
heker
Redeemer
Redeemer

Dnes dal Odor vyborny a zabavny status na Facebook -

"Sme hokejová veľmoc. Tento rok menej herne a výsledkovo, ale za to vláda má vo všetkom hokej. Martinka a Matúško by mali zohrievať trestnú ľavicu. Danko obdivuje brankárov, lebo majú semafory. Taraba je úplne mimo hry. Kaliňák nechce obranu. Fico sa pohybuje len po červenej čiare, až do Moskvy. Ľudia sú v strese, majú zakázané uvoľnenie. A kukáme ako puk.

Bez ohľadu na stranícky dres ale budeme dnes všetci fandiť našim."
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

heker napísal: 20 máj 2025, 8:08Obavam sa ale, ze pokial by sme vychadzali z kau a prepojeni, tak Slivensko by bolo jasnym vitazom, za nami by islo Madarsko, Srbsko a dalej neviem. Ale kto vie, mozno su kauzy a podozrenia aj nekde v Holandsku, Portugalsku alebo vo Finsku, kto vie.
Madari su na tom 100x horsie. Tam je rozkradacka na kompletnej celej strukture statu. Na rozdiel od nas tam su vsade dosadeni inteligentni ludia.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Nekrič hop, daj tomu ešte chvíľu, Fico sa nenechá zahanbiť nejakým Maďarskom..
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Niet nad nádej :D
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Premiér Robert Fico zrušil tlačovú konferenciu, ktorú mal mať v nedeľu o 9.00. Urobil to podľa vyhlásenia úradu vlády tri hodiny po tom, ako ju oznámil.

Fico v piatok zrušil avizované stretnutie s ministrom spravodlivosti Borisom Suskom a po ňom aj avizovanú tlačovku v sobotu. Mal by sa však v nedeľu stretnúť s vedením Združenia miest a obcí Slovenska.
Premiér Fico po dnešnom stretnutí so zástupcami samospráv neprišiel na tlačovú konferenciu. Úrad vlády na ňu pritom v sobotu pozval médiá a promoval ju aj na Facebooku. Premiér od piatka zrušil kontrolný deň na ministerstve spravodlivosti aj dve iné tlačovky.
minuta eNka
Od piatku sa nechce ukazovať pred kamerami, hmm zaujímavé.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nie je podstatne na kolko otazok odpovies, ale kolko videii na facebook natocis.

Inac bolo tu spominane, ze Smer tlaci do FB peniaze na reklamy, aj mne sa ukazuju. Za nimi ide hned Republika. A to som na svojom FB nikdy neriesil politiku (na to mam Reddit).

A este jeden maly postreh, co som nasiel v diskusiach. Pri Ficovej ceste za masovymi vrahmi do Moskvy som v komentaroch cital "a co sa mal ist klanat do Bruselu?", a to je ten mentalny rozdiel - zapadne orinetovni ludia chodia rokovat, vychodne orintovani sa chodia klanat.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal: 25 máj 2025, 12:10 Od piatku sa nechce ukazovať pred kamerami, hmm zaujímavé.
Keď po dlhej dobe dovolil otázky, tak tam naposledy zase vypenil, ochranka zobrala novinárke mikrofón a Fico potom zdrhol... Takže asi je niekde ožratý.

Neviem, či ste zachytili to fopá ohľadom pandemickej zmluvy WHO. Ale Slovensko ako jediná krajina na svete, vyvolalo v tejto veci hlasovanie. Ževraj ešte bol telefonát aj z Číny a Ruska, aby sme to nerobili. Ale nie. Na Ficov príkaz bolo vyvolané hlasovanie, lebo Slovensko je proti tomu. Zmluva je zlá a proti našej suverenite. A hádajte čo? Žiadna krajina v hlasovaní nehlasovala proti. Ani Slovensko. Takže si teraz už nakompletku všetci myslia, že Fico je regulérny magor...

