ty tam vidíš niekde napísané "študenti môžu pracovať na plný úväzok a potom si môžu dovoliť celé lístky" , je tam skonštatovaný skutkový stav (že mnoho študentov to tak robí, teda pracuje viac ako by mali) aj s dovetkom, že je to načierno (lebo dbpš viac nepustí), zaroveň tam nikde nepíšem o "celých lístkoch" to je tvoj výmýsel a konštrukt, ale píšem o tom, že si tým študenti získajú resp. zabezpečia prácu aj po skončení školy (nie všetci ale niektorí) a zároveň som tam skonštatoval, že si teda študenti užijú svoj študentský život za svoje zarobené penize, čo je často krát viac ako im dajú vreckové rodičia.curta napísal: 30 jún 2025, 17:52 mLuks
na môj argument:
"mohli by sme teraz riešiť, že brigády študentov nie sú plnohodnotné zarábanie, a študenti by si mali mladosť aj trochu užiť"
si reagoval
4. Ficova vláda (2023-202x) 128. strana
Takže áno, diskusiu o vlakoch zadarmo pre dôchodcov a študentov si morálne prehral a nevieš to uniesť, tak už len pindáš a útočíš.
takže nie, žiadna morálna prehra z mojej strany to nie je. Je to len tvoja fabulácia, prekrúcanie. Tému o vlakoch zadarmo si prehral ty, argumentačne, faktami, tak si si vymyslel nejaký morálny konštrukt. Čo je celkom divné, že zrovna ty vyťahuješ morálnu rovinu.
Pindám a útočím na teba lebo si len jasný troll, vôbec nevedieš diskusiu faktami, ignoruješ argumenty a fakty, ktoré ti iný dajú, len špliechaš svoje, teda to čo máš naučené.
curta napísal: 30 jún 2025, 17:52 Fica poznáme 15 rokov? to je od 2010? Čiže 2006-2010 tu nevládol Fico? To nie Fico sľubil v 2007 dialnicu do KE do konca roka 2010? To nie Fico participoval na referende o predčasných voľbách v 2004? To nie Fico zakladal smer v 1999?
Pokiaľ Fica poznáš len 15 rokov, tak tvoje vedomosti o slovenskej politike sú značne biedne, čo aj presne odzrkadľuje tvoje trollie názory.
Si fakt tak hlúpy, alebo sa hlúpym len robíš? Resp. si troll a len trolluješ
SI normálny? A to Fico zastavil tu privatizáciu predým, či potom ako Fico dokončil privatizáciu Slovak Telekom? ...toto je presne to tvoje ignorovanie faktov, zľahčovanie všetkého, presne preto si len troll