Kubkove blaboly

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kubkove blaboly

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 30 jún 2025, 17:52 mLuks
na môj argument:
"mohli by sme teraz riešiť, že brigády študentov nie sú plnohodnotné zarábanie, a študenti by si mali mladosť aj trochu užiť"
si reagoval

4. Ficova vláda (2023-202x) 128. strana

Takže áno, diskusiu o vlakoch zadarmo pre dôchodcov a študentov si morálne prehral a nevieš to uniesť, tak už len pindáš a útočíš.
ty tam vidíš niekde napísané "študenti môžu pracovať na plný úväzok a potom si môžu dovoliť celé lístky" , je tam skonštatovaný skutkový stav (že mnoho študentov to tak robí, teda pracuje viac ako by mali) aj s dovetkom, že je to načierno (lebo dbpš viac nepustí), zaroveň tam nikde nepíšem o "celých lístkoch" to je tvoj výmýsel a konštrukt, ale píšem o tom, že si tým študenti získajú resp. zabezpečia prácu aj po skončení školy (nie všetci ale niektorí) a zároveň som tam skonštatoval, že si teda študenti užijú svoj študentský život za svoje zarobené penize, čo je často krát viac ako im dajú vreckové rodičia.

takže nie, žiadna morálna prehra z mojej strany to nie je. Je to len tvoja fabulácia, prekrúcanie. Tému o vlakoch zadarmo si prehral ty, argumentačne, faktami, tak si si vymyslel nejaký morálny konštrukt. Čo je celkom divné, že zrovna ty vyťahuješ morálnu rovinu.

Pindám a útočím na teba lebo si len jasný troll, vôbec nevedieš diskusiu faktami, ignoruješ argumenty a fakty, ktoré ti iný dajú, len špliechaš svoje, teda to čo máš naučené.
curta napísal: 30 jún 2025, 17:52 Fica poznáme 15 rokov? to je od 2010? Čiže 2006-2010 tu nevládol Fico? To nie Fico sľubil v 2007 dialnicu do KE do konca roka 2010? To nie Fico participoval na referende o predčasných voľbách v 2004? To nie Fico zakladal smer v 1999?
Pokiaľ Fica poznáš len 15 rokov, tak tvoje vedomosti o slovenskej politike sú značne biedne, čo aj presne odzrkadľuje tvoje trollie názory.

Si fakt tak hlúpy, alebo sa hlúpym len robíš? Resp. si troll a len trolluješ
SI normálny? A to Fico zastavil tu privatizáciu predým, či potom ako Fico dokončil privatizáciu Slovak Telekom? ...toto je presne to tvoje ignorovanie faktov, zľahčovanie všetkého, presne preto si len troll
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Ako myslíš, keď prehráš diskusiu a miesto zmeny názoru sa ešte viac zatneš vo svojom blude, je lepšie ťa ignorovať.
Pre mňa to nemá zmysel, a pre teba je taká diskusia len na škodu.
Tak na shledanou, sbohem a ámen. :lol:
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

diskusiu prehrám vtedy, keď faktami vyvrátiš moje argumenty, ty si žiadny fakt neuviedol, len si si stále vymýšľal svoje. klamal si tam o tom ako z toho profituje celý národn, klamal si tam o počte lokomotív, klamal si v mnohých ďalších veciach v tej debate.

Teraz klameš o tom, že Fica poznáme 15 rokov, klameš o tom ako je Gašpar slušný človek.

Celé tvoje vystupovanie na tomto fóre su len klamstvá. Jediný, kto stále prehrá debatu si ty, lebo na fakty nevieš odpovedať faktami, ale len svojimi výmyslami. "A namiesto zmeny názoru sa ešte viac zatneš". Ustavične len trolluješ.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

co to tu je za hovna prosim vas ? toto si rieste niekde diskretne cez spravy alebo si vymente cisla a navrieskajte na seba niekde inde......
Napísať odpoveď