A už mám vážny strach o jeho zdravie. Minule mal problémy so sluchom a nepočul, ako on sám šíri nenávisť a vyhráža sa. Teraz už má problémy aj so zrakom a s pamäťou. Nepozná Bodora, ale voláva si ho rovno na úrad vlády. Netuší, kto je nejaký Bombic, ale má rovnakého obhajcu. :D :D
harrison314 napísal: 25 máj 2025, 12:24 Inac bolo tu spominane, ze Smer tlaci do FB peniaze na reklamy, aj mne sa ukazuju. Za nimi ide hned Republika. A to som na svojom FB nikdy neriesil politiku (na to mam Reddit).
Ono to nerobí algoritmus, žeby si na niečo debilné klikol a zrazu ti to odporučí Fica. Tam vieš, hneď kliknúť, že toto nechceš a chceš to zablokovať. Lenže SMER si teraz masívne platil reklamy. Tvárilo sa to ako status, ale v skutočnosti to bola reklama. Takže sa to dá len skryť. A nemiesto reklamy "na Fica" mi to okamžite ponúklo reklamu na Takáča, dám skryť aj to, hneď to vyhodí ďalšieho smeráka a tak stále dookola, až mi to ponúkalo reklamy na SMERákov, o ktorých som v živote nepočul a ani nesedia v parlamente. Minimálne na to museli minúť stovkytisíc eur.

Žeby sa pripravovali na to, že konsolidáciu na jeseň už nezvládnu a radšej pôjdu ešte tento rok vyhrať predčasné voľby?

Lebo ako som počul tie kuloárne návrhy konsolidácie2: ukradnúť úspory ľudí z 2. piliera, radikálne zvýšiť daň z nehnuteľnosti, ešte zvýšiť DPH a zdanenie práce, zoškrtať rodinné prídavky na úroveň z čias 1. ficovej vlády, koniec vlakom zadarmo, žiadna moderná liečba a lieky pre Slovákov, koniec energopomoci, takže aj plyn a elektrina pôjdu radikálne hore...všetko len kvôli tomu, aby udržali 13. dôchodok. Ale zároveň už hovoria, že ten určite vyplatia aj tento rok, len ešte nevedia v akej výške a šušká sa o "prepočítaní" (rozumej zmrazení alebo znížení) riadnych dvanástich dôchodkov, lebo sociálna poisťovňa má prachy len na dôchodky do septembra a potom vytvára čiernu dieru na prachy každý rok. Na jeseň má začať platiť ústavný zákon o dlhovej brzde, lebo 4. ficová vláda je tu už 2 roky.

Nehovoriac o tom, že Fico nemá absolútne žiadny plán, ako krajinu dostať zo sračiek. Žiadna vízia, žiadne reformy...nič. Len blabotanie o tom, že Číne sa darí, lebo majú len 1 politickú stranu a preto Čína môže budovať veľké projekty. Čo kur*a robil Fico, keď vládol 14 rokov? Prečo nič nevybudoval?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Johnnny napísal: 27 máj 2025, 12:02 Som velmi zvedavy na odpovede :-D

https://news.refresher.sk/182801-Zoznam ... u-do-Kosic
"Choďte do riti, vy špinavé, protislovenské prostitútky a prestaňte už konečne o nás klamať" ambasádor boja proti nenávisti, Robert Fico. :D
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Alebo slusne:

Obrázok
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem, do ktorej témy to zaradiť, tak to šupnem sem (a keď tak zmažem). Vie niekto, čo je toto za lietadlo a prečo ho sleduje toľko ľudí? Sme zase predali nejaké zbrane Azerbajdžanu? Hučalo to tak, že sa triasla bytovka.
https://www.flightradar24.com/AZQ6162/3a86f36a
heker
Redeemer
Redeemer

Pozeral som a ide o nakladne lietadlo, ale nic viac som sa k tomu nedocital.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

heker napísal: 28 máj 2025, 8:14 Pozeral som a ide o nakladne lietadlo, ale nic viac som sa k tomu nedocital.
Práve teraz. To isté lietadlo. Znova.
https://www.flightradar24.com/AZQ6163/3a8b4fd7

AI nevie zistiť, aký náklad prevážajú, pretože sa jedná o charterové nákladné lety na objednávku. Keď som sa opýtal, aký náklad by teda mohli prevážať zo Slovenska do Azerbajdžanu, odpoveď bola, že sa jedná pravdepodobne o zbrojný priemysel.

Inak toto lietadlo sa v 2018 zrazilo s vtákmi a nad Bratislavou vypúšťalo palivo, aby mohlo ísť na núdzové pristátie (ktoré dopadlo dobre).
heker
Redeemer
Redeemer

Tak myslim, ze vela veci sa do Azerbajdzanu vyvazat nebude. Alebo teoreticky sa moze nieco dovazat.

Toto je rok stary clanok - https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... ier-tvrdi/
Napísať odpoveď